Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

Westa, mano irgi kontūzytas aparatas smile.gif Kritęs su visu trikoju. Viduje kažkas lyg barška, bet kol kas fotkina.
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 01 11, 14:07)
matai...pinigu greiciausiai neimsiu uz sita projekteli mirksiukas.gif ideja gera del rentos bet ne siam kartui...fotkinama bus gera pusvalandi be to nenustebciau jei jaunoji butu su dzinsais lotuliukas.gif
gal ir ne...

amm, tuomet don't worry, pirmyn pyskink. Ir as noreciau tokiu atsipalaidavusiu zmoniu sventeje sudalyvauti ir papyshkinti.
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 11, 14:11)
amm, tuomet don't worry, pirmyn pyskink. Ir as noreciau tokiu atsipalaidavusiu zmoniu sventeje sudalyvauti ir papyshkinti.

tai varom mirksiukas.gif
as su portretiniu, tu su zumu biggrin.gif jei tik nori pasipraktikuot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 01 11, 14:15)
tai varom mirksiukas.gif
as su portretiniu, tu su zumu biggrin.gif jei tik nori pasipraktikuot mirksiukas.gif

vieta, laikas?
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 11, 14:08)
Westa, mano irgi kontūzytas aparatas smile.gif Kritęs su visu trikoju. Viduje kažkas lyg barška, bet kol kas fotkina.

labai geras pavadinimas smile.gif .. ir maniškis dabar bus kontūzytas ..

QUOTE(peppi @ 2008 01 11, 14:15)
tai varom mirksiukas.gif

QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 11, 14:22)
vieta, laikas?

tikiuos rezultatus nors trumpam parodysit cool.gif
Atsakyti
4u.gif Aciu uz priemima 4u.gif

Pradesiu mokytis nuo komentaru tongue.gif Kadangi nepamaciau daug nuotrauku tai pasakysiu tik Opai - antra nuotrauka liuks, ir spalvos ir mimika ir fokusas, jei butu mano vaikas galvociau kur kabinti ant sienos biggrin.gif o del pirmos- truksta mano nemoksiskoms akims ryskumo g.gif ar geresnio fokusavimo, net nezinau, kazko truksta ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 11, 14:22)
vieta, laikas?

parasiau az mirksiukas.gif

QUOTE(westa @ 2008 01 11, 14:31)
tikiuos rezultatus nors trumpam parodysit  cool.gif

manau, kad tikrai mirksiukas.gif jei tik bus kas rodomo lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki,

Noreciau ismokti fotografuoti, skaitau jau 2 tema ir iskilo klausimu smile.gif gal padesite kas man isspresti juos 4u.gif turiu fotoaparata Olympus C-765 toki Gal jis labai prastas ? dar tik pradedu aiskintis visokias funkcijas, tai nelabai ka ir suprantu ax.gif jau nusipirkau knyga D.Johnson "skaitmeniniai fotoaparatai", bet kazkaip man ten sudetingai viskas kolkas atrodo smile.gif taigi:

1. kas yra grudas ?

2. bandau nufotkinti lasiuka krentanti is krano, bet nesigauna doh.gif O darau taip: ijungiu funkcija A, diafragma 2.8, islaikymas nusistato automatiskai, padarau makro rezima, dar padarau ,kad butu nespalvota foto, ijungiu blica, sufokusuoju i kranto galiuka ir neatleidus mygtuko nusitaikau kur krenta lasiukas, tada fotkinu,bet vistiek niekas nesigauna, gal ka ne taip darau, arba neijungiu kazkokio nustatymo ? kranas gaunasi ryskus, o lasiukas nea g.gif

3. kadangi sedziu su vaikais namie, juos ir fotkinu daugiausiai, bet kaip padaryti grazias foto, jei jie visa laika judesy, kaip padaryti,kad nebutu issiliejas vaizdas, kokie reikalingi nustatymai ?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LinMer @ 2008 01 11, 14:51)
1. kas yra grudas ?
2. bandau nufotkinti lasiuka krentanti is krano, bet nesigauna 
3. kadangi sedziu su vaikais namie, juos ir fotkinu daugiausiai, bet kaip padaryti grazias foto, jei jie visa laika judesy, kaip padaryti,kad nebutu issiliejas vaizdas, kokie reikalingi nustatymai ?
Aciu  4u.gif

vaakre, kuomet grisiu namo, pameginsiu surasti dokumenta, kur yra visos frazes paaiskintos, nesijausi tokia "zalia", o po to paaiskinsim kaip nufototografuoti laselius.
Atsakyti
Labuka

pirmiausia sveikinu naujokus prisijungus 4u.gif
Linmer apie lasiukus 4 temoj berods aprasyta, paziurek, dar daug info Blog'e

Mindooozai aciu uz bandyma...visai nieko gavosi...

o as jau irgi fotika buvau padejus, kazkaip nenuotaika, ar kaip ten sakot hotmonai??? biggrin.gif siandien net vaikis ziuri i fotika sako mama noji foto dajyti smile.gif tai siandien paemiau i rankas po ilgo laiko..bandziau su auto...kaip jums toks variantes?nesinori galvos sukti beziurint? g.gif
user posted image
Atsakyti
Latoya, pirmas dalykas, ka padariau - pasukau galva laugh.gif
idomi foto, ir kokybiska
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2008 01 11, 15:03)
Mindooozai aciu uz bandyma...visai nieko gavosi...
ar kaip ten sakot hotmonai???

o taip, tikrai hormonai, antinksciai, hipofize ir t.t.
neblogas? ten tik 15min pasedejimas buvo smile.gif
kodel kakta taip uzsarpinai? kazkaip nenaturaliai ji pashiaushta. Arba taip daryciau, bet "gesinciau" apsvietima, t.y. nuotrauka daug daug tamsinciau, fona taip pat.
Kaip tik pasiziuriu kaskart i nuotrauka, taip ir gryztu siek tiek pakoreguoti zinutes smile.gif megztukas siek tiek isplecia tave, kad butu siek tiek aptemptas, isrysketu krutines formos (as gi berns biggrin.gif ), nebutum tokia "beforme".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindoozas: 11 sausio 2008 - 15:19