Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda, l/d Radastėlė

SVEIKI SVEIKI jau ir Kipra maciau (ui saldainiukas tikras) biggrin.gif
ir Daniele, taip pat laaaabai daili mergyte. Gal siandiena nevede i lauka, nes aukletoja viena buvo tai....
Ziuriu musu grupeje labai greitai vaikai adaptavosi, tai manau parodo jog aukletojos labai fainos (auklyte tai man is vis superine)
kaip jusu maziukai adaptuojasi, ar noriai eina, aip pasilieka?
Atsakyti
del auklytes tai 100-u procentu pritariu, superine! thumbup.gif musu tai gerai adaptavosi, kaip siandien susirinkime sakiau, is pradziu dar paverkdavo, ir dabar tasisveikinant paasaroja, bet siaip viskas tvarkoj.. smile.gif tik vat, kiek su auklyte kalbejau, sake mazoji nelabai su vaikais zaidzia, tokia uzsidariusi.. g.gif uztat namie sulaukiu pasakojimu lavinos.. doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va matai, viskas susitvarkys, beje jiems manau apskritai kol kas draugu dar nelabai reikia smile.gif O Daniele jau kalba? Ar savo kalba vis ciauska? smile.gif Na ka tevu komitete busim? Ech o maniau gal vel praslysiu tongue.gif.... bet kur jau tau...
Atsakyti
Sveikutes mamytes smile.gif Pries daug metu pati lankiau si darzeli ir neturiu jokiu blogu prisiminimu thumbup.gif Siuo metu kraustomes is Palangos i Klaipeda ir sis darzelis mums vos ne kieme, tai galvoju pasiklausinesiu mamyciu kaS ten besidaro ax.gif Darzelio kieme kai pasivaiksciojau tai nelabai gera ispudi paliko unsure.gif Ypac po dabartinio palangos darzelio man buvo toks lengvas sokas doh.gif Bet ne kiemaS svarbiausi. Maniskis 5 metu, judrus, lengvai bendraujantis greitai adaptuojasi naujoje aplinkoje, tai nelabai pergyvenu del to. Tik norejau paklausti ar ten vyksta kokie uzsiemimai, pvz. sokiai? Maniskiui reiktu issikrauti rolleyes.gif Ar darzelyje atvaiziuja (ar jie patys eina) i kokius spektakliukus? Kaip ten viduje darzelis? Tikiuosi atrestoruotas nuo tu laiku kai as langiau? lotuliukas.gif Kaip ten su tom paruosiamom grupem? Ar uzimti vaikai? Laukiu atsakymu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pliushine @ 2009 10 21, 10:18)
Na va matai, viskas susitvarkys, beje jiems manau apskritai kol kas draugu dar nelabai reikia smile.gif  O Daniele jau kalba? Ar savo kalba vis ciauska? smile.gif  Na ka tevu komitete busim? Ech o maniau gal vel praslysiu tongue.gif....  bet kur jau tau...

Burbuliuoja savo kalba, bet jau po truputi ijungia ir aiskesnius zodzius, pvz, siandien yiurejo pro langa ir sako: "Ei, babauziai!" biggrin.gif taip juokingai.. lotuliukas.gif o Meta? sneka?
O ka darysit tam komitete? man tai visai idomiai skamba.. smile.gif
Atsakyti
Ilgakoja, manau kad reiktu nueit pas vedeja ir i visus ji tau klausimus atsakys, mano didzioji mergaite eina i darzeli, tai as patenkinta viskuom ir dar daugiau, ir spektakliai vyksta ir i muziejus jau ruosiasi eiti (ten sake ne siaip po ekspozicijos sales vaikscios, bet veiklos kazkokios tures), sventes ivairiausios vyksta, zodziu yra visko!!! Bet velgi, viskas priklauso nuo zmogaus, man asmeniskai pakanka visko!!!

KALALIENE ui mes taip aiskiai nekalbame dar, bet karts nuo karto kas issprusta, kaip zodziai neinam, kas reiskia einam biggrin.gif, nenoriu, dar, ir pan. mano didzioji jau tokio amziaus du gaidelius plesdavo, o va mazike tai kazkaip nekalbi smile.gif ateis laikas ir prabils, as tai nesijaudinu smile.gif
Atsakyti
[quote=pliushine,2009 10 22, 08:45]
Ilgakoja, manau kad reiktu nueit pas vedeja ir i visus ji tau klausimus atsakys, mano didzioji mergaite eina i darzeli, tai as patenkinta viskuom ir dar daugiau, ir spektakliai vyksta ir i muziejus jau ruosiasi eiti (ten sake ne siaip po ekspozicijos sales vaikscios, bet veiklos kazkokios tures), sventes ivairiausios vyksta, zodziu yra visko!!! Bet velgi, viskas priklauso nuo zmogaus, man asmeniskai pakanka visko!!!

Aciu uz ats. 4u.gif Pirmadieni planuoju nueiti i darzeli apsidairyti cool.gif
Atsakyti
Sveikos drupiokes 4u.gif

As Edvarduko mamyte (kai kas mane zino kai ryzio mamyte) hihihi.gif

As taip pat komitete ir turiu dabar toki klausimeli rupesteli ax.gif Ar pradedam rinkti pinigelius bendriems buitiniams pirkiniams? Ir kaip reiketu visus tevelius informuoti ir sulaukti ju nuomones? g.gif Naujoke siame reikale ir nezinau kaip viskas vyksta blink.gif
Atsakyti
Jei as teisingai supratau, kad turim sunesti buitines prekes patys (po indu ploviklio buteliuka, seveteliu: slapiu, sausu), tualetinio popieriaus, muiliuka, kazka dar.. g.gif blush2.gif o tie dienos 0.5 Lt keliauja i sventes fonda.. mirksiukas.gif na, as taip manau, jei ka, taisykit mane.. ax.gif bet turbut teks dar mestis, nes neuzteks, jei noresim kokiu zaisliuku i grupe pirkt.. g.gif
Atsakyti
Kalaliene teisingai supratai. Tie 0.5 aplamai skirti zaisliukams, aukletoja juos pati nupirks.
O buitinius dalykus perkam patys. Bet as manau kad nesamone kiekvienam nesti po tuoletinio popieriaus ruloniuka ar ploviklio buteliuka. Paskui susimaisys kas ka nese, ko nors pritruks ir galvok ar mano eile nesti, o gal kas kitas atnes, arba buna kad pamirsti atnesti ir t.t. Man atrodo kad geriausiai butu kad vienas zmogus surenka tarkim po 5 lt per men ir superka ko reikia. Kita men paziurim ko truksta ir daperkam. Ir jokiu nesusipratimu, visi lygus.
Papildyta:
O jei atlieka pinigu, tai irgi nebeda, yra smulkiu lavinamu dalyku tokiu kaip vaikisku dainu kompaktai ir pan, Isleisti tikrai rasim kur tik kaip riekia susitarti surinkti g.gif
Atsakyti
sveikos mergaites, as siuo metu ne Lietuvoje, sakau gal kai grisiu koki mini tevu susirinkimuka pasidarome???
As uz kad rinktume po tuos 5 litus kas menesi, klausiau keletos teveliu, jie buvo nieko pries. Hmmm... del tu visu priemoniu, gal kaip tik tegul perkasi uz tuos 0,5 cnt, o jei pritruktu is fondo pasiimtu???? Taip manau daugiau liktu ivairioms kitoms priemonems ir zaisliukams???
Atsakyti
Reikia susirinkimuko, tada visi issakysim savo nuomone ir bendrai nuspresim mirksiukas.gif
Pliushine kada grisi?
Atsakyti