Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

westa, va kažką tokio aš įsivaizduoju

user posted image

gal dar vinjetę uždėčiau - uždėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 14 sausio 2008 - 23:25
Purienos peizazas labai patiko, ypac medis vaidoklis, ir spalvos tokios mistines.
Gaziulka as diena maciau tavo nuotraukas, tai man patiko 1, man visai nekliuna kad pakarpyta.
Pupeliuko auto man patiko. Aciu kad palikai.
Peppi labiausiai patiko 2 nuotrauka ir pirma irgi, tik noreciau maziau erdves is apacios
Avytess, as suzaveta. Siaubas kaip patiko.
ZverioKlp patiko 2 tik varna noretusi irgi kad butu ryskiai, ir fragmentas solelio irgi patiko smile.gif
Sansara bigsmile.gif sveikinimai didziausi 4u.gif Bus kaip ir pas mane biggrin.gif 2 metai skirtumas beveik
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 14, 22:46)
Anasko, kam lauke kaitaliojai WB?
As is pradziu fotkinau ant auto, o po to kaz kas sove i galva ir pradejau priklausomai nuo aplinkos keisti blush2.gif tai ant saules staciau tai ant debeselio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 14, 23:12)
westa, va kažką tokio aš įsivaizduoju

liux.. bet tikrai neįsivaizduoju kaip tą padarei.. bent surašyk komandas, kuriom dirbai.. smile.gif ..
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 15, 00:12)
gal dar vinjetę uždėčiau.

Dar man triukšmo norėtųsi uždėti, kad atrodytų lyg su juosta fotografuota mirksiukas.gif
O gal gali ir vinjetę uždėti, nes nelabai įsivaizduoju, kas tai per žvėris ax.gif rimtai..... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 14, 23:04)
Žalia. Pabandyk dar paeksperimentuot. Kažkodėl man atrodo, kad pasodrinus spalvas ir pastūmus vos į žalsvą (tipo cross proceso, kas dabar madinga smile.gif ir visai ne joks ne kičas) turėtū žiūrėtis, bet ne viena nuotrauka, o serija.
ISO ir dangus niekaip nesusiję. Kad dangus nebūtų toks, reikia laukti debesuoto oro smile.gif
Civilizacija labai suspausta kažkaip. Brakonjeras nusisukęs ko tai. Gal gerai kimba smile.gif
Suspausta smile.gif nenorejau masinos i kadra imti ir stulpas salia irgi trukde, begiojau begiojau as aplinkui su vezymu kol neradau +/- padoria vieta, o nusisukes brakonjerius del to kad as dar laukine, moku tik paparacinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 14, 23:14)
liux.. bet tikrai neįsivaizduoju kaip tą padarei.. bent surašyk komandas, kuriom dirbai..  smile.gif ..

Pirmiausia su color balance pargrąžinau tavo raudoną atspalvį į daug maž teisingą wb, tada curves pakeičiau formą į lengvą "S" ir vėl patampiau color balance pagal skonį. Viskas smile.gif

QUOTE(Vilika @ 2008 01 14, 23:20)
Dar man triukšmo norėtųsi uždėti, kad atrodytų lyg su juosta fotografuota mirksiukas.gif
O gal gali ir vinjetę uždėti, nes nelabai įsivaizduoju, kas tai per žvėris  ax.gif rimtai..... blush2.gif

Vinjetė, tai vos tamsesni arba šviesesni nuotraukos kampai. Uždėjau ir įdėjau pakeistą nuotrauką į ankstesnę žinutę.

QUOTE(Anasko @ 2008 01 14, 23:20)
Suspausta smile.gif  nenorejau masinos i kadra imti ir stulpas salia irgi trukde, begiojau begiojau as aplinkui su vezymu kol neradau +/- padoria vieta, o nusisukes brakonjerius del to kad as dar laukine, moku tik paparacinti  biggrin.gif

Tikiu smile.gif Gerai, kad ieškai.
Atsakyti
dar šiandien neiškenčiau, sustojau prie savo geležinkelio. aišku, kaip tyčia mašinų mažai važiavo, traukinio nesulaukiau.. ir pūtė šaltas vėjas unsure.gif ..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 14, 22:21)
Nei gerai, nei blogai biggrin.gif  Be jokios potekstes. Tik pagalvojau, kad  40d veliau isejo ut D80. Todel galvojau, kad ir ankstesni Canonai tai turejo.

Supratau biggrin.gif matai, as 300 turejau, o jis ''zemesnes'' klases, tai jokiu tokiu pribumbasu nebuvo. (Gal 10, 20, ar 30 canone jau ir buvo, reik paklaust, kad juos turi), bet man tai maloni naujiena buvo 4u.gif

Anasko, as taip pat savamoksle 4u.gif nemanau, kad kursai man butu daug dave pradzioj - kas yra diafragma, ISO ir kiti techniniai dalykai galima ir knygose perskaityti. Va dabar eiciau i kursus, o jei pinigu tureciau, tai prasyciausi pas koki fotografa profeseonala individualiu pamoku biggrin.gif Ir del WB tai lauke fotoaparatas ir ant Auto daznai pats susitvarko - pasitikek juo, sutaupysi laiko mirksiukas.gif O dar bandyk fokusuoti pati (ta prasme pati rinkis fokusavimo taska), nes dabar panasu, kad visiskai palieki tai fotoaparatui 4u.gif

O va sillwio pakoreguota westos nuotrauka tai tokia, kokia ir as ja matau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 01 14, 23:34)
dar šiandien neiškenčiau, sustojau prie savo geležinkelio. aišku, kaip tyčia mašinų mažai važiavo, traukinio nesulaukiau.. ir pūtė šaltas vėjas  unsure.gif ..

kokie nustatymai? ech, kaip graziai zvaigzdeles gavosi thumbup.gif na, kai nebus taip salta ir traukinio palauk 4u.gif
Atsakyti
Labukas blush2.gif
Anasko, Jei man reiktu rinktis i kokius kursus eit... ten tikrai antra karta neiciau. Daug geresni kursai pas Zoluba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 15, 00:32)
Vinjetė, tai vos tamsesni arba šviesesni nuotraukos kampai. Uždėjau ir įdėjau pakeistą nuotrauką į ankstesnę žinutę.

Labai ačiū, kad nepatingėjai parodyti, kaip atrodo vinjetė aciuks.gif Tikiuosi, kad ne per daug per šį vakarą prašau, bet gal gali paaiškinti, kaip tai daroma ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti