Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 11, 15:00)
vaakre, kuomet grisiu namo, pameginsiu surasti dokumenta, kur yra visos frazes paaiskintos, nesijausi tokia "zalia", o po to paaiskinsim kaip nufototografuoti laselius.

Aciu 4u.gif

QUOTE(latoya @ 2008 01 11, 15:03)
Labuka

pirmiausia sveikinu naujokus prisijungus 4u.gif
Linmer apie lasiukus 4 temoj berods aprasyta, paziurek, dar daug info Blog'e

Reiks pasiskaitineti, dar tik 2 tema baigiu, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2008 01 11, 16:10)
Latoya, pirmas dalykas, ka padariau - pasukau galva laugh.gif
idomi foto, ir kokybiska

lotuliukas.gif doh.gif

QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 11, 16:11)
o taip, tikrai hormonai, antinksciai, hipofize ir t.t.
neblogas? ten tik 15min pasedejimas buvo smile.gif
kodel kakta taip uzsarpinai? kazkaip nenaturaliai ji pashiaushta. Arba taip daryciau, bet "gesinciau" apsvietima, t.y. nuotrauka daug daug tamsinciau, fona taip pat.
Kaip tik pasiziuriu kaskart i nuotrauka, taip ir gryztu siek tiek pakoreguoti zinutes smile.gif megztukas siek tiek isplecia tave, kad butu siek tiek aptemptas, isrysketu krutines formos (as gi berns biggrin.gif ), nebutum tokia "beforme".

neblogas. bet man paciai artimesnis spalvotas variantas, tada spindulys naturalesnis...
sakai uzsarpinau?einu dar bandyt taisyt kas iseina
eeee bernas lotuliukas.gif krutine ten netelpa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2008 01 11, 15:22)
eeee bernas lotuliukas.gif  krutine ten netelpa smile.gif

tai gerai, kad netelpa, nereikia be reikalo akiu ganyti, as apie linijas kalbejau.
Atsakyti
dabar paskaiciau kaip buvau parasiusi lotuliukas.gif hotmonai lotuliukas.gif
Atsakyti
latoya, man norisi sukt galvą, bet nematau tame bėdos.. įdomu smile.gif

kaip jums tokia serija?

,,Ekspreso Vilnius -Klaipėda belaukiant.."
ar įdomu ar ne.. laukiu bet kokios kritikos, kad ir kokia žiauri ji būtų smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

paskutinė atrodytų kaip ir ne į temą.. bet šiaip ji į temą smile.gif .. nuo ten fotografavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2008 01 11, 15:24)
hotmonai lotuliukas.gif

ir as juokiausi garsiai. galvojau, gal tu kitokia, kitaip pas tave sintetinasi viskas kitaip ir minti rudeniniais lapais su savo hotmonais biggrin.gif biggrin.gif

westa, paskutiniojoje bala per daug sviecia ir visas demesys i ja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindoozas: 11 sausio 2008 - 15:35
westa man si tavo serija labai patinka, puikus jb ir siaip idomi! nu tu pavarai 4u.gif katik prisijungei ir suoliuoji i prieki! saunuole!

pataisiau, siek tiek papilkinau (man dabar gal per pilka) ir kakta bandziau "nusiaust" gavosi?

negerai, trinu, bandau dar smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo latoya: 11 sausio 2008 - 15:33
QUOTE(latoya @ 2008 01 11, 15:32)
westa man si tavo serija labai patinka, puikus jb ir siaip idomi! nu tu pavarai 4u.gif katik prisijungei ir suoliuoji i prieki! saunuole!

pataisiau, siek tiek papilkinau (man dabar gal per pilka) ir kakta bandziau "nusiaust" gavosi?

negerai, trinu, bandau dar smile.gif

pamegink kakta siek tiek patamsinti, opacity ~15 ir dodge tools.
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 11, 14:11)
Kaip tik pasiziuriu kaskart i nuotrauka, taip ir gryztu siek tiek pakoreguoti zinutes smile.gif megztukas siek tiek isplecia tave, kad butu siek tiek aptemptas, isrysketu krutines formos (as gi berns biggrin.gif ), nebutum tokia "beforme".

bernas tai bernas. Bet kiek mano akys rodo, tai megztukas nėra iš tų laisvųjų, mano nuomone rankas ji į šalis atmetusi laikė, todėl ir gavosi tas efektas, nesimato linijų...

Westa, serija man patinka. Tik paskutinės nuotraukos niekaip nepriskiriu serijai. Jei dėtum tris, nereiktų jokiu paaiškinamųjų komentarų, o jei dedi šias keturias, reikia atskiro paaiškinimo kodėl priskiri ir šią foto serijai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 11 sausio 2008 - 15:39
QUOTE(LinMer @ 2008 01 11, 14:51)
Sveiki,
1.
2.
3.

1. Grūdas - nespalvotais tašiukais nusėta foto. nuotrauka lyg nusėta grūdeliais. jei taškeliai spalvoti - tai triukšmas. Neturiu dabar po ranka pavyzdžio, kad įmesti su grūdu.

2. Kaip gali nustačius A po to įjungti macro? g.gif jei macro tai macro, jei A, tai A režimas. Esmė ta, kad lašiukas juda per greit, todėl gaunasi išsiliejęs. Kranas nejuda, lašas juda, gali būt dėl to. Jei jis gaunasi tiesiog neryškus, didink ryškumo zoną t.y. F padidink reikšmę. Tada bus didesnis apimamas gylis ir lašas bus ryškus, jei išlaikymas pakankamas jam pagaut ore nesujudėjusiam.

3. Trumpinti išlaikymą reikia. Vaikai juda tikrai greit, o kambaryje net labai šviesią dieną Lietuvoje gali nepakakt išlaikymo trumpumo užfiksuot nesujudėjusius. Gali naudotis blykste (bet labai kažko gražaus tada negausi), gali naudoti papildomus šviesos šaltinius. O šiaip pabandyk pakelti ISO ir F reikšmė kad kuo mažesnė būtų, atitrauk nuo langų užuolaidas ir t.t. kad patektų kuo daugiau šviesos į kambarį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 11 sausio 2008 - 15:41
o sitaip per daug bluro?
user posted image

kur ta opacity rasti?
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2008 01 11, 15:45)
o sitaip per daug bluro?

o man apačios norėtųsi dabar mažiau .. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 11 sausio 2008 - 15:54