Įkraunama...
Įkraunama...

Lipdymas

Beja Gudra teisingai informavo, kad padoresnė krosnelė apie 50 litrų kainuoja 5-6 tūkstančius

Čia buvau aš blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrelle @ 2005 08 26, 13:52)
Čia buvau aš  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

ups atsiprašau, apsirikau blush2.gif
Atsakyti
ar isdegintas modelinas yra atsparus vandeniui? pvz: jei kuri laika buna imerktas i vandeni? smile.gif
Atsakyti
Gal dar kam nors aktualu 4u.gif

Lipdiniai
Atsakyti
QUOTE(MergickaN @ 2005 08 29, 11:23)
ar isdegintas modelinas yra atsparus vandeniui? pvz: jei kuri laika buna imerktas i vandeni?  smile.gif

Bent jau tas kurį naudojau tai tikrai atsparus smile.gif
Atsakyti
Labutis.
Aš labai noriu lipdyti iš molio, bet pusę Kauno išnaršiau, tačiau niekas neorganizuoja keramikos kursų suaugusiems. Esu beveik nusivylusi, nes nelabai randu bendraminčių, tačiau pagaliau suradau bent jau pasiplepėjimus apie lipdymą ir labai gerų idėju. Gal kas žinot Kaune organizuojamus keramikos kursus. Būsiu labai dėkinga, o iš pradžių reikia pabandyti iš modelino. Tikiuosi kas nors atsilieps. 4u.gif
Atsakyti
Norėjau pasiteirauti, iš ko tas modelinas daromas. Neradusi patinkančių dubenėlių su dangteliais, nusprendžiau juos nusilipdyti pati. Iš modelino, ko gero, būtų paprasčiausia, tik ar jis tinka laikyti maistą (įvairius džiovintus vaisius ir pan. drėgnų produktų nedėčiau)?
Atsakyti
QUOTE(Agni @ 2005 11 16, 16:51)
Norėjau pasiteirauti, iš ko tas modelinas daromas. Neradusi patinkančių dubenėlių su dangteliais, nusprendžiau juos nusilipdyti pati. Iš modelino, ko gero, būtų paprasčiausia, tik ar jis tinka laikyti maistą (įvairius džiovintus vaisius ir pan. drėgnų produktų nedėčiau)?

abejoju schmoll.gif bent jau as nerizikuociau ...
Atsakyti
NE IŠ MODELINO LIPDYTUOSE INDUOSE PRODUKTŲ NELAIKYKITE.

O IŠ MOLIO NULIPDYTUOSE, IŠDEGINTUOSE
ARBA GLAZŪRUOTOSE SPECELIOMIS GLAZŪROMIS (TIPO MAISTINĖMIS) - TUOMET GALIMA
Atsakyti
šiandien nusipirkau modelino ir galiu pasakyti jo sudedamasias dalis: plastikatas, parafinas, talkas, pigmentai.
Atsakyti
Bandysiu grįžus namo lipdyti. VALIO
Labai gerai, kad radau šį forumą, nes informacijos apie lipdymą internete nelabai suradau.
Atsakyti
ieškojau medalių vestuvėms ,komendantams , šokėjams ir tt
gražių neradau ,gal kuri pati tokius darė?

nemanau kad butu sunku iš modulino ar druskos tešlos

pasidalinkit patirtim smile.gif 4u.gif
Atsakyti