QUOTE(Renataly @ 2008 02 13, 17:55)
Bandau pildyti norus ))Siaip tas rastas rusu osinkoj buvo pernai labai aptarinetas, tik neatmenu, kodel. Gal jis klaideliu turejo Bet bandysiu siandien ka nors sunarplioti, tai pasakysiu ar jis teisingas
QUOTE(niuma @ 2008 02 13, 20:45)
Turiu rašto aprašymą: 8-11 foto
Kai laukiausi, buvau tokį susirišamą nusimezgus- augo kartu su pilvuku
Kai laukiausi, buvau tokį susirišamą nusimezgus- augo kartu su pilvuku
Ačiū O tie du rombukai, kur viename langelyje, tai yra dvi išmegztos išvirkštine kryžmine akimi, kaip ją megzti
gal ir man reiks pabandyt tas "lokio ******"
QUOTE(lygna @ 2008 01 21, 14:30)
Keletas ideju Schemuciu nera.
Kaip tik ieskau ideju liemenei. Bet sita jauciu prie mano figuros nelabai tiks
Tai jei kas turesit po ranka kokia idomia, stilinga gal net biski crazy liemenes ideja, nepatingekit, mestelkit
norali, tavo paltas ir liemene tiesiog nerealus
Viena kita liemene Schemu neturiu, cia idejoms
siaubas tos dvi juodos liemenes tai pasakiskos kazin kaip reiktu ta baltai juoda nusimegzti,koks galetu buti rasciukas? gal kas gali patarti?
QUOTE(*irma* @ 2008 02 14, 10:43)
siaubas tos dvi juodos liemenes tai pasakiskos kazin kaip reiktu ta baltai juoda nusimegzti,koks galetu buti rasciukas? gal kas gali patarti?
Cia matyt reikia imti ir pafantazuoti nusipirkti storus margus siulus ir tada manau galima bent priekiui padaryti kokias stambesnes paprasciausias pynutes, labai kazko imantraus gal nereikia, nes jei margi siulai, vis tiek pynimo labai nesimatys. Modelis tai cia matyt darytas kazkaip gudriau, bet jei visai paprastinant, tai nusimegzciau nugara ir du priekio gabalus, mezgant prieki galima bandyti labai stipriai ir "istestai" apvalinti krasta, turetu gautis panasiai.
Bet as cia siaip garsiai mastau jei kuri zinok kaip tiksliai tokios liemenes mezgasi, butu idomu suzinoti
QUOTE(Mylia @ 2008 02 14, 11:57)
Cia matyt reikia imti ir pafantazuoti nusipirkti storus margus siulus ir tada manau galima bent priekiui padaryti kokias stambesnes paprasciausias pynutes, labai kazko imantraus gal nereikia, nes jei margi siulai, vis tiek pynimo labai nesimatys. Modelis tai cia matyt darytas kazkaip gudriau, bet jei visai paprastinant, tai nusimegzciau nugara ir du priekio gabalus, mezgant prieki galima bandyti labai stipriai ir "istestai" apvalinti krasta, turetu gautis panasiai.
Bet as cia siaip garsiai mastau jei kuri zinok kaip tiksliai tokios liemenes mezgasi, butu idomu suzinoti
o tu labai gerai cia fantazuoji man tinka tik kad neisivaizduoju kaip ta prieki taip apvalinti,nebent dadedant kas eile akiu?
apsiseilejau sita pamacius noriu vasarai tokios bliuskytes
QUOTE(*irma* @ 2008 02 14, 11:01)
o tu labai gerai cia fantazuoji man tinka tik kad neisivaizduoju kaip ta prieki taip apvalinti,nebent dadedant kas eile akiu?
Aciu as tokiu apvaliu krastu dar nesu mezgusi, bet irgi daryciau taip kaip sakai, prideciau vis po truputi akiu
QUOTE(Lusasita @ 2008 02 14, 11:23)
apsiseilejau sita pamacius noriu vasarai tokios bliuskytes
Su Tavo (jeig nieko pries, sakysiu "tu" ) tempais tai jau koki kita savaitgali galetum tokia bliuskyte pasipuosti