Tas žalias su geltonu megztukas labai gražus . Gal yra ir schemutė?
[quote=Mylia,2008 02 15, 19:41]
Na va, vakar pabaigiau Rodau savo paskutini
GRAZU
Na va, vakar pabaigiau Rodau savo paskutini
GRAZU
QUOTE(eya @ 2008 02 15, 14:51)
Nu net idomu tapo, kas gi ten per knygute? O siaip tai butu ir fainiai prijauciancioms susibegt kartu pamegzti, pasitarti. bet va, su vieta gali but sudetinga. Pvz "sanpaulistes' karts nuo karto susibega tai vienur tai kitur. Nu bet pabandau isivaizduoti, kaip susirenka mezganciu moterisku burelis kokioj kavinej ir issitraukia savo visus "pricindalus" vaizdelis neblogas butu, atrakcija ir darbuotojams, ir kavines lankytojams
As kai buvau 9 men.nescia, susirinko musu tokiu paciu gal 20 moteriskiu 9 menesy nesciu ir ejom i kazino tai zmones griuvo is koto tiek nestukiu pamate
O jus, merginos, superines man tiek ideju pametejot liemenems! Reiks pasiraust savo siulu dezese ir griebtis kazkokurio varianto.
QUOTE(Ristina @ 2008 02 13, 20:50)
Va sito rastuko ir man niekaip neiseina ismegzt. Gabaliuka numezgu ir stop, nezinau kaip toliau. Vienoj vietoj per daug uzsideda kitoj per daug nusiima, visai nebesuprantu . Spoksojau ir i ismegzta pavyzdeli, bet aiskiau nepasidare. Teks padet i sali ...
Labai aciu visoms uz ivertinima
QUOTE(morta-sigita @ 2008 02 16, 21:27)
Va sito rastuko ir man niekaip neiseina ismegzt. Gabaliuka numezgu ir stop, nezinau kaip toliau. Vienoj vietoj per daug uzsideda kitoj per daug nusiima, visai nebesuprantu . Spoksojau ir i ismegzta pavyzdeli, bet aiskiau nepasidare. Teks padet i sali ...
Kas neiseina Gal nera taip jau blogai,gal galiu padet?
QUOTE(valentinuke @ 2008 02 17, 21:57)
wau labai daili lemene
Liemenė labai graži, bet papuošalas tai išvis
QUOTE(janike1 @ 2008 02 17, 15:51)
Labas,merginos,cia boleruska is "Rankdarbiu kraiteles" .Turiu tik paveiksliuka, gal kas galetu padeti su schemute.Buciau labai dekinga
Prašom
Pilkas bolero
Schemos