Įkraunama...
Įkraunama...

Arbatmedžio aliejus

turiu veido prausikli is body shop'o tai visai patinka ir gryna aliejuka, pirkau vaistinei tik kvapas ne is maloniuju
Atsakyti
anksčiau turėjau iš IKI pirktą aliejuką, o šiandien nusipirkau ABC, tai koks mažas butelaitis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEDINE20 @ 2006 09 23, 16:06)
turiu veido prausikli is body shop'o tai visai patinka ir gryna aliejuka, pirkau vaistinei tik kvapas ne is maloniuju

man sesuo is UK atveza, geras daiktas, tik kai kurie kvapai ir mane erzina
Atsakyti
bigsmile.gif Arbatmedzio aliejus irgi mano megemiausias is eteriniu. Ypac ziema su juo draugauju daznai. Perskaiciau visa temele. Na patiko. Buvo jum iskiles toks klausimas kaip slapimo pusle galima gydyt su siuo aliejum- kiekvienas organas turi musu kune tam tikroj vietoj taska dvyni. Masazuojant ta taska dvyni atskiestu arbatmedzio aliejum veikiamas ir pats organas. o siaip as uz arbatmedi visom keturiom thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
pas mane baiginėjasi Australian Body care aliejukas

vėl to pačio nesinori pirkti

kokių kitų firmų geri arbatmedžio aliejai?
Barmunės nepatiko...
Atsakyti
Visai neseniai nusipirkau aliejuką arbatmedžio iš ABC. Vaistininkė patarė naudoti ne gryną aliejų, o įmaišytą į kremą. Nes jis per daug stiprus ir gali nudeginti odą. Todėl, į mažiuką kremo flakoniuką, įsidėjau kremo ir įlašinau arbatmedžio kelis lašiukus ir šiuo mišiniuku tepu spuogelius. Poveikį pajaučiu labai greitai bigsmile.gif O dar čia prisiskaičiau, jog naudoti galima ne tik spuogų pašalinimui, bet ir po depiliacijos ar net dantų balinimui, tai reikės pabandyti smile.gif
Atsakyti
o man tas isgirtasis arbatmedzio aliejukas visikai netiko. bandziau tepti ant spuogeliu - tai tik dar labiau isbere.. bandziau dantukus plaut - kazkoks durnas skonis burnoje lieka.. o jau kvapelis....
Atsakyti
musu arbatmedis tai italiskas pirkom vaistineje tamsus buteliukas is kart su pipete daugiausia naudojam i voniale kojas mirkyti labai gerai dezinfekuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(s@gute @ 2006 10 06, 17:37)
anksčiau turėjau iš IKI pirktą aliejuką, o šiandien nusipirkau ABC, tai koks mažas butelaitis  bigsmile.gif

jo ir jis labai geras! patepi iskilusi spuogiuka, o jau kt diena jo nebelieka. thumbup.gif
Atsakyti
O man kosmetologė nepatarė jo dažnai naudoti, nes gali labai odą nusausinti g.gif
Atsakyti
Vasarą koncentruotą arbatmedžio aliejų (australų kažkokios firmos) skiedžiau su vandeniu ir patepiau savo mažiuką lelių, nuo uodų (pati irgi pasitepiau rolleyes.gif ) Tikrai veikia thumbup.gif

Šį receptą pasakė vaistininkė mirksiukas.gif
Atsakyti
Skeveldra Paskelbta Šiandien, 13:27
Vasarą koncentruotą arbatmedžio aliejų (australų kažkokios firmos) skiedžiau su vandeniu ir patepiau savo mažiuką lelių, nuo uodų (pati irgi pasitepiau ) Tikrai veikia

o kokiu santykiu skiedei? Gal pameni?
Atsakyti