Labas rytas visoms. Na, kaip šis modeliukas?
http://www.manidifat...m...11&lingua=1
QUOTE(tetulė @ 2008 02 25, 09:14)
Modeliukas fainas , tik man spalvos nea
O toliau pavaiksciojus kiek grazuoliuku .Seniai mintijau koki paltui rasta panaudot ir radau viena paltuka labai graziu rastu Baigesi kurybines kancios Aciu uz nuoroda
QUOTE(tetulė @ 2008 02 25, 09:14)
O man ir modeliukas ir spalva, superines
Ačiū už nuorodą, niekaip neišlipu.man Itališkas stilius ir taiip labai arti širdies, o čia ,,,,,,,,toks Italijos kvapas:))))))
QUOTE(Viliuteee @ 2008 02 24, 10:18)
sveikutės,visos kuriančios ir besiruošiančios tai daryti,
dar vienas mano kūrinėlis jūsų dėmesiui ir gal būt kritikai,kurią taip pat labai malonu išgirsti
dar vienas mano kūrinėlis jūsų dėmesiui ir gal būt kritikai,kurią taip pat labai malonu išgirsti
kaip ir visi kiti, griuk is koto
QUOTE(tetulė @ 2008 02 25, 08:14)
nors šiaip anksčiau atskirai šių spalvų nemėgau, bet man jos šiame derinyje atrodo labai gražiai
QUOTE(ingriduska @ 2008 02 25, 12:37)
Ačiū už nuorodą, niekaip neišlipu.man Itališkas stilius ir taiip labai arti širdies, o čia ,,,,,,,,toks Italijos kvapas:))))))
Tikrai taip .Sitiek grozybiu vienoj vietoj .Kompas tuoj cypt prades del nuotrauku gausumo .Negaliu atsitraukt
QUOTE(morta-sigita @ 2008 02 25, 12:52)
Tikrai taip .Sitiek grozybiu vienoj vietoj .Kompas tuoj cypt prades del nuotrauku gausumo .Negaliu atsitraukt
O aš jau du kartus "užsiroviau" ant vadovės, nes nedirbu , o akys kompe jau varva nuo tu Italisku grozybių
O asen tai namie sedziu ir spokinu, niekas netrukdo .Galima perjungt kalba ir angliskai pasiskaitinet. Akys jau neberodo tai nutraukiau gerejimasi, o mergyciu tai dar liko, teks kita diena pavepsot .
Merginos, gal uzmatet kur tokia schemute?
[quote=anciuke,2008 02 26, 20:23]
O cia tai bent... Fantastinis modelis! Is nugaros gan neblogai matosi, galima megint skaiciuot, bet... sudetinga... Nors BAISIAI grazu!
O cia tai bent... Fantastinis modelis! Is nugaros gan neblogai matosi, galima megint skaiciuot, bet... sudetinga... Nors BAISIAI grazu!
Bet kiek pyniu?! labai jau daug darbo