Westa, mano irgi kontūzytas aparatas Kritęs su visu trikoju. Viduje kažkas lyg barška, bet kol kas fotkina.
QUOTE(peppi @ 2008 01 11, 14:07)
matai...pinigu greiciausiai neimsiu uz sita projekteli ideja gera del rentos bet ne siam kartui...fotkinama bus gera pusvalandi be to nenustebciau jei jaunoji butu su dzinsais
gal ir ne...
gal ir ne...
amm, tuomet don't worry, pirmyn pyskink. Ir as noreciau tokiu atsipalaidavusiu zmoniu sventeje sudalyvauti ir papyshkinti.
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 11, 14:11)
amm, tuomet don't worry, pirmyn pyskink. Ir as noreciau tokiu atsipalaidavusiu zmoniu sventeje sudalyvauti ir papyshkinti.
tai varom
as su portretiniu, tu su zumu jei tik nori pasipraktikuot
QUOTE(peppi @ 2008 01 11, 14:15)
vieta, laikas?
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 11, 14:08)
Westa, mano irgi kontūzytas aparatas Kritęs su visu trikoju. Viduje kažkas lyg barška, bet kol kas fotkina.
labai geras pavadinimas .. ir maniškis dabar bus kontūzytas ..
QUOTE(peppi @ 2008 01 11, 14:15)
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 11, 14:22)
vieta, laikas?
tikiuos rezultatus nors trumpam parodysit
Aciu uz priemima
Pradesiu mokytis nuo komentaru Kadangi nepamaciau daug nuotrauku tai pasakysiu tik Opai - antra nuotrauka liuks, ir spalvos ir mimika ir fokusas, jei butu mano vaikas galvociau kur kabinti ant sienos o del pirmos- truksta mano nemoksiskoms akims ryskumo ar geresnio fokusavimo, net nezinau, kazko truksta
Pradesiu mokytis nuo komentaru Kadangi nepamaciau daug nuotrauku tai pasakysiu tik Opai - antra nuotrauka liuks, ir spalvos ir mimika ir fokusas, jei butu mano vaikas galvociau kur kabinti ant sienos o del pirmos- truksta mano nemoksiskoms akims ryskumo ar geresnio fokusavimo, net nezinau, kazko truksta
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 11, 14:22)
vieta, laikas?
parasiau az
QUOTE(westa @ 2008 01 11, 14:31)
tikiuos rezultatus nors trumpam parodysit
manau, kad tikrai jei tik bus kas rodomo
Sveiki,
Noreciau ismokti fotografuoti, skaitau jau 2 tema ir iskilo klausimu gal padesite kas man isspresti juos turiu fotoaparata Olympus C-765 toki Gal jis labai prastas ? dar tik pradedu aiskintis visokias funkcijas, tai nelabai ka ir suprantu jau nusipirkau knyga D.Johnson "skaitmeniniai fotoaparatai", bet kazkaip man ten sudetingai viskas kolkas atrodo taigi:
1. kas yra grudas ?
2. bandau nufotkinti lasiuka krentanti is krano, bet nesigauna O darau taip: ijungiu funkcija A, diafragma 2.8, islaikymas nusistato automatiskai, padarau makro rezima, dar padarau ,kad butu nespalvota foto, ijungiu blica, sufokusuoju i kranto galiuka ir neatleidus mygtuko nusitaikau kur krenta lasiukas, tada fotkinu,bet vistiek niekas nesigauna, gal ka ne taip darau, arba neijungiu kazkokio nustatymo ? kranas gaunasi ryskus, o lasiukas nea
3. kadangi sedziu su vaikais namie, juos ir fotkinu daugiausiai, bet kaip padaryti grazias foto, jei jie visa laika judesy, kaip padaryti,kad nebutu issiliejas vaizdas, kokie reikalingi nustatymai ?
Aciu
Noreciau ismokti fotografuoti, skaitau jau 2 tema ir iskilo klausimu gal padesite kas man isspresti juos turiu fotoaparata Olympus C-765 toki Gal jis labai prastas ? dar tik pradedu aiskintis visokias funkcijas, tai nelabai ka ir suprantu jau nusipirkau knyga D.Johnson "skaitmeniniai fotoaparatai", bet kazkaip man ten sudetingai viskas kolkas atrodo taigi:
1. kas yra grudas ?
2. bandau nufotkinti lasiuka krentanti is krano, bet nesigauna O darau taip: ijungiu funkcija A, diafragma 2.8, islaikymas nusistato automatiskai, padarau makro rezima, dar padarau ,kad butu nespalvota foto, ijungiu blica, sufokusuoju i kranto galiuka ir neatleidus mygtuko nusitaikau kur krenta lasiukas, tada fotkinu,bet vistiek niekas nesigauna, gal ka ne taip darau, arba neijungiu kazkokio nustatymo ? kranas gaunasi ryskus, o lasiukas nea
3. kadangi sedziu su vaikais namie, juos ir fotkinu daugiausiai, bet kaip padaryti grazias foto, jei jie visa laika judesy, kaip padaryti,kad nebutu issiliejas vaizdas, kokie reikalingi nustatymai ?
Aciu
QUOTE(LinMer @ 2008 01 11, 14:51)
1. kas yra grudas ?
2. bandau nufotkinti lasiuka krentanti is krano, bet nesigauna
Aciu
2. bandau nufotkinti lasiuka krentanti is krano, bet nesigauna
Aciu
vaakre, kuomet grisiu namo, pameginsiu surasti dokumenta, kur yra visos frazes paaiskintos, nesijausi tokia "zalia", o po to paaiskinsim kaip nufototografuoti laselius.
Labuka
pirmiausia sveikinu naujokus prisijungus
Linmer apie lasiukus 4 temoj berods aprasyta, paziurek, dar daug info Blog'e
Mindooozai aciu uz bandyma...visai nieko gavosi...
o as jau irgi fotika buvau padejus, kazkaip nenuotaika, ar kaip ten sakot hotmonai??? siandien net vaikis ziuri i fotika sako mama noji foto dajyti tai siandien paemiau i rankas po ilgo laiko..bandziau su auto...kaip jums toks variantes?nesinori galvos sukti beziurint?
pirmiausia sveikinu naujokus prisijungus
Linmer apie lasiukus 4 temoj berods aprasyta, paziurek, dar daug info Blog'e
o as jau irgi fotika buvau padejus, kazkaip nenuotaika, ar kaip ten sakot hotmonai??? siandien net vaikis ziuri i fotika sako mama noji foto dajyti tai siandien paemiau i rankas po ilgo laiko..bandziau su auto...kaip jums toks variantes?nesinori galvos sukti beziurint?
Latoya, pirmas dalykas, ka padariau - pasukau galva
idomi foto, ir kokybiska
idomi foto, ir kokybiska
QUOTE(latoya @ 2008 01 11, 15:03)
ar kaip ten sakot hotmonai???
ar kaip ten sakot hotmonai???
o taip, tikrai hormonai, antinksciai, hipofize ir t.t.
neblogas? ten tik 15min pasedejimas buvo
kodel kakta taip uzsarpinai? kazkaip nenaturaliai ji pashiaushta. Arba taip daryciau, bet "gesinciau" apsvietima, t.y. nuotrauka daug daug tamsinciau, fona taip pat.
Kaip tik pasiziuriu kaskart i nuotrauka, taip ir gryztu siek tiek pakoreguoti zinutes megztukas siek tiek isplecia tave, kad butu siek tiek aptemptas, isrysketu krutines formos (as gi berns ), nebutum tokia "beforme".