Įkraunama...
Įkraunama...

Arbatmedžio aliejus

QUOTE(SKAIDRE @ 2006 08 02, 20:18)
Taip, ant spuogu butent gryna. Kur rasiau 6 pusl. yra viskas paaiskinta, kada reikia ji skiesti, kada ne.

ačiū mirksiukas.gif labai išsamiai viskas ten paaiškinta thumbup.gif atrodo kad šis aliejus nuo visų ligų lotuliukas.gif
čia manau daug kam pravers tavo įdėta info mirksiukas.gif
o gal dar esi kokių stebuklų atradus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurqutee @ 2006 08 02, 18:24)
ačiū  mirksiukas.gif  labai išsamiai viskas ten paaiškinta  thumbup.gif  atrodo kad šis aliejus nuo visų ligų  lotuliukas.gif
čia manau daug kam pravers tavo įdėta info  mirksiukas.gif
o gal dar esi kokių stebuklų atradus?  ax.gif

As turiu lapuka su instrukcija kaip ir kur naudoti si aliejuka. Nuo ten viska ir nurasiau mirksiukas.gif Siulyciau nusirasyti arba nukopijuoti ta informacija 6 pusl., kad visada butu po ranka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SKAIDRE @ 2006 08 02, 20:28)
As turiu lapuka su instrukcija kaip ir kur naudoti si aliejuka. Nuo ten viska ir nurasiau mirksiukas.gif  Siulyciau nusirasyti arba nukopijuoti ta informacija 6 pusl., kad visada butu po ranka smile.gif

mano kompe jau vakar atsirado visa tavo įdėta info ax.gif labai naudinga pasirodė ačiū mirksiukas.gif
kažkaip iš vis apie aliejukus odai buvau neigiamą nuomonę susidarius, pasirodo klydau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurqutee @ 2006 08 02, 18:32)
mano kompe jau vakar atsirado visa tavo įdėta info  ax.gif  labai naudinga pasirodė ačiū  mirksiukas.gif 
kažkaip iš vis apie aliejukus odai buvau neigiamą nuomonę susidarius, pasirodo klydau  blush2.gif

O tu skaitei tema "aliejai aliejukai"? ten irgi parasiau apie labai gerus aliejus. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SKAIDRE @ 2006 08 02, 20:42)
O tu skaitei tema "aliejai aliejukai"? ten irgi parasiau apie labai gerus aliejus. wub.gif

bigsmile.gif neskaičiau, bet paskaitysiu jei rasiu thumbup.gif gal dar kuo susidomėsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
nusipirkau ir as aliejuka thumbup.gif dabar bandysiu save gudyti, eurovaistinei mokejau 10.36, buvo ir uz 33lt bet gal pakaks ir sito smile.gif
Atsakyti
zinok euro vaistinej tikrai yra, pati pries savaite pirkau. o siaip efekto jokio nepajauciau schmoll.gif naudoju gryna ir tepu ant spuogeliu
Atsakyti
QUOTE(Nilee @ 2006 08 11, 16:06)
zinok euro vaistinej tikrai yra, pati pries savaite pirkau. o siaip efekto jokio nepajauciau  schmoll.gif naudoju gryna ir tepu ant spuogeliu

as taip pat efekto nematau verysad.gif
Atsakyti
arbatmedzio myletojoms: siandien maciau maximoj yra fairy su arbatmedziu topsecret.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2006 08 17, 20:19)
arbatmedzio myletojoms: siandien maciau maximoj yra fairy su arbatmedziu  topsecret.gif  hihihi.gif

o geras bigsmile.gif reiks griebti biggrin.gif dvigubas efektas: ir plauna, ir dezinfekuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(veriru @ 2006 08 17, 22:49)
o geras  bigsmile.gif reiks griebti  biggrin.gif dvigubas efektas: ir plauna, ir dezinfekuoja  lotuliukas.gif

ir GYDO tuo paciu nuo 100 ligu ! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nilee @ 2006 08 11, 16:06)
zinok euro vaistinej tikrai yra, pati pries savaite pirkau. o siaip efekto jokio nepajauciau  schmoll.gif naudoju gryna ir tepu ant spuogeliu

QUOTE(Indre_ @ 2006 08 14, 20:21)
as taip pat efekto nematau  verysad.gif

Man isdygusio spuogo taip pat nepanaikino, bet vis tiek as ji geriu laikau rolleyes.gif
Atsakyti