Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai

Vis tyliai paskaitinėju kaip Jums sekasi.. Mano breketų įdėjimas nusimatys turbūt link gegužės vidurio blush2.gif Tokie įdomūs jausmai apima pagalvojus smile.gif

O dar paskaičius, kaip Jums čia sekasi biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, turiu klausimuką apie breketų nuėmimą 4u.gif

manęs tas džiaugsmas jau už mėnesio laukia ir iškilo klausimas, ar nuėmus breketus tik plokštelė yra vienintelis variantas, ar yra kažkokių alternatyvų jai?
nes man gydytoja užsiminė, kad nuėmus breketus reiks nešiot plokštelę metus ir paskui kažkiek dar laiko ją nakčiai dėtis.. bet aš taip nenoriu plokštelės unsure.gif

gal kuri susidūrėt su tuo? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cheery: 13 balandžio 2008 - 16:13
QUOTE(cheery @ 2008 04 13, 15:13)
sveikos, turiu klausimuką apie breketų nuėmimą 4u.gif

manęs tas džiaugsmas jau už mėnesio laukia ir iškilo klausimas, ar nuėmus breketus tik plokštelė yra vienintelis variantas, ar yra kažkokių alternatyvų jai?
nes man gydytoja užsiminė, kad nuėmus breketus reiks nešiot plokštelę metus ir paskui kažkiek dar laiko ją nakčiai dėtis.. bet aš taip nenoriu plokštelės unsure.gif

gal kuri susidūrėt su tuo? smile.gif

plokstele reikia nesiot kad dantys "neissivazinetu" man sake reiks tik naktim apie metus, manau alternatyvu nelabai yra schmoll.gif

visos pazystamos nesiojo tik ploksteles smile.gif
Atsakyti
limbi, kur ir pas ką klp lankaisi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2008 04 13, 19:20)
limbi, kur ir pas ką klp lankaisi?  ax.gif

Adresas Šiaulių 52, ortodontė J. Liatukienė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo limbi: 13 balandžio 2008 - 19:10
QUOTE(matrioshka69 @ 2008 04 13, 17:32)
plokstele reikia nesiot kad dantys "neissivazinetu" man sake reiks tik naktim apie metus, manau alternatyvu nelabai yra schmoll.gif

visos pazystamos nesiojo tik ploksteles smile.gif

verysad.gif tai va, kad jei reiktų tik naktim, tai aš nepergyvenčiau dėl tos plokštelės, bet kad sakė, jog reikės man ją metus dieną naktį nešiot..
Atsakyti
QUOTE(cheery @ 2008 04 13, 20:55)
verysad.gif tai va, kad jei reiktų tik naktim, tai aš nepergyvenčiau dėl tos plokštelės, bet kad sakė, jog reikės man ją metus dieną naktį nešiot..

tai tu nenusiimk breketų ir vaikščiok su jais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lengva čia man taip kalbėti tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
labas dienas mirksiukas.gif

ziuriu nauju breketininkiu gretos tik dideja, dideja drinks_cheers.gif

kaip gyvenat, nesusalot sekmadieni? g.gif
Atsakyti
LABAS.Oras buvo slykstus,gerai, kad nors siandien saule sviecia smile.gif

kas del ploksteliu as irgi jos labai nenoriu,klausiu ortodontes gal imanomi kokie kiti variantai,bet jauciu,kad ne.nes mane galvoju ziauriai pykins nuo jos.jei dantis kai valausi pykina tai su plokstele isvis bus sakes.na, bet dar nors tiek gerai,o gal ir ne,kad iki jos man dar toli.
Atsakyti
QUOTE(ex-s @ 2008 04 13, 23:48)
tai tu nenusiimk breketų ir vaikščiok su jais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif lengva čia man taip kalbėti  tongue.gif  mirksiukas.gif

žinok tikrai mieliau dar metus su breketais atvaikščiočiau nei su plokštele lotuliukas.gif
niu bet vis tiek reiks paklaust gydytojos, gal vis gi pasiūlys kokį kitą variantą vietoj ploštelės unsure.gif
Atsakyti
Galima rinktis vietoj ploksteliu kapas, tokios kurias kiti zmones naudoja balinimui, jos praktiskai nematomos. Maunasi ant dantu
Atsakyti
Laba diena bigsmile.gif
Ką čia įdomaus papasakot g.gif
Ai, pakaks tik pasisveikinimo.

Tiesa, dėl plokštelės nešiojimo - gal čia aš labai pasėjau daug baimės, abejonių, nerimo ir visokių kitokių blogų emocijų, bet žinokit ten tikrai nėra taip baisu kaip atrodo patį pirmą kartą. Man buvo taip baisu dėl kitokių priežasčių, taip kad jums tikrai nėra ko nerimaut, nešioju ir aš tą plokštelę naktimis (netgi 2 plokšteles) ir pabundu gyva ir sveika 4u.gif
Atsakyti