Įkraunama...
Įkraunama...

Lipdymas

modelino "kvapas", tiksliau smarvė.
vakar lipdžiau iš modelino smulkias detales, bet smirda bjauriai, kaip ligoninėje dezinfekuoti tualetai. kas lipdė, gal galėtų pasakyti ar čia visada taip, ar man toks papuolė? ar praeis paskui tas "kvapas", nes jau praėjo para, o vis dar smirda.

Atsakyti
Čia tokį smirdalių nusipirkai,būna nesmirdančių. Smarvė praeina lyg ir (iš kitų atsiliepimų),bet nežinau po kiek laiko.
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2006 04 25, 23:36)
Čia tokį smirdalių nusipirkai,būna nesmirdančių. Smarvė praeina lyg ir (iš kitų atsiliepimų),bet nežinau po kiek laiko.

lauksiu ir tikėsius kad išsikvėps.
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2006 04 25, 20:25)
modelino "kvapas", tiksliau smarvė.
vakar lipdžiau iš modelino smulkias detales, bet smirda bjauriai, kaip ligoninėje dezinfekuoti tualetai. kas lipdė, gal galėtų pasakyti ar čia visada taip, ar man toks papuolė? ar praeis paskui tas "kvapas", nes jau praėjo para, o vis dar smirda.

sūnus gal prieš 2 mėnesius lipdė puodelį su lėkštute iš tokio rudo smirdančio.
Kelias dienas džiūvo vonioj, smarvė doh.gif , po to padėjau į sekciją. Kai pradarau dureles, kvapas nesvietiškas. Jei atvirai laikyti, gal išsivėdintų.

Pirkau molį žaislų parduotuvėj. Jis brangesnis ir mažiau jo, bet kvapo jokio thumbup.gif .
Parašyta "natural"
Atsakyti
QUOTE(Kirma @ 2006 04 26, 08:17)
sūnus gal prieš 2 mėnesius lipdė puodelį su lėkštute iš tokio rudo smirdančio.
Kelias dienas džiūvo vonioj, smarvė  doh.gif , po to padėjau į sekciją. Kai pradarau dureles, kvapas nesvietiškas. Jei atvirai laikyti, gal išsivėdintų.

Pirkau molį žaislų parduotuvėj. Jis brangesnis ir mažiau jo, bet kvapo jokio  thumbup.gif .
Parašyta "natural"

ačiū už informaciją g.gif
Atsakyti
As moli perku vln dailes parduotuvej 1kg 1lt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kooala @ 2006 04 26, 12:16)
As moli perku vln dailes parduotuvej 1kg 1lt. smile.gif

Brangiai perki blink.gif 25kg.- 8lt. mirksiukas.gif
Atsakyti
O ką su 25 kg daryti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2006 04 30, 21:49)
O ką su 25 kg daryti? unsure.gif

O ką darai su 1kg? bigsmile.gif
Atsakyti
Aš taip pat pirkau dailės pardėj.Tai 1 kg gelsvo 1.30 ar tai 1.40. O kur rast tą "kopūstų lauką",kur 25kg už 8litus?
Atsakyti
QUOTE(Diniuks @ 2005 11 16, 16:12)
Labutis.
Aš labai noriu lipdyti iš molio, bet pusę Kauno išnaršiau, tačiau niekas neorganizuoja keramikos kursų suaugusiems. Esu beveik nusivylusi, nes nelabai randu bendraminčių, tačiau pagaliau suradau bent jau pasiplepėjimus apie lipdymą ir labai gerų idėju. Gal kas žinot Kaune organizuojamus keramikos kursus. Būsiu labai dėkinga, o iš pradžių reikia pabandyti iš modelino. Tikiuosi kas nors atsilieps. 4u.gif

Galiu pasiūlyti lankyti dailės mokyklą, aišku jei turite tam laiko.
Aš buvau pradėjusi lankyti, bet pasikeitus darbui negalėjau suderinti laiko.
Kauno A. Martinaičio dailės mokykla (Šv. Gertrūdos g. 33, Kaunas). Nuo rugsėjo komplektuojamos suaugusių grupės, uzsiemimai vyksta nuo 18 val.
Mokina tapybos, piešimo ir keramikos. Keramikos mokytojas - Remigijus - labai mielas žmogelis. Jo darbo patalpos mokyklos rūsyje. Gal galima būtų su juo asmeniškai susitarti dėl pamokų, nežinau, bet dėl to, kad paklausite - per galvą niekas neduos......... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2006 05 01, 23:46)
Aš taip pat pirkau dailės pardėj.Tai 1 kg gelsvo 1.30 ar tai 1.40. O kur rast tą "kopūstų lauką",kur 25kg už 8litus?

Beveik 300 km. nuo tavęs mirksiukas.gif
Atsakyti