Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai 8 dalis

QUOTE(violete @ 2008 02 26, 23:30)
Bet kiek pyniu?! doh.gif labai jau daug darbo

Niu cia tai jau aukstasis pilotazas... bet grazuuu
Atsakyti
zodziu ko del grozio nepadarysi...
Atsakyti
Siek tiek radau panasaus ,gal kam reikia ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janike1: 26 vasario 2008 - 23:13
pritariu kad ir aukštasis pilotažas ir darbo daug bet ir manau kad per stora nuo tokiu pyniu. gražu bet siūliuką taikyt reikia plonesnį
Atsakyti
viliuteee na tavo darbais esu suzaveta na tiesiog thumbup.gif o apdaila melsvos spalvos labai puosia bigsmile.gif
Atsakyti
http://picasaweb.google.com/taisiaH
Kiek cia groziu!!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(janike1 @ 2008 02 26, 23:11)
Siek tiek radau panasaus ,gal kam reikia ax.gif
user posted image

Gal kas papasakotumėt, kai megzti taip? Na pats principas? Ar gal kur jau buvo apie šnekėta, kokią nuorodą? Turiu minčių, bet man dar reik pasiaiškinti...
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2008 02 27, 10:45)
Gal kas papasakotumėt, kai megzti taip? Na pats principas? Ar gal kur jau buvo apie šnekėta, kokią nuorodą? Turiu minčių, bet man dar reik pasiaiškinti...

kazkur buvau uztikus, ale kur g.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Lusasita sakai nori ale švarkelio, vat aš irgi noriu tokio storesnio ale švarkelio su kokiom didelėm sagom, ar net viena saga, su rankovėm 3/4 platejančiom.Ir jis pats toks truputį platėjantis ir neitin ilgas:)Na tokį ale prancūzižkąsmile.gif
Atsakyti
Man sitas net grazesnis...........
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Sveikutės, norėčiau paprašyti jūsų pagalbos. Mezgu štai tokį megztinuką user posted image
ir man nelabai aišku, kokiu raštu mezgamas tas stulpelių intarpas juosmens dalyje ir rankovėse, kaip suprantu, tai ten stulpelių raštas, tačiau tos gerosios akys kažkaip kitaip išmegztos g.gif , būčiau labai dėkinga už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2008 02 28, 01:30)
Sveikutės, norėčiau paprašyti jūsų pagalbos. Mezgu štai tokį megztinuką  user posted image
ir man nelabai aišku, kokiu raštu mezgamas tas stulpelių intarpas juosmens dalyje ir rankovėse, kaip suprantu, tai ten stulpelių raštas, tačiau tos gerosios akys kažkaip kitaip išmegztos  g.gif , būčiau labai dėkinga už pagalbą  4u.gif

Mano supratimu, arba cia megzta masina, arba geros akys-persuktos mezgant. Liemuo megztas 1gera a., kita bloga a., tik kaip kitokio "vaizdo" mezgimas taip keistai atrodo.
Atsakyti