Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2008 01 11, 13:05)

westa, nu... kaip sakoma.. tikėkimės, kad nieko.. unsure.gif

beje, Tu jūros fotkes, kurias čia rodei pastarosiomis dienomis, su filtru fotkinai?

UV aš visada užsidėjus,, o ypač prie jūros... dabar nebeturiu UV unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 11, 12:55)
o man rankos irgi dreba.. ką tik išmečiau savo fotiką ant žemės  unsure.gif .. ėmiau kuprinę, o ji neužsegta pasirodo buvo.. dėjo mano fotikas tiesiai ant mano Sigmos 1,4 

uj uj uj
Atsakyti
QUOTE(JUODA_KAVA @ 2008 01 11, 11:49)
sveiki,
gerai ,kad radau sita temele! thumbup.gif

Gal kas fotografuojate juosta? turiu pasiulyma! 4u.gif

aš fotografuoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 11, 12:51)
nu tai?...smile.gif kas trukdo?

p.s. jau turiu fotiką. SAVO.
dabar truputį rankos dreba iš laimės ir.. baimės.. jaučiu įsipareigojimą fotkinti geriau.. unsure.gif

Nu netrukdo lyg nieks, ir jei nesutrukdys, tai prisijungsiu ax.gif

O su fotiku sveikinu thumbup.gif

westa, nu gal nieko blogo nenutiko console.gif
mano su futliaru buvo nuo spintelės kažkada nukritės, tai irgi tik filtas sudužo...
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 11, 13:10)
uj uj  uj

QUOTE(Degutė @ 2008 01 11, 13:32)

westa, nu gal nieko blogo nenutiko console.gif
mano su futliaru buvo nuo spintelės kažkada nukritės, tai irgi tik filtas sudužo...

nu kol kas va bandau, lyg nieko blogo nepastebiu unsure.gif unsure.gif .. tikėkimės praplauks unsure.gif

sayonara ech gerai fotikas.. ir dar kai jis geras.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 11, 13:06)
ciklas ar hormonai? Anyway, bio temą paliekam kitiems forumams.
Ammm... realiai su 50_uku bus sunku, bent jau man būtų (sprendžiu iš to, kokios patirties turiu, nors jos nedaug), trūks plataus kampo ir dar kaip trūks, arba zūminsi kojomis smile.gif

sutinku, kad bus labai sunku unsure.gif Mindoozai, o koki tu pasirinkum vestuviu fotografavimui? g.gif

westa
- skaudziai unsure.gif
sayonara - ale vis tiek laukiam bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 11 sausio 2008 - 13:42
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 11, 13:40)
sutinku, kad bus labai sunku unsure.gif Mindoozai, o koki tu pasirinkum vestuviu fotografavimui? g.gif

bent jau 24mm kaip minimum, o po visu ceremoniju jau ir 70-200 tau tiktu, mano atveju (su minolta) 70-210.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 11, 08:46)
mano viena pirmųjų fotografijų. pirmasis sniegas lapkričio pradžioje ar tai spalio pabaigoje. tikriausiai nieko verta, bet kadangi aš kankinuosi be fotiko, tai metu seną.

"nesinervinam"

išėmiau

norėčiau vis tik pamatyti 4u.gif

QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 11, 09:27)
Cia ne i mieganciu, bet pusiau atsibudusiu vaiku tema:
Galvoju, gal reiketu vaira iki puses kirpti g.gif

sutinku su pasisakiusiais dėl vairo. O spalvos spalvos kokios. Švelnumas toks, kaip ir pats vaikas.

QUOTE(Opa @ 2008 01 11, 10:50)

Vat siryt spejau pora kadru su savo didziuoju ligoniuku. Cia prie ka tik atsibudusiu

man pirmoji patinka. žaisminga labai

QUOTE(westa @ 2008 01 11, 11:55)

o man rankos irgi dreba.. ką tik išmečiau savo fotiką ant žemės  :

linkiu, kad tas kritimas gerai baigtusi. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 11, 13:06)
ciklas ar hormonai? Anyway, bio temą paliekam kitiems forumams.
Ammm... realiai su 50_uku bus sunku, bent jau man būtų (sprendžiu iš to, kokios patirties turiu, nors jos nedaug), trūks plataus kampo ir dar kaip trūks, arba zūminsi kojomis smile.gif

ciklas ir vyksta nuo hormonu biggrin.gif bet tikrai ne cia apie tai kalbeti biggrin.gif beje juokavau mirksiukas.gif

taip, plataus kampo truks, zinau...bet vien placiu kampu nenoreciau fotkinti, megstu siaura ryskumo zona tad jei nebus visai prietema - gal pavyks kazka idomesnio pagauti...ziuresim
na o kojomis tenka zuminti nuolat, sitoje vietoje netingiu biggrin.gif kartais ir ant zemes priklaupiu, kartais prigulu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 01 11, 13:57)
ciklas ir vyksta nuo hormonu biggrin.gif
taip, plataus kampo truks, zinau...bet vien placiu kampu nenoreciau fotkinti, megstu siaura<..>

atmink, kad jaunieji buna dviese, janosios rubai buna pakankaim platus, tad su 50_uku nuolat turesi buti kiek toleliau. Geriau jau nubek i fotorent.lt ir uzsirezercuok koki 17-40 arba 24-105.
Atsakyti
Vilika, zuvialia, ačiū už info dėl nuotraukų darymo. 4u.gif Šiaip aš nuotraukas darydavau prie Kauno kino teatro Kodake. Bet keletą kartų jie mane stipriai nuvylė, tai dabar išbandysim kitur..

Sayonara, jau kaip sveikinu 4u.gif Žinok, man irgi viskas viduje virpėjo, kai aš saviškį pirkau, parsinešiau ir taip pat savotiškai bijojau, kad ko nepagadinčiau, dar nepradėjusi fotkint biggrin.gif

Desiree, pasižiūrėjau Man Ray nuotraukas. Ale rimtai - yra panašaus stiliaus nuotraukų su stebėtinai panašiu modeliu bigsmile.gif
Vistik, man neramu, kaip tu ten tą šiltą JB atspalvį išgavai? Gal bent tai pameni mirksiukas.gif Turbūt reikėtų mažiau klausinėti, o pačiai pabandyt. Kažkaip įsivaizduoju, kad panašiai turėtų gautis foto filtrą uždėjus su sepija ir pamažinus spalvos intensyvumą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 11 sausio 2008 - 14:20
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 11, 14:04)
atmink, kad jaunieji buna dviese, janosios rubai buna pakankaim platus, tad su 50_uku nuolat turesi buti kiek toleliau. Geriau jau nubek i fotorent.lt ir uzsirezercuok koki 17-40 arba 24-105.

matai...pinigu greiciausiai neimsiu uz sita projekteli mirksiukas.gif ideja gera del rentos bet ne siam kartui...fotkinama bus gera pusvalandi be to nenustebciau jei jaunoji butu su dzinsais lotuliukas.gif
gal ir ne...
Atsakyti