Dovzil, fantastika!! Super grozis!!!
kokie siulai???
QUOTE(norali @ 2008 02 06, 08:41)
QUOTE(angulyte @ 2008 02 06, 08:44)
QUOTE(Peperoni @ 2008 02 06, 08:47)
Dovzil - as
Aciu , mergaites, uz pagyras
Mezgiau is 30% vilnos ir 70% akrilo...nezinau kaip cia nesiosis Pardaveja, kai pirkau, sake,kad gerai nesiojasi...bus matyt.
Siula gana storoki, mezgiau su 4 numerio virbalais ir sunaudojau 1 kg. siulu....nu dar liko mazulytis kamuoliukas
Papildyta:
QUOTE(Mate @ 2008 02 06, 08:55)
Aciu
O jau paltuko gražumas. Trauks visų akis gatvėje.
QUOTE(dovzil @ 2008 02 06, 09:26)
Sveikos, mergaites
Pirmiausia noriu padekoti, kad padejote man surasti rasteli mano paltukui...o dabar jusu teismui mano sedevras
Pirmiausia noriu padekoti, kad padejote man surasti rasteli mano paltukui...o dabar jusu teismui mano sedevras
tiesiog truksta zodziu... as buvau toki trumpesni nusiziurejus.... ach... tikrai labai graziai atrodo reikes ir man ant kokio rudenelio pasigaminti... tik vat as gal kur kas trumpesni darysiu
Bet darbas tikrai fantastiskas gali jau drasiai ir uzdarbiauti taip graziai megzdama
Paltukas labai dailus.Okur čia buvo paltuko rašto schema įdėta?Gal galit įmest nuorodą?Ačiū
radau kaip ir skrituline liemene, skritulini paltuka
QUOTE(dovzil @ 2008 02 06, 08:26)
Sveikos, mergaites
šaunuolė
[quote=dovzil,2008 02 06, 09:26]
Sveikos, mergaites
Aaaaaaaaaas nugriuvau Laaaaaaaaaaabai grazu,tikras sedevras As irgi tokio noriu Grazu grazu ,super
P.S jei ne paslaptis kiek siulu i toki grozi suejo
Sveikos, mergaites
Aaaaaaaaaas nugriuvau Laaaaaaaaaaabai grazu,tikras sedevras As irgi tokio noriu Grazu grazu ,super
P.S jei ne paslaptis kiek siulu i toki grozi suejo