na as jau pirmadieniu tureciau Lietuvoje buti, i darzeli jauciu kad tik antradieni ateisim
Iš nepatvirtinto šaltinio sužinojau,kad lopšelio grupėse yra laisvos 3 vietos Ar gali taip būti Na man taip keista,nes vis buvo skalambijama,kad Klaipėdos darželiuose nėra vietų Nors va ir per balticum žinias rodė,kad yra atsiradę daug laisvų vietų Klaipėdos darželiuose Atsieit krizės padarinys Kaži ar tai gali būti tiesa
QUOTE(braskelina @ 2009 11 07, 22:36)
Iš nepatvirtinto šaltinio sužinojau,kad lopšelio grupėse yra laisvos 3 vietos Ar gali taip būti Na man taip keista,nes vis buvo skalambijama,kad Klaipėdos darželiuose nėra vietų Nors va ir per balticum žinias rodė,kad yra atsiradę daug laisvų vietų Klaipėdos darželiuose Atsieit krizės padarinys Kaži ar tai gali būti tiesa
Žinoma,kad gali
Įeikit į www.klaipeda.lt puslapį ten švietimo skiltyje ir skelbiamos visos laisvos vietos kurios yra darželiuose
Na va,parašiau prašymą,kad priimtų ir mus į šį darželį Tai direktorė sakė,jog nuo gruodžio 1 dienos jau kaip ir galėtumėm pradėt lankyti Buvau nuėjus ir į "Vėrinėlį",tai ten lopšiuko grupė tik viena ir ji visiškai pilna Tai va teks dabar lankyt "Radastėlę" Tikiuos šis darželis nėra blogas Bet va išorinis vaizdelis nekoks Pačių grupių nemačiau Kažin kaip ten Čia pasiskaičius radau visokių pasisakymų,ir gerų ir blogų Dar galvoju nueit pasidomėt į "Putinėlį" Ten taip pat kiek žinau atsirastų vietos.Nors ten skaitosi ir rusų darželis,bet kiek girdėjau lopšiuko grupėj iš 15 vaikų tik 3 rusakalbiai Ai pasimetus esu visai Kai per didelis pasirinkas,sunku ir išsirinkt Gal kas esatę lankę "Putinėlį" ir perėję į "Radastėlę" arba atvirkščiai O,kad žinočiau kuris geresnis "Putinėlis" arčiau namų,bet jis skaitosi rusų darželis,"Radastėlė" toliau nuo namų,bet jį lanko vien lietuviškai kalbantys vaikučiai Tai va ir susisuko galva
Sveika,
As manau, kad vaikas dabar kalbeti mokosi ir jam gal persudetinga butu ir lietuviskai ir rusiskai pradei kalbeti. Seip tai labai patenkinta esu musu aukletoja ir auklye superine, tik viena aukletoja pavaduojanti ateina tai man nepatiko. bet nemanau kad cia beda, ji su musu vaikais pastoviai nebuna. Nors gal tik taip pasirode, maciau ja tik 2 kartus ir tik po kelias minutes.
Kol kas mes patenkinti Radastele
As manau, kad vaikas dabar kalbeti mokosi ir jam gal persudetinga butu ir lietuviskai ir rusiskai pradei kalbeti. Seip tai labai patenkinta esu musu aukletoja ir auklye superine, tik viena aukletoja pavaduojanti ateina tai man nepatiko. bet nemanau kad cia beda, ji su musu vaikais pastoviai nebuna. Nors gal tik taip pasirode, maciau ja tik 2 kartus ir tik po kelias minutes.
Kol kas mes patenkinti Radastele
Sofi kas Edvardukui, kur prapuolet???
QUOTE(pliushine @ 2009 10 15, 19:45)
SVEIKI SVEIKI jau ir Kipra maciau (ui saldainiukas tikras)
ir Daniele, taip pat laaaabai daili mergyte. Gal siandiena nevede i lauka, nes aukletoja viena buvo tai....
Ziuriu musu grupeje labai greitai vaikai adaptavosi, tai manau parodo jog aukletojos labai fainos (auklyte tai man is vis superine)
kaip jusu maziukai adaptuojasi, ar noriai eina, aip pasilieka?
ir Daniele, taip pat laaaabai daili mergyte. Gal siandiena nevede i lauka, nes aukletoja viena buvo tai....
Ziuriu musu grupeje labai greitai vaikai adaptavosi, tai manau parodo jog aukletojos labai fainos (auklyte tai man is vis superine)
kaip jusu maziukai adaptuojasi, ar noriai eina, aip pasilieka?
Niu tai sveikos mamos,ziuriu daug praleidau cia
vakas vel serga 2savaites sirgo,paejo i darza 2dienas,o dabar vel........
tai per tiek laiko ir atpras vel eiti
Ir susirinkima ziuriu praleidau,kazkoks buvo cia kazkada,net nezinau ka gero ten kalbejot,bet kaip suprantu reiks pinigelius rinkt
Tai jei kokiu reikalu bus,ar ko reiks,gal susirasom cia?vistiek daznai cia visos uzsukam.
Ai dar pamirsau paklasut kas ten grupeje gero?kas naujo?ar jusu vaikuciai neserga?ir kazin kiek ju dabar grupe yra lankanciu
sveika, jei pavyks ateik kita savaite, treciadieni (16.30), i susirikima, na toks ten tas ir susirinkimas bus, tiesiog pasikalbesim apie grupes fonda, gal dar apie pirmaja musu klecku kaledine svente pakalbetume ir viskas Nagi reikia kazkaip del musu mazuju pasistenkt
O siaip grupej viskas tvarkoj, sake vakar vaiku jau 9 buvo, truko berods vos triju, dziugu, kad maziukai taip sauniai priprato
MAMYTES tegu sveiksta jusu mazuliai kuo greiciau!!!!
O siaip grupej viskas tvarkoj, sake vakar vaiku jau 9 buvo, truko berods vos triju, dziugu, kad maziukai taip sauniai priprato
[quote=pliushine,2009 11 12, 12:41]
sveika, jei pavyks ateik kita savaite, treciadieni (16.30), i susirikima, na toks ten tas ir susirinkimas bus, tiesiog pasikalbesim apie grupes fonda, gal dar apie pirmaja musu klecku kaledine svente pakalbetume ir viskas Nagi reikia kazkaip del musu mazuju pasistenkt
[/quote
Supratau jei iseis ir vaikas pasveiks tai butinai ateisiu,jei ne, tai manau perduosit naujienas,siame forume
Bet tai kiek daug vaiskuciu eina i darza,smagu kad nors ne visi serga,o tai aukletoja neturetu ka veikt
[/quote
Supratau jei iseis ir vaikas pasveiks tai butinai ateisiu,jei ne, tai manau perduosit naujienas,siame forume
Bet tai kiek daug vaiskuciu eina i darza,smagu kad nors ne visi serga,o tai aukletoja neturetu ka veikt
Apsirges buvo mano Edvardoskis, nu tokios ten ligos sloga ir tiek. Bet uzleidau truputi TAi buvom namuciuos beveik 2 sav. Sian pirma diena, Galvojau kad vel adaptacija bus, bet nieko, pats kelia zinojo iki grupes, su auklyte uz rankuciu susikibe i grupe nuzinksniavo ir viskas Visa diena sauniai atbuvo
WOW visa diena jau isbuvot, saunuoliukas Edvardukas!!!
Kyska tikiuosi kad sudalyvausi sveikit
QUOTE(pliushine @ 2009 11 12, 20:55)
WOW visa diena jau isbuvot, saunuoliukas Edvardukas!!!
Aciu pas daktarus varom tik antradieni,tai gal jau treciad.galesim i darza,gal baigsis tas kosejimas baisinis