Įkraunama...
Įkraunama...

Lipdymas

QUOTE(inetule22 @ 2010 05 05, 18:54)
pirstu anspaudu nebandet siek tiek pasveisti su svitriniu popieriumi?

ir apskritai gal jums papuole koks pasenes modelinas, pameginkit kita nusipirkti ir bandykit toliau  mirksiukas.gif

mano lipdiniai dziusta apie 1-2 dienas  smile.gif

Nebandžiau ax.gif Bet būtinai pabandysiu 4u.gif
Dėl modelino , pirkau senukų kanceliarijoje. ax.gif
Atsakyti
Mergaites, esu tikra, kad esate dare savo vaiku rankyciu, kojyciu atspaudus modeline, noriu paklausti, kokios firmos naudoti geriausia, kur ji pirkti? Nusipirkau ore stingstancio-JOVI-, tai jis man toks kietas, savo panelei kojyte ispausti vos eina, noreciau, kad ryskiau iseitu, kad jis minkstesnis butu... Gal ka patari galite? Prasau i az 4u.gif
Atsakyti
O su kuo jums geriausiai sekasi spalvinti modeliną, nusipirkau aliejinių dažų, bet man nepatinka jų nevientisumas, kaip manot, ar galiu bandyti dažyti su guašu, o paskui kai uždžius užlakuoti? Žinau, kad geriausiai tam tinka akriliniai dazai, bet niekur nerandu jų pirkti, kad būtų tutelese. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(špingaletka @ 2010 07 14, 12:39)
O su kuo jums geriausiai sekasi spalvinti modeliną, nusipirkau aliejinių dažų, bet man nepatinka jų nevientisumas, kaip manot, ar galiu bandyti dažyti su guašu, o paskui kai uždžius užlakuoti? Žinau, kad geriausiai tam tinka akriliniai dazai, bet niekur nerandu jų pirkti, kad būtų tutelese.  doh.gif

tinka ir guašas. O tūbelėse akrilinių dažų tikrai yra dailės reikmenimis prekiaujančiose parduotuvėse.
Atsakyti
Sveikos, as jau senokai lipdau is polimerinio molio. Gaunasi sauniai, einu per google's forumus ir ieskau ka nusikopinti ir nulipdyti. Aisku ir pati kuriu. smile.gif kas turi padariusios graziu papuosaly ikelkit fotkiu. Pasidalinkit patirtim.
Atsakyti
SVEIKUTES! smile.gif smile.gif smile.gif

TURIU NEREIKALINGO MODELINO! smile.gif

KELI PRAPAKUOTI ,BET KITI NE wink.gif

NEMAZAI SPALVU TIK 25LT! smile.gif

KAUNAS,I AZ!

http://public.fotki.com/kermintas/
Atsakyti
sveikos kas zinot kaip dirbti su extra light modelinu.. galvojau nulipdysiu kokiu burbuliuku panaudosiu prie veltinio karoliu... ne velnio... trupa nelinksta...nezinau... ir pikta ir pinigu gaila pirkau is sena nauja apie 20 lt... manau turetu but kokybiskas tik matyt as dirbt nemoku, patarkit smile.gif
Atsakyti
labas,
isparduodu savo fimo modelino sandeliuka. galiu parduoti ir replytes ir sidabrinius ir net tik uzkabukus auskaram.esu vilniuje. jei ka domina az.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jrgt: 08 vasario 2011 - 13:05
4u.gif sveikos tikiuosi kad klausiu tinkamoj temoj...sunus užsimanė kanors palipdinėt,koki modelina rinktis..gal kam nebereikia parduotumet pigiau...siulykit iaz... 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Noriu pasiulyti, Jums, platu FIMO modelino asortimenta, labai patraukliomis kainomis thumbup.gif
user posted image
FIMO Classic, Soft, Effect kaina 5.5lt +siuntimo islaidos jei reiks siust.
Visas spalvytes, kurias turiu Vilniuje, rasite cia http://public.fotki....linas/?show=all
Veliau bus galimybe isigyti ir irankiu,skirtu darbui su modelinu..

Uzsakymeliu lauksiu siuo adresu fimulka@inbox.lt
Visiems geros dienos ir sekmes kuryboje oro_buckis.gif
Atsakyti
sveikos, jungiuosi ir aš prie jūsų, dukrytei gimtadieniuiprie dovanos kaip priedą nupirkau kg molio iš senukų, ten tokios pakuotės mokėjau 10 lt, tai renkuosi info, ką ir kaip daryti, tikiuosi pasirodysim kokį savo darbelį po pusės mėnesiuko, nes dabar sesija doh.gif , tai laiko nelabai

prisiskaičiau pas jus apie ore džiūstamus visokius molius ir modelinus, tai ant dėžutės jokio aprašymo neradau visai , tik kad vaikams nuo triejų metų galima lipdyti, čia gal tas ir ore džiūstantis yra, gal kas žino, bandė g.gif ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Krabytee @ 2011 02 28, 11:50)
Sveiki  4u.gif
Noriu pasiulyti, Jums, platu FIMO modelino asortimenta, labai patraukliomis kainomis   thumbup.gif
user posted image
FIMO Classic, Soft, Effect kaina 5.5lt +siuntimo islaidos jei reiks siust.
Visas spalvytes, kurias turiu Vilniuje, rasite cia http://public.fotki....linas/?show=all
Veliau bus galimybe isigyti ir irankiu,skirtu darbui su modelinu..

Uzsakymeliu lauksiu siuo adresu fimulka@inbox.lt
Visiems geros dienos ir sekmes kuryboje  oro_buckis.gif

ČIA MANAU RENKASI KAS NORI KURTI IR DALINTIS SAVO MINTIMIS IDĖJOMIS ŽINIOMIS mirksiukas.gif , O SKELBIMŲ LENTA RANDASI KITUR g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasareja123: 10 gegužės 2011 - 16:20
QUOTE(vasareja123 @ 2011 05 10, 17:11)
sveikos, jungiuosi ir aš prie jūsų, dukrytei gimtadieniuiprie dovanos kaip priedą  nupirkau kg molio iš senukų, ten tokios pakuotės mokėjau 10 lt, tai renkuosi info, ką ir kaip daryti, tikiuosi pasirodysim kokį savo darbelį po pusės mėnesiuko, nes dabar sesija doh.gif , tai laiko nelabai

prisiskaičiau pas jus apie ore džiūstamus visokius molius ir modelinus, tai ant dėžutės jokio aprašymo neradau visai , tik kad vaikams nuo triejų metų galima lipdyti, čia gal tas ir ore džiūstantis yra, gal kas žino, bandė  g.gif  ax.gif

naudojau būtent šį tai jis ore džiūna ir per kokias 24h visiškai išdžiūsta smile.gif
Atsakyti