QUOTE(knopkė @ 2008 01 15, 08:55)
Aga, visai neryškiai gavosi, gal gali perfotografuoti, ar heroglifais nupaišyti raštelį, bo tai tas megstinis pas mane eilėje megimui laukia
va cia to rastelio mezgimas
Cia parodyta, kai pynes eina abi i skirtingas puses. jei nori, kad pynes eitu i viena puse, tai kelis kartus kartok ta rasteli iki 12 akies, ten kur yra parasyta, kad reikia tris sumegst, megsk 2 akis geraja....gal suprasi kaip cia aparasiau
Pabandyk ismegst mano ta nuoroda, paskui lengviau suprasi kaip ten reikia megst. Jei ka, visada pagelbesiu
Papildyta:
QUOTE(Kentaure @ 2008 01 15, 08:41)
Niugi grozybiu pridėjot tai nerealiu, reikia dar nuo miego nuvoginet laikas, ir darbe sedesiu miegodama bet apsirengusi megztais rūbais
o šiaip aš užuomarša tai paklausiu ntaji karta - vakar Rimi mačiau nerealiu spalvu poliakrilo ir dar kažkokiu sintetiniu siūlų. Kaip jie nešiojasi? ar yra gerų jei vien tik sintetika? kažkaip galvoju ka numegsčiau iš tokių spalvų, bet bijau, kad greitai nesusitampytų ar dar kas nenutiktų.
Būčiau dėkinga už info.
Man paciai poliakrilas normaliai nesiojasi....nebent tik susiburbuliuja. Burbuliukus as karts nuo karto nukarpau nuo megstuku. O siaip tai nededu i skalbimo masina, skalbiu svelniu skalbikliu megstiems rubams ir rankomis. Ir normaliai. Jei siulas be pukelio, tai ne taip smarkiai ir burbuliuojasi.