Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2008 01 11, 11:07)
ai, nežinau.. man rodos, kad ji tik man dvelkia ramybe. paprasta fotkė ir tiek..smile.gif 4u.gif

Svarbu, kad nuotrauka sukeltų kažkokius jausmus. Man ji irgi dvelkia ramybe ir tyla. Panušu, kad čia rytas dar buvo.
Atsakyti
laba diena,
As sakiau,kad taip buna..ir beveik visada.NIEKO NEPLANUOK.Va tik suplanavau,ir mazius visa nakti veme.Ryte vemia.Nieko nevalgo.Labai tikiuos,kad tai neliga..Visgi dar neatidedu keliones.Jei viskas gerai tuomet rytoj busiu jusu sutartoj vietoj. Opa parase,kad jos maziukams irgi ne kas..Na visiems linkiu sveikatuko. Begam gydytis...

QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 10, 22:28)
Zuvialia, "Paryziu" lengva rasti, Didzioji g. tai paciom Senamiescio centre. ar zinai Pilies gatve - kur pardavineje visokius dirbinius, simbolika, pirstines ir pan? tai ji plavno perneina i Didziaja gatve. Einant Pilies gatve nuo Katedros, Parryzius bus po desine. Lbai netoli Rotuses.

Aciu. 4u.gif
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 11, 03:40)
Bandau įsivaizduot kurioje konkrečiai vietoje tai yra g.gif  Bandysiu paieškoti. Ačiū, Žuvelia 4u.gif

jei atsisuksi nuo Mcdonaldo y priesinga puse matysi "Fotopro remai",pirma karta nezinodama ten ir uzejau.Jie nukreipe eit y kaire aplink pastata,ten pamatysi iskaba fotopro. 4u.gif
QUOTE(Sansara @ 2008 01 11, 08:13)
Žuveliok, Galera Užupio 2. Užupio gatvė (mano gimtoji  ax.gif ) prasideda nuo Vilnelės tilto prie Maironio g., prie Cerkvės smile.gif O Galera yra prie pat vilnelės, bet nuo gatvės ne pirmas namas, o kiemuose kažkiek. Ten visas dailininkų kvartalas yra. Pirmas namas prie gatvės "Užupio kavinė" (beje, nebloga vieta pasisedėjimui taip pat  mirksiukas.gif ), už jos pasukus į kiemus, eiti kol baigsis ilgas namas kairėje, praeiti arką. Patenki į tokį kiemuką , tai vat galera yra toks pailgas pilkas namukas ant Vilnelės kranto (buvo pilkas, dabar turbūt spalvotas biggrin.gif). Ant jo didelis užrašas Galera. Durys nuo vilnelės pusės (nesu buvus, bet ten bėgiojau, kai dar jokios galeros nebuvo biggrin.gif)
bandysiu ir aš prisijungt. nors vyras susimylėjo su manim pavažinėt (man egzas regitoj po sav), tai tik savaitgalį tai galim daryt, bet gal nukelsiu į sekmadienį tada pavairavimus  4u.gif

ujaj,kaip aciu 4u.gif Blogiausiu atveju perspesiu Bitele.Tik jokiais budais neatideliokit arbatos atsigerimo.

QUOTE(bite maja @ 2008 01 11, 08:34)
davai tada susitinkam Užupio kavinėj... nereiks niekur klaidžiot, kaip manot?  g.gif

man tinka visi jusu pasiulyti variantai.Tai siai dienai UZUPIO KAVINE 14H bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 11, 11:17)
ai, cia kazkaip man visai nesibendrauja, maisausi visuomet. turbut ir si karta kazka nususkaiciau iki galo smile.gif
kit'as - dangtelis fotkikui, o ne objektyvas, objektyvu jo vadinti negaleciau, nors kazkas su kit'u ir vestuves fotkina.

Nesuk tu galvos, gerai čia tu susibendravai, o kad maišosi tai natūralu, juk mūsų čia daug mirksiukas.gif
O kit'o paskirtį žinau, nuo dulkių fotiką saugo biggrin.gif Tik nenoriu paskubėti su objektyvo pirkimu, nes trūksta man žinių apie juos. Gavau jau čia kelis patarimus, dar paieškosiu informacijos ir tada pirksiu.
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2008 01 11, 10:19)
Svarbu, kad nuotrauka sukeltų kažkokius jausmus. Man ji irgi dvelkia ramybe ir tyla. Panušu, kad čia rytas dar buvo.

jo, rytas..smile.gif

zuvialia, sveikatos.. gal viskas bus gerai.. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Desiree, tikrai Purienos nuotrauka i viena is Man Ray darbu panasi wub.gif
Puriena, labai saunu modeli turi.
Apie kitas nuotraukas lyg ir viskas jau buvo pasakyta. Nieko gudraus negaliu prideti smile.gif

Cia ne i mieganciu, bet pusiau atsibudusiu vaiku tema:
user posted image
Galvoju, gal reiketu vaira iki puses kirpti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uzuolaida*: 11 sausio 2008 - 10:29
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 10, 23:17)
Kaunieciai,ar esat atrade fotopro nuotrauku darykla priesais Mcdonalda?Super.Labai patiko,kad gavau tai ko tikejaus,o ir spalvos visiskai atitiko mano reikalavimus.O ir salia reminimas ir laminavimas  tai labai patogu.va.ce reklamos trupuciuka.Bet negaliu atsidziaugt kokybe...
Papildyta:

taip, kokybė gera ten, ale nesugebėjo padaryti tų foto, kurias užsakiau, tiksliau, keleto (tarp jų ir mainams skirtos) iš viso nepadarė sad.gif turėjau antrą kartą važiuoti.
Gal žinot, kaip gauti jų nuolaidų kortelę?
Papildyta:
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 11, 10:27)

jetau, koks žavingas modelis wub.gif wub.gif wub.gif Taip, vairą kirpčiau ir aš pusiau. Labai fainas kadras, minkštos spalvos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 11 sausio 2008 - 10:32
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 11, 11:27)

user posted image
Nu sakes.As tiesiog pribloksta....
Vairas man trukdo. O visa kita PUIKIUPUIKIAUSIA. Modeli pasiimciau ir niekam neatiduociau. Nuostabus vaikis:4u: 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Cia ne i mieganciu, bet pusiau atsibudusiu vaiku tema

negaliu paziuret i sia foto is technines puses, nes ziuriu tik i modeliuka wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

pritariu vairo kirpimui iki puses. Mediciniskai sios nuotraukos nenagrinesim biggrin.gif
Atsakyti

californijos mergaites miegantis grazuolis labai saunioj sviesoj..Kaip tu juos taip graziai apsvieti...Pas mane tamsu tamsiausia..
Uzuolaida>wow...Koks modeliukas...As irgi kaip valanda,apsikabinciau ir nepaleisciau..Maikyte su akytem labai graziai groja.O ir fonas toks minkstas labai tinka.Tik kai viskas taip minksta,tas vairas kiek grubokas..Nukirpus iki puses ziuretusi gal ir geriau,bet per "kietas"mano akims jis cia.
QUOTE(*Nendria* @ 2008 01 11, 09:32)
taip, kokybė gera ten, ale nesugebėjo padaryti tų foto, kurias užsakiau, tiksliau, keleto (tarp jų ir mainams skirtos) iš viso nepadarė sad.gif turėjau antrą kartą važiuoti.
Gal žinot, kaip gauti jų nuolaidų kortelę?

turiu VIP kortele.Kaip ja gaut nezinau.Lankiau kursus.Ir ten pasakius nuo ko ir kaip ja dave.
Taciau netradicinius formatus padare puikiai.Net terliojosi su mano kvadratukais.O mainu fotkes,kodel negalejo padaryt nesupratau?Gal nemokejai apibudint ko nori?Nezinau..kiek bijojau del spalvu.Bet jos gavosi lygiai taip,kaip jas maciau savo kompe.O kainos ir kokybes santykis mane labai maloniai nustebino ne tik siame centre bet ir reminimuose... bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu visiems uz komentarus 4u.gif
Ziu, as irgi nuotraukas karpyti ismoksiu smile.gif
Vairas ir man nelabai patinka, bet yra taip, kaip yra. Dziaugiuosi, kad iseina pagauti bent kazkokius kadrus, nes mazius VISISKAI nesileidzia fotografuojamas. o apie pozavima ir pasodinima reikiamon vieton kalbos nera.
Ir as noriu i jusu susitikima verysad.gif
Atsakyti
Sveiki,

as irgi po nemigos nakties verysad.gif jei ne vienas, tai kitas doh.gif

Fotika po remonto gal pora kart paemiau i rankas, et ne visai sekmingai. Bandziau blykste, bet kad sh... gavos, nemoku visai blush2.gif

Vat siryt spejau pora kadru su savo didziuoju ligoniuku. Cia prie ka tik atsibudusiu
user posted image

user posted image

Uzuolaida, pirma karta matau tavo nuotrauka ir ji zavinga. Vairas kliuna, bet uztai akys viska atperka. Tokios aiskios, rysios. Kokybei, kompozicijai ner lygiu. Ir sviesa labai gera.

Californiagirl vaikinukas. Mergyt, darai stebuklus paemus fotika i rankas wub.gif

Per tas dienas su serganciais nelabai ka ir paskaiciau. Pamenu dar vvvv portreta, ir jis man kazkodel labai Desiree stiliu primine, gal kad jb, kvadratukas, su placiais remais g.gif Pirmasis ir man labiau 4u.gif

Zveries zveriskos nuotraukos kokybiskos, bet paskutine tik kabina. Dar pakadravus ja is vis butu super thumbup.gif

Westos spalvotu pirmoji savo gyliu wub.gif

Tai tiek spejau uzmatyt...

Tiesa, jei pavyks surast vaikams aukle ir nebus blogiau, tai butinai atleksiu, bent valandelei i susitikima.
Atsakyti