Pažiūrėkit čia gal kam patiks, disnejaus žaisliukai
QUOTE(ailona @ 2005 04 13, 13:11)
[aš lipdau iš tikro molio įvairius gaminius - hobi.
turiu krosnį, kurioje išdeginu ir gaminiai atsparus vandeniui.
esu mėgėja, bet gaminu įvairiusgaminius beto glazuruoju.
turiu krosnį, kurioje išdeginu ir gaminiai atsparus vandeniui.
esu mėgėja, bet gaminu įvairiusgaminius beto glazuruoju.
O mano mama prof. keramikė, aš tai lipdau tik kai nuotaika būna, šiaip kartais linksma su tuo moliu išsidirbinėt. Turim žiedimo stakles, krosnelę, glazūrų, tai galima tokių fainų daukčiukų pasidaryti O čia, šiaip, jei kam įdomu, įdedu savo mamos darbų nuotraukas, tiek, kad nelabai kokybiškos
Dekoratyvinė lėkštė. Pagaminta iš molio. Skersmuo - apie 12 cm. Dengta glazūra.
Žibintas. Pagamintas iš molio. Aukštis - apie 15 cm. Dengtas matine glazūra.
Suvenyrinis šuniukas. Pagamintas iš molio, dengtas glazūra. Aukštis - apie 10 cm.
Dekoratyviniai vazonėliai su gėlytėmis. Pagaminta iš molio, dengta glazūra. Aukštis - apie 5 cm.
Prakartėlė. Pagaminta iš molio, dengta glazūra. Aukštis - apie 15 cm.
Saulyte, tavo mamos darbeliai labai noreciau ir as taip moket, ech
saulelyte
nuostabus mamytes darbeliai
O gal butu galima suzinoti kiek tie mazi vazoneliai ir prakartele kainuoja(jei cia nenori parasyk az ) Tokiu labai noreciau
nuostabus mamytes darbeliai
O gal butu galima suzinoti kiek tie mazi vazoneliai ir prakartele kainuoja(jei cia nenori parasyk az ) Tokiu labai noreciau
QUOTE(Sinuhe @ 2005 05 30, 11:45)
Saulelyte, tavo mamos darbeliai labai mieli
QUOTE(nikitule @ 2005 05 30, 16:50)
Saulyte, tavo mamos darbeliai labai noreciau ir as taip moket, ech
QUOTE(Jumi @ 2005 05 31, 23:18)
Na man jie irgi labai gražūs, tiek, kad jau žiauriai atsibodę, nes kai visą gyvenimą matai juos tai jau nebeįdomu darosi. Nors kai sukūria ką nors naujo, tai visada pati žaviuosi, kaip jai išeina taip gražiai
O KIEK KAINUOJA TIE ŽIBINTAI NEGLAZŪRUOTI
Sveikutės.Įdedu jums kelias nuotraukytes.Tai mano vyro sesers darbeliai.Ji-ne profesionalė,tik megėja,bet namuose turi degimo pečių ir leidžia laiką prie molio savo malonumui.Gal rasit idėjų sau...Tai-taupyklė kartu su pieštukineJi tik išdegta ir nudažyta O štai šitą grožį mes gavom dovanų Naujų Metų proga
Šitos žvakidės visą savo grožį atskleidžia vakare.Jos glazūruotos.Pamėginau nufotografuoti su blicu,tai nesimato,kaip jos atrodo patamsy.Čia jinai balkone ant sienos prisitvirtinusi jas.
Jei įdomu,rašykit,dar įkelsiu nuotraukų.Mes visi jai aiškinam,kad galėtų malonumą su nauda suderinti ir gauti naudą iš to(parduodant),bet jinai šventai įsitikinusi,kad "yra daug gražesnių ir jos niekas nepirktų"
Jei įdomu,rašykit,dar įkelsiu nuotraukų.Mes visi jai aiškinam,kad galėtų malonumą su nauda suderinti ir gauti naudą iš to(parduodant),bet jinai šventai įsitikinusi,kad "yra daug gražesnių ir jos niekas nepirktų"