buciau pamacius sita vakar
jau buciau zinojus ka daryt, ale kad jau pradejau savaip is galvos narpliot
AČIŪ bandysiu
vakar sedejau, masciau masciau ka cia numegzt (kompo po ranka neturejau, o mezgimo knygose taip nuobodu) ir sugalvojau rasteli tik biski suabejojau ar gerai jis man gausis...
o dabar atsidarau kompa, ir akys uzkliuna uz manp "dviracio"
a jum taip nebuna ?
o dabar atsidarau kompa, ir akys uzkliuna uz manp "dviracio"
a jum taip nebuna ?
QUOTE(norali @ 2008 02 13, 09:23)
labai saunus modeliukai gaila, kad schemyciu nera
Tai gal tos schemytes ir yra osinkoj, tik reikia paieskoti, o as neturejau kada
QUOTE(ArGin @ 2008 02 13, 12:41)
Meginu papasakot Pirmiausiai nusimezgi trumputi megstukeli, susiuvi prieki su nugara (2 detales priekiui ir 1 nugarai), tada surenki visas akis aplink ant virbalu su valu ir mezgi tiek, kokio ilgio tu apvalumunori. Tikiuos, aiskiai paaiskinau Kazkur buvau uzmacius schema,bet issisaugojau tikmodeliuka,be schemutes
Bet jeigu pirekio krastai bus paprasti "status", neuzapvalinti, tai kaip gausis apvalus krastas surinkus akis ir primezgus? Man atrodo, kad jau mezgant prieki reikia pridedant akiu padaryti apvalu kampa, tai tada ir primezgus krasta gausis apvalu, ar as kazka ne taip mastau?
QUOTE(Mylia @ 2008 02 13, 13:16)
Bet jeigu pirekio krastai bus paprasti "status", neuzapvalinti, tai kaip gausis apvalus krastas surinkus akis ir primezgus? Man atrodo, kad jau mezgant prieki reikia pridedant akiu padaryti apvalu kampa, tai tada ir primezgus krasta gausis apvalu, ar as kazka ne taip mastau?
as ir teip mastai , nors nesu taip mezgus, bet esant reikalui, didinciau akis
[quote=Lusasita,2008 02 13, 14:15]
vakar sedejau, masciau masciau ka cia numegzt (kompo po ranka neturejau, o mezgimo knygose taip nuobodu) ir sugalvojau rasteli tik biski suabejojau ar gerai jis man gausis...
o dabar atsidarau kompa, ir akys uzkliuna uz
a jum taip nebuna ?
Man taip nebūna, nes aš dar tik nokstanti, o va tau taip gali būti, nes tikrai esi toje srity ASAS, kaip pilotavime Kairys:)))) Jėzus raštą pačiai sugalvoti, nu pavarai:)
o dabar atsidarau kompa, ir akys uzkliuna uz
a jum taip nebuna ?
Man taip nebūna, nes aš dar tik nokstanti, o va tau taip gali būti, nes tikrai esi toje srity ASAS, kaip pilotavime Kairys:)))) Jėzus raštą pačiai sugalvoti, nu pavarai:)
nu panasiai mezgiau, tik ten tas trikampiukas daresi tarp uzmetimu, tai sumasciau netrikampiuoti, o palikt tarp uzmetimu viena geraja visada, o paskuj pamezgus keist
Mergytes,
ziuriu, kad cia jusu nemazai su tokia patirtim susirinkusiu, tai gal kas kur uzmatet tokio moterisko modeliuko apacios rasta?
ziuriu, kad cia jusu nemazai su tokia patirtim susirinkusiu, tai gal kas kur uzmatet tokio moterisko modeliuko apacios rasta?
QUOTE(Renataly @ 2008 02 13, 13:44)
Mergytes,
man tas pilvines dalies labai grazus, kazi ar kada as ji ismegsiu ar ne, labai jau mandras jis man atrodo o aoacios neuzmaciau
Lusasita, ta aukstesni rasta tai as turiu, bet va apacia... Kad nors ka panasaus rasti
QUOTE(Lusasita @ 2008 02 13, 14:57)
man tas pilvines dalies labai grazus, kazi ar kada as ji ismegsiu ar ne, labai jau mandras jis man atrodo o aoacios neuzmaciau
O tas raštas mezgasi abiejose pusėse
Apatinės dalies nemačiau niekur. O megztukas iš VS kolekcijos, kaip tik atradusi buvau.
QUOTE(zinulė @ 2008 02 13, 15:10)
O tas raštas mezgasi abiejose pusėse
Apatinės dalies nemačiau niekur. O megztukas iš VS kolekcijos, kaip tik atradusi buvau.
tai spek, del ko as jo dar nekandu