as siandien mokysiuos tyliai
ir kas ten prakalbo apie avantiurizma fotkinti vestuves
sestadieni paprase draugai pafotografuoti...jokiu ten dideliu reikalavimu ir tik baznycioje...ziuresim...man tai cia sioks toks isbandymas ale sutampa su jusu mytu...gaila...
QUOTE(Anasko @ 2008 01 10, 22:20)
Ar priimsyte
Sveika prisijungus
QUOTE(westa @ 2008 01 10, 22:42)
įdėsiu kelias foto.. gal kas pasiilgo žalumos ..
Jooo, labai gražu. O jau spalvos... Pirmoj tas žalumo susiliejimas labai malonus.
,,laužant visas taisykles' - man apačioj dešinėj šiek tiek trukdo tas stambus kamienas, o šiaip smagus kadras.
O jūrai tai pgl mane, reiktų šiokio tokio rėmelio, gal balto Ir kvadratuku, be saulės, taip pat turėtų gražiai žiūrėtis
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 10, 22:56)
Klausyk Westa, man toks jausmas kad tu gimei su fotiku dušioj.
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 10, 23:38)
Noreciau jusu nuomones dar vienai nuotraukai. Nemoku is Kudros cia ikelti, tad idesiu nuoroda. Jei kas turesit laiko, zvilgtelkit
bet kai taip žiūri, tiesiai, negaliu nieko pakomentuoti
QUOTE(westa @ 2008 01 11, 00:11)
šita foto turbūt būtų tikus į Nd temą
Taigi ten ir reikėjo dėti
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 11, 04:42)
Sveiki,
O as pratesiu mieganciu vaiku tema(Kudroj siandien prisiziurejau daug ju )
O as pratesiu mieganciu vaiku tema(Kudroj siandien prisiziurejau daug ju )
Gražiai Dėl pagalvės sutinku, blizga per daug.
QUOTE(bite maja @ 2008 01 11, 08:28)
galim Galeroj tada 14 val., jeigu daugiau žmonių netyčia ateitų kas dar norit prisijungt prie mūsų?
Norėčiau Tik su kinderiais dviem
Papildyta:
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 11, 10:17)
kit'as - dangtelis fotkikui, o ne objektyvas, objektyvu jo vadinti negaleciau, nors kazkas su kit'u ir vestuves fotkina.
nu ... labai norint ir gerai pasisitengus ir su kitu galima šį tą nufotkinti.
Aš tai ant skaitmeninio naudojau juostinuko kitą, tas man kažkaip geriau fotkino, ir fonas gražiau išbluręs būdavo
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 11, 10:22)
laba diena,
As sakiau,kad taip buna..ir beveik visada.NIEKO NEPLANUOK.Va tik suplanavau,ir mazius visa nakti veme.Ryte vemia.Nieko nevalgo.Labai tikiuos,kad tai neliga..Visgi dar neatidedu keliones.Jei viskas gerai tuomet rytoj busiu jusu sutartoj vietoj. Opa parase,kad jos maziukams irgi ne kas..Na visiems linkiu sveikatuko. Begam gydytis...
As sakiau,kad taip buna..ir beveik visada.NIEKO NEPLANUOK.Va tik suplanavau,ir mazius visa nakti veme.Ryte vemia.Nieko nevalgo.Labai tikiuos,kad tai neliga..Visgi dar neatidedu keliones.Jei viskas gerai tuomet rytoj busiu jusu sutartoj vietoj. Opa parase,kad jos maziukams irgi ne kas..Na visiems linkiu sveikatuko. Begam gydytis...
Nu va... laikykitės, sveikit
Mano šios sav pradžioj gumos privalgė nemažai, galvojo, kad saldainiai. Nu ir apsinuodijo, vieną parą vėmė, nevalgė, gėrė tik po priespauda. Dabar jau nieko, pagerėję
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 11, 10:27)
Liuuuks. O jau akyčių mėlynumas. Labai gražus kadras, tikrai dar toks pavargęs po miegelio, svajingas
QUOTE(peppi @ 2008 01 11, 12:02)
as siandien mokysiuos tyliai
sestadieni paprase draugai pafotografuoti...
sestadieni paprase draugai pafotografuoti...
aš už mokymąsi tyliai, tai jau antrus metus darau.
Bažnyčioj bandysi? turi šviesų objektyvą? ar su blykste?
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 11, 12:14)
aš už mokymąsi tyliai, tai jau antrus metus darau.
kartais tiesiog ziuriu nuotraukas, skaitau komentarus, kartais uzplaukia aktyvumas kazkoks...moteriskam zargone tai reiketu vadinti ciklu - itariu
turiu vieninteli objektyva kol kas...1,8 50mm, blykste tik ta, kuri fotike tai manau reikes apsieiti be jos...idomu kurioje baznycioje...dar nezinau
bet sutikau ir man praktika ir jiems kadrai - vistiek bus geresni nei su muiline tevai pafotografuotu o dar be to besituokiantys labai linksmi ir grazus zmones
sveiki,
gerai ,kad radau sita temele!
Gal kas fotografuojate juosta? turiu pasiulyma!
per az greiciau...
gerai ,kad radau sita temele!
Gal kas fotografuojate juosta? turiu pasiulyma!
per az greiciau...
QUOTE(Degutė @ 2008 01 11, 12:05)
Norėčiau Tik su kinderiais dviem
nu tai?... kas trukdo?
p.s. jau turiu fotiką. SAVO.
dabar truputį rankos dreba iš laimės ir.. baimės.. jaučiu įsipareigojimą fotkinti geriau..
QUOTE(sayonara @ 2008 01 11, 12:51)
nu tai?... kas trukdo?
dabar truputį rankos dreba iš laimės ir.. baimės.. jaučiu įsipareigojimą fotkinti geriau..
nuu girkis
o man rankos irgi dreba.. ką tik išmečiau savo fotiką ant žemės .. ėmiau kuprinę, o ji neužsegta pasirodo buvo.. dėjo mano fotikas tiesiai ant mano Sigmos 1,4 ..galvojau pagimdysiu ..žiūriu stiklas voliojas. geriau apžiūrėjau tai tik UV filtras sudužo.. lyg viskas ok , viskas veikia.. ir objektyvui nieko. bet iki šiol dreba viskas viduj
Gaziulka, Desiree, westa, Puriena6, californiagirl, Vilika, vvvv, Degute, aciu uz komentarus Nesiduoda ir didysis wyshnius fotkinamas, cia buvo tikrai labai nepozuotas, atsitiktinis kadras - sedejom valgem, pakeliau akis ir pamaciau - pirmas, vienas kadras i kuri, per ziopluma (galejau verst kamera) neikomponavau smakro, o po to daugiau mano vyriskis fotografuotis nebesutiko Tikrai buvo idomu del kompozicijos suzinoti Na kaip supratau, nera ta nuotrauka visai prasta tiek, kad nepasilikt - be nukirsto smakro ir akis uzmatet Vadinasi pasilieku, aciu
Siandien is pat ryto vaikuciai pas mus temoj Smagu
Californiagirl portretuke nekeisciau nieko - per laptopa gal ir sviecia pagalve, bet per sukalibruota tikrai spalvos kontrastas man super Tiesa, nebutina su lejeriais dirbt, kad atskiras vietas patamsint, ar burn toolsas elementuose yra?
Labai zavus Uzuolaidos modeliukas Technine nuotraukos puse be priekaistu Del kirpimo suabejojau - puse vairo gal ne, bet iki to varzto apatinio gal bandyciau
Opa, sveikit Antrajame portrete neturiu prie ko prikibt - viskas patinka, kompozicija, spalvos, kokybe Pirmajame truputi kliuna, kad kairioji akyte seselyje
Jei nespesiu palinket - gero jums meeto ryt - mes cia seiles varvinsim
peppi - tau irgi geru salygu ryt
Siandien is pat ryto vaikuciai pas mus temoj Smagu
Californiagirl portretuke nekeisciau nieko - per laptopa gal ir sviecia pagalve, bet per sukalibruota tikrai spalvos kontrastas man super Tiesa, nebutina su lejeriais dirbt, kad atskiras vietas patamsint, ar burn toolsas elementuose yra?
Labai zavus Uzuolaidos modeliukas Technine nuotraukos puse be priekaistu Del kirpimo suabejojau - puse vairo gal ne, bet iki to varzto apatinio gal bandyciau
Opa, sveikit Antrajame portrete neturiu prie ko prikibt - viskas patinka, kompozicija, spalvos, kokybe Pirmajame truputi kliuna, kad kairioji akyte seselyje
Jei nespesiu palinket - gero jums meeto ryt - mes cia seiles varvinsim
peppi - tau irgi geru salygu ryt
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 11, 11:27)
Cia ne i mieganciu, bet pusiau atsibudusiu vaiku tema:
Labai gražus modelis, gaila tik kad retai jį mums rodai. Vairas gal ir per grubus, bet nuotrauka miela labai O jei ant to vairo bluro šiek tiek užmetus? Gal kiek suminkštintų?
QUOTE(*Nendria* @ 2008 01 11, 11:32)
Gal žinot, kaip gauti jų nuolaidų kortelę?
Aš nuolaidų kortelę gavau jau antrą kartą nunešusi nuotraukas.
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 11, 12:24)
turiu VIP kortele.Kaip ja gaut nezinau.Lankiau kursus.Ir ten pasakius nuo ko ir kaip ja dave.
Nežinau ar apie tą pačią kortelę kalbam, nes mano vadinasi nuolatinio kliento kortelė Jaučiu tavo geresnė O šiaip tai man kokybės ir kainų santykis tikrai patinka. Nors mano akim nuotraukas dažnai per daug nušviesina. Bet su maksimų fotolabais nėra ką lyginti
QUOTE(westa @ 2008 01 11, 12:55)
nuu girkis
o man rankos irgi dreba.. ką tik išmečiau savo fotiką ant žemės .. ėmiau kuprinę, o ji neužsegta pasirodo buvo.. dėjo mano fotikas tiesiai ant mano Sigmos 1,4 ..galvojau pagimdysiu ..žiūriu stiklas voliojas. geriau apžiūrėjau tai tik UV filtras sudužo.. lyg viskas ok , viskas veikia.. ir objektyvui nieko. bet iki šiol dreba viskas viduj
canon 40d....
tik plyz, nepasakykit nė viena - nu, sayonara, dabar tai LAUKIAM.. būkit, geri, nelaukit.. aš savo tempais noriu, o ne tokiais šuoliais kaip kitoss..
westa, nu... kaip sakoma.. tikėkimės, kad nieko..
beje, Tu jūros fotkes, kurias čia rodei pastarosiomis dienomis, su filtru fotkinai?
sorry, kad nepakomentavau šiandienos ir vakar dienos fotkių..
QUOTE(westa @ 2008 01 11, 12:55)
ojei...persijunk ant manual fokuso ir pasukiok, paziurek ar niekur nekliuva...
uzuojauta
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 11, 12:57)
aciu
QUOTE(peppi @ 2008 01 11, 12:36)
kartais tiesiog ziuriu nuotraukas, skaitau komentarus, kartais uzplaukia aktyvumas kazkoks...moteriskam zargone tai reiketu vadinti ciklu - itariu
turiu vieninteli objektyva kol kas...1,8 50mm, blykste tik ta, kuri fotike tai manau reikes apsieiti be jos...idomu kurioje baznycioje...
turiu vieninteli objektyva kol kas...1,8 50mm, blykste tik ta, kuri fotike tai manau reikes apsieiti be jos...idomu kurioje baznycioje...
ciklas ar hormonai? Anyway, bio temą paliekam kitiems forumams.
Ammm... realiai su 50_uku bus sunku, bent jau man būtų (sprendžiu iš to, kokios patirties turiu, nors jos nedaug), trūks plataus kampo ir dar kaip trūks, arba zūminsi kojomis