sita " perliuka " taikausi nusinerti vasarai
QUOTE(ziviliuke96 @ 2008 02 11, 22:52)
Is kur man toke gauti
O pati nenori pabandyt nert? Nes rastelis tikrai nesudetingas.....greitai nusinertum
QUOTE(qqte @ 2008 02 11, 19:40)
Lusasita,
apsukai man galvą, tuoj paliuosuos iš darbo:) Jau negaliu akių atplėšti:)))
apsukai man galvą, tuoj paliuosuos iš darbo:) Jau negaliu akių atplėšti:)))
QUOTE(Lusasita @ 2008 02 12, 15:17)
Gal jau gana ką mano kompas užlūš
QUOTE(dovzil @ 2008 02 12, 09:17)
O pati nenori pabandyt nert? Nes rastelis tikrai nesudetingas.....greitai nusinertum
Vajezau niekada nesu laikius virbalu ar kitokio mezgimo instrumento rankose O ka jau kalbeti,apie kantrybe,per daug judri esu tokiems ramiems kruopstiems darbams Tikrai ne man sis uzsemimas
Papildyta:
Kazkuri mamyte vakar man i az rase kad galetu numegzti toke suknute,tik gaila kad neisidemejau niko,ir besikuisdama issitryniau visas gautas zinutes Tai negaliu atrasyti,tai jai pamatysite,dar mane parasykit
Trumpam ilindau i osinka foruma... tai dabar vel ramiai miegoti negalesiu
(schemu neturiu)
(schemu neturiu)
[quote=Mylia,2008 02 13, 10:18]
(schemu neturiu)
labai saunus modeliukai gaila, kad schemyciu nera
(schemu neturiu)
labai saunus modeliukai gaila, kad schemyciu nera
Labas
Gal galite kas nors papasakoti kaip nusimegzti megsti su apvaliais skvernais, nemoku as taip
Gal galite kas nors papasakoti kaip nusimegzti megsti su apvaliais skvernais, nemoku as taip
Meginu papasakot Pirmiausiai nusimezgi trumputi megstukeli, susiuvi prieki su nugara (2 detales priekiui ir 1 nugarai), tada surenki visas akis aplink ant virbalu su valu ir mezgi tiek, kokio ilgio tu apvalumunori. Tikiuos, aiskiai paaiskinau Kazkur buvau uzmacius schema,bet issisaugojau tikmodeliuka,be schemutes