Įkraunama...
Įkraunama...

Arbatmedžio aliejus

QUOTE(Bacardi @ 2006 07 20, 01:10)
as naudoju is Australian Body Care, spuogeliams naikinti, o kam daugiau naudojamas, net nezinau  g.gif

Pasiskaityk 6 puslapyje, as ten esu surasiusi, kur ji dar galima vartoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SKAIDRE: 31 liepos 2006 - 11:38
QUOTE(SKAIDRE @ 2006 07 31, 13:36)
Pasiskaityk 6 puslapyje, as ten esu surasiusi, kur ji dar galima vartoti mirksiukas.gif

na perskaičiau visus 10 psl susigundžiau ir aš tą aliejuką nusipirkti ax.gif ypač dėl spuogų... mane jie ne labai kamuoja bet kartas nuo karto vis išdygsta nenaudėliai, ir įkandimams gydyti tinka atrodo...
o to ABC aliejuko kur 25ml už 30,49lt nėra mažesniais kiekiais? šiaip kaip pirmam kartui pabandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurqutee @ 2006 08 01, 18:42)
na perskaičiau visus 10 psl susigundžiau ir aš tą aliejuką nusipirkti  ax.gif  ypač dėl spuogų... mane jie ne labai kamuoja bet kartas nuo karto vis išdygsta nenaudėliai, ir įkandimams gydyti tinka atrodo...
o to ABC aliejuko kur 25ml už 30,49lt nėra mažesniais kiekiais? šiaip kaip pirmam kartui pabandyti  ax.gif

Turi buti ir mazesnes bonkutes. Man sesuo kazkada pirko.
Atsakyti
QUOTE(jurqutee @ 2006 08 01, 18:42)
na perskaičiau visus 10 psl susigundžiau ir aš tą aliejuką nusipirkti  ax.gif  ypač dėl spuogų... mane jie ne labai kamuoja bet kartas nuo karto vis išdygsta nenaudėliai, ir įkandimams gydyti tinka atrodo...
o to ABC aliejuko kur 25ml už 30,49lt nėra mažesniais kiekiais? šiaip kaip pirmam kartui pabandyti  ax.gif

aha, parduodamas ir po 10 ml mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(veriru @ 2006 08 01, 21:46)
aha, parduodamas ir po 10 ml  mirksiukas.gif

o kokia kaina 10ml? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2006 08 02, 08:07)
o kokia kaina 10ml?  4u.gif

ten visgi ne 10 ml, mazesnis jis, gal 7,5ml , o kaina apie 15lt mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(veriru @ 2006 08 02, 08:30)
ten visgi ne 10 ml, mazesnis jis, gal 7,5ml , o kaina apie 15lt  mastau.gif

Aha, tkrai apie 7 ml. ir kaina apie 15lt. smile.gif
Atsakyti
pirkau rusiska, uz 10 ml mokejau apie 11 lt atrodo.
jau gera menesi naudoju ir esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
labai sudominot, apie si alieju nebuvau girdejus, bet tikrai isigysiu nes kaip paskaiciau tai jis tikrai daug ka gydo, labai aciu SKAIDRE uz palciai papasakota informacija 6psl thumbup.gif tikrai labai isamiai galima apie ji suzinoti, leksiu i vaistinia ir isigysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2006 08 02, 12:15)
labai sudominot, apie si alieju nebuvau girdejus, bet tikrai isigysiu nes kaip paskaiciau tai jis tikrai daug ka gydo, labai aciu SKAIDRE uz palciai papasakota informacija 6psl  thumbup.gif  tikrai labai isamiai galima apie ji suzinoti, leksiu i vaistinia ir isigysiu smile.gif

Prasom prasom, nera uz ka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SKAIDRE @ 2006 08 02, 16:58)
Prasom prasom, nera uz ka  mirksiukas.gif

viskas, šiandien važiuosiu į miestą, į vaistinę ir nusipirksiu šitą aliejuką. tikiuosi rasiu pažesniais kiekiais, o jei patiks ir tiks tai ir didesnę pakuotę nusipirksiu mirksiukas.gif
o jį galima gryną ant spuogelių tepti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurqutee @ 2006 08 02, 18:15)
viskas, šiandien važiuosiu į miestą, į vaistinę ir nusipirksiu šitą aliejuką. tikiuosi rasiu pažesniais kiekiais, o jei patiks ir tiks tai ir didesnę pakuotę nusipirksiu  mirksiukas.gif 
o jį galima gryną ant spuogelių tepti?  g.gif

Taip, ant spuogu - butent gryna. Kur rasiau 6 pusl. yra viskas paaiskinta, kada reikia ji skiesti, kada ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SKAIDRE: 02 rugpjūčio 2006 - 18:23