Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 14, 21:56)
Wyshnia, man idomus tavpo aprasymas 40D pasirode. Kad maniskis Nikonas visas tas funkcijas irgi turi.

g.gif O tai cia gerai, ar ne? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
įdedu du pavyzdžius

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 14, 23:14)
g.gif O tai cia gerai, ar ne? g.gif  biggrin.gif

Nei gerai, nei blogai biggrin.gif Be jokios potekstes. Tik pagalvojau, kad 40d veliau isejo ut D80. Todel galvojau, kad ir ankstesni Canonai tai turejo.
Atsakyti
Idedu jusu kritikai savo darbelius pagautus siandien. Pirmoje nuotraukoje jauciu isdegintas dangus, nors atrodo ir spalva jo buvo tokia, bet kaip isvengti kad taip nebutu g.gif ISO buvo 400
Civilizacija
user posted image
"Brakonjeras" smile.gif
user posted image
o cia kol norejau pakeisti WB jis pabego sad.gif bet as radau cia
user posted image

Ir dar gal kas nors lanke kursus Foto ir video akademijoje? Uzsirasiau i pradinuku grupe
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 14 sausio 2008 - 22:34
QUOTE(Anasko @ 2008 01 14, 22:30)
Ir dar gal kas nors lanke kursus Foto ir video akademijoje? Uzsirasiau i pradinuku grupe

sunku tokiu metų laiku pateikti hražiai dangų, tenka jį skolintis iš kitų nuotraukų ir montuoti.
Esu savamokslis ir nelabai tikiu tokių kursų nauda, info daug, išmokti iškart neįmanoma, viskas nauja, kai papasakoja, atrodo, kad viskas aišku, bet imiesi darbo ir vistiek niekas neaišku smile.gif
kaip pradedančiajai bus naudinga, kaip įgudusiam - nemanau.
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 01 14, 22:15)
įdedu du pavyzdžius

kažką praleidau? ką bandei parodyti?
Atsakyti
Anasko, kam lauke kaitaliojai WB? Paprastai su juo viduj prie kokio nors dirbtinio apsvietimo problemu kyla. Lauke kol kas drasiai laikyk ant auto. Tikiuosi, kad nenusisneku - isdeges dangus nepriklauso nuo ISO, jis gaunasi todel, kad paprastai dangus buna gerokai sviesesnis negu kad zeme ar kt objketai, tai jam reikia mazesnio islaikymo - o kadangi aparatas ant A (ar Av) rezimo automatiskai parenka islaikymo viduriuka (kad ir kiti objektai nebutu per tamsus), tai dangus pereksponuojamas. bet jeigu dangus siaip bespalvis, tai nieko tu jam nepadarysi (nu su PS nebent, bet kam to reikia irnesakyk.gif)
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 14, 22:45)
kažką praleidau? ką bandei parodyti?

praleidai mano seriją prekybos centre smile.gif.. slapta, kadruotė nuo kabančio ant kaklo fotiko smile.gif.. anyway jau ištryniau jb variantą ir mąstau apie spalvotą.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 14, 22:46)
Tikiuosi, kad nenusisneku - isdeges dangus nepriklauso nuo ISO, jis gaunasi todel, kad paprastai dangus buna gerokai sviesesnis negu kad zeme ar kt objketai, tai jam reikia mazesnio islaikymo

pasimatuoja fotikas ekspoziciją pagal tai, kas yra tamsiau, tai ir perkala dangų. Iso nereikia didelio. kam jis? 100/200 per akis dieną.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 14, 22:06)
Pirmoj gražiai sugalvojai apverstą "S" panaudot, bet negražiai sugrojo saulė pro šakas. Antroj nereik šiukšliadėžės, o vat trečia ledas. Labai graži abstrakcija.
Šias dvi fotografuodamas manau skubėjai smile.gif

Ta abstrakcja - paprasti banguoti suolaiukai biggrin.gif
Va tokie va
user posted image
o dėl skubėjimo esi teisus, kol nuėjau iki tilto, o paskui atgal, taip rankos nušalo doh.gif nebejaučiau nagų...
Atsakyti
Matau ir ši tema baigiasi, tad kas kurs naują temą, gal galit pakeisti mano fotoaparatą į Canon 400D 4u.gif O dabar bėgu skaityti, ką čia prirašėt, kol aš "namų šeimininkes" žiūrėjau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 14 sausio 2008 - 23:13
QUOTE(westa @ 2008 01 14, 22:15)
įdedu du pavyzdžius

Žalia. Pabandyk dar paeksperimentuot. Kažkodėl man atrodo, kad pasodrinus spalvas ir pastūmus vos į žalsvą (tipo cross proceso, kas dabar madinga smile.gif ir visai ne joks ne kičas) turėtū žiūrėtis, bet ne viena nuotrauka, o serija.

QUOTE(Anasko @ 2008 01 14, 22:30)
Idedu jusu kritikai savo  darbelius pagautus siandien. Pirmoje nuotraukoje jauciu isdegintas dangus, nors atrodo ir spalva jo buvo tokia, bet kaip isvengti kad taip nebutu  g.gif ISO buvo 400
Civilizacija
"Brakonjeras" smile.gif

ISO ir dangus niekaip nesusiję. Kad dangus nebūtų toks, reikia laukti debesuoto oro smile.gif
Civilizacija labai suspausta kažkaip. Brakonjeras nusisukęs ko tai. Gal gerai kimba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 14, 23:04)
Žalia. Pabandyk dar paeksperimentuot. Kažkodėl man atrodo, kad pasodrinus spalvas ir pastūmus vos į žalsvą (tipo cross proceso, kas dabar madinga smile.gif ir visai ne joks ne kičas) turėtū žiūrėtis, bet ne viena nuotrauka, o serija.

ačiū 4u.gif
Atsakyti