Aš irgi lipdau iš molio.Daugiausia savo malonumui, draugams, dovanoms, bet kartais paderinu malonumą su nauda. Šiek tiek info: molį perku jau išvalytą ir paruoštą darbui, 25kg.-8lt. Iš tokio kiekio galima laaaaaaabai daug visko priminkyt Pagrindinė mano technika- kočioju molio lakštus ant įvairaus ornamentuoto pagrindo (kaip tešlą) ir iš jų formuoju dirbinius. Degimui reikia specialaus pečiaus, kad temperatūra būtų >900 laipsnių, degu apie 4-5 val, paskui dar tiek pat palaikau išjungus pečių. Išdegtus darbus vaškuoju, lakuoju, spalvotų dažų nenaudotju, labiau patinka natūralumas.
Norėčiau įkelt kelias foto jūsų teismui, bet nežinau kaip. Gal kuri patarsit?
Sandrelle o kokiam mieste tu ? Ir kaip tavo taupykles atrodo As saviskiams bernams ieskau,nes jau kelias sudauze BEje gal ir kainas galetum savo darbeliu i az surasyti Ar daugiau savo dirbiniu ideti Tokie moliniai groziai visad pravercia
Iš kur Jūs gaunate spalvoto molio?
QUOTE(varlyte @ 2005 06 14, 18:58)
Kopa o cia ko gero toks rinkinukas kaip pas tave
My Webpage
taigi manau visai nebloga ideja pateikta kad ir su tais paciais neidomiais bananais ir braskem
My Webpage
taigi manau visai nebloga ideja pateikta kad ir su tais paciais neidomiais bananais ir braskem
ačiū, varlyte, ačiū už nuorodas
Toks gipsas pas mane, taip nieko ir nepadariau. Idėja virtuvei visai nebloga Gal kas išversti galėtumėt, koks kiekis vadnes- gipso maišomas?vokiskai
QUOTE(kvanksht2 @ 2005 06 14, 13:37)
As neseniai pradejau lankyti keramikos kursus ir labai patiko visi tie lipdymai, noreciau pradeti lipdyti namuose, zinau kad Vilniuje, Kauno g. yra Keramikos meno centras, prie buvusio dailes fabriko atrodo, ten galima nusipirkti molio ir ivairiu glazuru. Tik turbut bus problema su isdegimu, gal zinote kur tai butu galima padaryti ir kiek kainuotu?
Ten pat ir išdegti galima. Mes jau daugybę kartų ten vaikų darbelius vežėm išdegti ir išdžiovintus ir glazūruotus. Kainuoja tikrai pigiai kiek pamenu už 2 dėžes dirbinėlių degimo ar 20 Lt sumokėjom.