Įkraunama...
Įkraunama...

Lipdymas

o gal kas padarys? na aišku nebrangiai

vestuvių skyrelije skaičiau kad nuperka medalius po 3lt , o kai kas ir po 2 lt
na ,nemačiau ir nesitiki g.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2006 03 16, 22:17)
o gal kas padarys? na aišku nebrangiai

vestuvių skyrelije skaičiau kad nuperka medalius po 3lt , o kai kas ir po 2 lt
na ,nemačiau ir nesitiki  g.gif

Parašiau vestuvių skyrelyje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šaunuolė ,manai ir daugiau norinčių atsirastu ,ir ne tik medaliukams ,visiems tavo darbams smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2006 03 16, 22:29)
Šaunuolė ,manai ir daugiau norinčių atsirastu ,ir ne tik medaliukams ,visiems tavo darbams smile.gif  4u.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif
aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaI @ 2005 09 13, 15:32)
Gal dar kam nors aktualu  4u.gif

Lipdiniai

O kokis grožis wub.gif
Atsakyti
Oi kiek grožybių aš čia prisižiūrėjau... biggrin.gif Su lipdymu esu susidūrusi. Lipdžiau ir iš tikro molio ir iš druskos tešlos, bet ji man nepatiko. Dabar labai norėčiau nusipirkti spalvotos medžiagos ir pabandyti pasidayti papuošalų. biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, kas prašėt medalių nuotraukų, išsiunčiau elektroniniu mirksiukas.gif
Atsakyti
paaiskinkite man umn.gif: kaip daroma ta druskos tesla.. jau gal kokius 5temas perskaiciau, bet taip ir neuziurejau receptuko blush-anim-cl.gif:
aciu is anksto
as tai lipdau is paprasto molio. tik gaila, kad savo gaminuku neturiu kur isdeginti (as ne LT). tai jie taip ir stovi ant palanges biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alaina @ 2006 03 27, 23:33)
paaiskinkite man umn.gif: kaip daroma ta druskos tesla.. jau gal kokius 5temas perskaiciau, bet taip ir neuziurejau receptuko blush-anim-cl.gif:
aciu is anksto
as tai lipdau is paprasto molio. tik gaila, kad savo gaminuku neturiu kur isdeginti (as ne LT). tai jie taip ir stovi ant palanges biggrin.gif

ČIA druskos tešlos receptas 4u.gif
Atsakyti
Sakykite, ar yra prasmes modelina kepti po 0,5 metu? Ar poveikis bus kaip ir turetu buti? Per vaiko krikstynas ispaudem jo delniuka ir pedute i modilina, palikom isdziuti ir viskas. dabar noreciau pabaigti ta mena, bet jau pusmetis praejo blush2.gif
O su kokiu laku reikia lakuoti? Kur rasti tokio lako Vilniuje?
Papildyta:

Beje, o cia http://show.7ya.ru/p...=57968&p=1&ob=0 is kokios medziagos yra lipdoma?

Atsakyti
Panasu, kad i sita tema mazai kas uzklysta biggrin.gif

As vis apie ta pati modelina - o gal tokio modelino, ant kurio parasyta "stingsta ore" nereikia kist i orkaite? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2006 04 13, 05:57)
Panasu, kad i sita tema mazai kas uzklysta  biggrin.gif

As vis apie ta pati modelina - o gal tokio modelino, ant kurio parasyta "stingsta ore" nereikia kist i orkaite?  g.gif

Aš manau , kad modelino nereikia kaitinti , kad sukietėtų ( tuo labiau , jei parašyta "stingsta ore" ). Kaitinama tokia kažkokia plastmasė , nes ji džiūdama nesukietėja (kažkada seniau lipindavau iš tokios rusiškos) .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MAGIC*: 13 balandžio 2006 - 13:54