Aš nežinau ar ten molis, bet pamačiau tokius dalykėlius ir labai patiko:
Į plastiliną panašus modulinas gal?
Sveikutės
gal galit plačiau paaiškit apie tą moduliną , jis man visai patiko, tik nežinau kaip su juo elgtis
Nors aišku iš molio daug gražiau gaunasi, bet moliui reikia pečiaus, o jis nepigiai kiek suprantu kainuoja
gal galit plačiau paaiškit apie tą moduliną , jis man visai patiko, tik nežinau kaip su juo elgtis
Nors aišku iš molio daug gražiau gaunasi, bet moliui reikia pečiaus, o jis nepigiai kiek suprantu kainuoja
Čia man atrodo, kad ir yra modulinas.
QUOTE(jurga...a @ 2005 08 16, 09:02)
Modulinas padarius darbeli jis orkaitej kazkur 130 laipsniu temp pakepamas,kad sukietetu. Kaip tik Maksimos kataloge maciau kad pirkti jo yra...neziurinejau ar tikrai
O kur jo galima būtų gaut spalvoto?
Man taip patiko ši idėja, kad pagalvojau, kad būtų visai šaunu pasiūlyti vaikams pažaisti su juo, tik kur jo gaut spalvoto Maximoj mačiau tik baltą ir rudą
Man taip patiko ši idėja, kad pagalvojau, kad būtų visai šaunu pasiūlyti vaikams pažaisti su juo, tik kur jo gaut spalvoto Maximoj mačiau tik baltą ir rudą
Gaila, kad Alytuje nėra Maximos. Nors reiks pažiūrėti, gal Medio bus. O kanceliarinių prekių parduotuvėje negalėtų būti tas modulisnas??? Ir beje kiek jis kainuoja?