laba diena,
As sakiau,kad taip buna..ir beveik visada.NIEKO NEPLANUOK.Va tik suplanavau,ir mazius visa nakti veme.Ryte vemia.Nieko nevalgo.Labai tikiuos,kad tai neliga..Visgi dar neatidedu keliones.Jei viskas gerai tuomet rytoj busiu jusu sutartoj vietoj. Opa parase,kad jos maziukams irgi ne kas..Na visiems linkiu sveikatuko. Begam gydytis...
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 10, 22:28)
Zuvialia, "Paryziu" lengva rasti, Didzioji g. tai paciom Senamiescio centre. ar zinai Pilies gatve - kur pardavineje visokius dirbinius, simbolika, pirstines ir pan? tai ji plavno perneina i Didziaja gatve. Einant Pilies gatve nuo Katedros, Parryzius bus po desine. Lbai netoli Rotuses.
Aciu.
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 11, 03:40)
Bandau įsivaizduot kurioje konkrečiai vietoje tai yra
Bandysiu paieškoti. Ačiū, Žuvelia
jei atsisuksi nuo Mcdonaldo y priesinga puse matysi "Fotopro remai",pirma karta nezinodama ten ir uzejau.Jie nukreipe eit y kaire aplink pastata,ten pamatysi iskaba fotopro.
QUOTE(Sansara @ 2008 01 11, 08:13)
Žuveliok, Galera Užupio 2. Užupio gatvė (mano gimtoji
) prasideda nuo Vilnelės tilto prie Maironio g., prie Cerkvės
O Galera yra prie pat vilnelės, bet nuo gatvės ne pirmas namas, o kiemuose kažkiek. Ten visas dailininkų kvartalas yra. Pirmas namas prie gatvės "Užupio kavinė" (beje, nebloga vieta pasisedėjimui taip pat
), už jos pasukus į kiemus, eiti kol baigsis ilgas namas kairėje, praeiti arką. Patenki į tokį kiemuką , tai vat galera yra toks pailgas pilkas namukas ant Vilnelės kranto (buvo pilkas, dabar turbūt spalvotas
). Ant jo didelis užrašas Galera. Durys nuo vilnelės pusės (nesu buvus, bet ten bėgiojau, kai dar jokios galeros nebuvo
)
bandysiu ir aš prisijungt. nors vyras susimylėjo su manim pavažinėt (man egzas regitoj po sav), tai tik savaitgalį tai galim daryt, bet gal nukelsiu į sekmadienį tada pavairavimus
ujaj,kaip aciu
Blogiausiu atveju perspesiu Bitele.Tik jokiais budais neatideliokit arbatos atsigerimo.
QUOTE(bite maja @ 2008 01 11, 08:34)
davai tada susitinkam Užupio kavinėj... nereiks niekur klaidžiot, kaip manot?
man tinka visi jusu pasiulyti variantai.Tai siai dienai
UZUPIO KAVINE 14H