Norali labai gražus tavo paltas,atrodo toks jaukus ir šiltas ir spalvos labai mielos,aš ir esu tokių atspalvių mėgėja,todėl man labai gražu
QUOTE(Spyglė @ 2008 01 25, 19:58)
Norali labai gražus tavo paltas,atrodo toks jaukus ir šiltas ir spalvos labai mielos,aš ir esu tokių atspalvių mėgėja,todėl man labai gražu
aciux
QUOTE(Tortuga @ 2008 01 25, 19:37)
Na labai įdomi ir nauja idėja
Nepatikėsit, bet tikrai nenauja (tik kaip ir daugelis gerų dalykų - primiršta). Pasirausiau savo rankdarbių lobynuose (knygose,žurnaluose) ir radau, kad tas varstymas jau prieš keletą dešimtmečių buvo Bet va kaip faina vėl prisimint ir kažką gražaus pasidaryt.
QUOTE(norali @ 2008 01 24, 16:18)
Nuostabi ideja
Originalu, nematyta ir labai grazu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 100 balu!!
QUOTE(edinka @ 2008 01 25, 19:17)
Nepatikėsit, bet tikrai nenauja (tik kaip ir daugelis gerų dalykų - primiršta). Pasirausiau savo rankdarbių lobynuose (knygose,žurnaluose) ir radau, kad tas varstymas jau prieš keletą dešimtmečių buvo Bet va kaip faina vėl prisimint ir kažką gražaus pasidaryt.
tikrai taip , mociute vaikas budama turejo narstyta suknyte pries koki 60 metu
QUOTE(Lusasita @ 2008 01 25, 20:23)
tikrai taip , mociute vaikas budama turejo narstyta suknyte pries koki 60 metu
as sita buda taip pat is mociutes suzinojau ji turejo savo mamos varstyta didele skara tai buvo 20a. pradzios darbas
ir tik dabar neseniai narsydama po interneta kazka panasaus pamaciau padaryta silkiniais siulais, juostelemis, kaspineliais, tai ir prisiminiaum ir pamaniau, kad galima pasidaryti ir silta drabuzi
QUOTE(norali @ 2008 01 25, 19:29)
as sita buda taip pat is mociutes suzinojau ji turejo savo mamos varstyta didele skara tai buvo 20a. pradzios darbas
ir tik dabar neseniai narsydama po interneta kazka panasaus pamaciau padaryta silkiniais siulais, juostelemis, kaspineliais, tai ir prisiminiaum ir pamaniau, kad galima pasidaryti ir silta drabuzi
as tik isauktini ( perdideli) turiu, tai irgi mezgu minti kada nors isitaisyt tinkamo nesiojimui... tiesa pas mane visi rubeliai ir daikteliai languoti... megzta eilutemis trispalviai dryziai, o tada tokia pacia tvarka isvarstyta
nu pagalvojau, kad kol papasakosiu, geriau nufotkint
o kai laukiausi leliuko ir nezinojau ka turesiu, tai neriau toki pleduka is roziniu, zydru ir oranziniu siuliuku , toki pat languota
kiek daug ANANASU radau cia http://club.osinka.r...8...p;&start=15
norali, labai gražus paltukas.
O jei grįžti prie šios technikos, esu mačiusi Gedifroj, tik nepamenu numerio, pora darbų buvo šia technika, taip, kad dabar vėl madinaga Tačiau, norali, labai daug darbo įdėjo nerdama, o po to varstydama siūliukus, o va yra spec. audinys jau paruoštas tik im ir verk ir gaunasi štai tokie gražuoliai
O jei grįžti prie šios technikos, esu mačiusi Gedifroj, tik nepamenu numerio, pora darbų buvo šia technika, taip, kad dabar vėl madinaga Tačiau, norali, labai daug darbo įdėjo nerdama, o po to varstydama siūliukus, o va yra spec. audinys jau paruoštas tik im ir verk ir gaunasi štai tokie gražuoliai
QUOTE(tokom @ 2008 01 26, 12:07)
norali, labai gražus paltukas.
aciu,tokom,
maciau as irgi tas paruostas medziagas vienoje siulais prekiaujancioje parduotuveje ten yra komplektelis - ruosinys salikui ir varstymui labai stori siulai as manau, kad galima imti net tinkline uzuolaida ir varstyti man buvo jau kilusi tokia mintis
QUOTE(norali @ 2008 01 26, 14:47)
galima imti net tinkline uzuolaida ir varstyti man buvo jau kilusi tokia mintis
taigi kadaise ir serveteles darydavo, siuliukais silkiukais tiuline uzuolaida narstydamos
NORALI,labai labai aciu Labai noriu isbandyti,bet tikriausiai nuo nedidelio darbelio Kol graziai gausis teks paprakaituoti