Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(laputaitė @ 2008 01 14, 14:15)
Naudoju halogenus (del ir tas oranzinis atspalvis). Sviesos mazai, esu nepatenkinta  doh.gif  Studija kolkas svetainej, 33m2. Veliau jei uzsikabinsiu persikelsiu i palepe, ten tureciau gerokai daugiau susiorganizuoti.

O dar jei palepej stoglangiai... bigsmile.gif Sekmes 4u.gif Dal tos melynos nuotraukos nemanau, kad ten filtrai - odos atspalvis labai net naturalus, i joki melynuma, todel speciau, kad ten tiesiog melynumas nuo drabuziu ir fono atsiranda g.gif Ir del naturalaus asvietimo g.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 14, 16:06)
Papeizažinau šiandien. Niūrios lietuviškos spalvos...

Labai patinka! 4u.gif Tiesa, pamaniau, kaip atrodytu, jei to didziojo medzio nebutu g.gif Toki grozi pamatau ir pati noriu ruko biggrin.gif

QUOTE(ajas @ 2008 01 14, 16:08)
Wyshnia, ar patenkinta naujuoju Canon D40 ? Ar jauti didelį skirtumą nuo senojo ?

ajas, uzuojauta 4u.gif as galvoju apsidrausti savo fotodaiktus, bet vis atidelioji, ai ryt... O naujuoju fotoaparatu patenkinta - zinoma, tai tik irankis, bet su geru irankiu maloniau darba dirbti smile.gif Ir skirtuma jauciu - visu pirma rankose visai kitaip jauciasi, patinka, kad yra kelios Custom programos, yra spalvu ir ryskumo keli variantai (portretas, standartas, gamtovaizdis, neutralus ir pan.), o taip pat pats gali kelis nusistatyti, greitesnis sis fotoaparatas, ekranas didesnis... Tikrai pliusu daugiau 4u.gif

Labai patiko avytess puslapis wub.gif Sesute laiminga - daug graziu fotografiju tures 4u.gif Tiesa, gal ir praziopsojau, bet lyg ne, as klausiau ar tu is rankos fokusuoji, ar patiki fotoaparatui?

peppi nuotraukose ziauriai erves daugiau norisi smile.gif

Pupeliuko nuotraukos nuotaika puikiai aprase sansara - as panasiai matau 4u.gif

ZverisKLP, idomiausia paskutine - tokia abstrakti, tik kirpciau virsutini desni kampa 4u.gif Pirmojoj nepatinka sviesa ir dangus, antrojoj saligatvio neryskaus per daug ir visa nuotrauka man i desne krypsta 4u.gif

Mindoozas - malacius biggrin.gif

Na ir didziausi sveikinimai sansarai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 14, 21:23)

Labai patiko avytess puslapis wub.gif Sesute laiminga - daug graziu fotografiju tures 4u.gif Tiesa, gal ir praziopsojau, bet lyg ne, as klausiau ar tu is rankos fokusuoji, ar patiki fotoaparatui?

Dėkui visom už pagyrimus.. ax.gif
Pati fokusuoju, nes pas mane gi nėra autofokuso, fotikas beveik visai mechaninis:)) O su skaitmeniniu retai kada fotografuoju, bet dažniausiai irgi tik rankom fokusą suvedinėju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(avytess @ 2008 01 14, 21:36)

Na va taip visada. O dar sako, kad vyrai moteris diskriminuoja smile.gif Kai susirenka daugiau 2 moterų vienoje vietoje, prasideda vyrų diskriminacija - žiū nick'ą su klaidom rašo, arba iš viso dėmesio nekreipia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Purienos labai patiko depresuotas peizažiukas, gal kiek pašviesinčiau tik (nors per tamsų galiu klysti)

Žvėriuko patiko iš pirmos serijos antra ir trečia. antroj įdomus rakursas, paskutinė be pu vertinimu blush2.gif

Pupeliuk, man labai artimas tas mamos nuovargis. nemiegu naktim po šiai dienai, nors vaikui tuoj 2 m, todėl gal paprasčiausiai jo nenoriu matyt nuotraukoje. gal per skaudu jį matyt, o gal tai tiesiog kasdienybė, todėl nekabino. matai, dauguma susižavėjo mirksiukas.gif todėl nenurašyk foto.

Peppi, patiko ligoniuko fotosesija, sveikatos jums. 4u.gif faina, kad ėmei šviesą gaudyt, ja žaisti. Žiūriu visi vis daugiau ima kreipt dėmesį į šviesą, o tai pažanga bendra skyrelio thumbup.gif

ačiū už sveikinimus doh.gif

ajas ir ms užuojauta dėl prarastų fotoapratų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(avytess @ 2008 01 14, 21:36)
Pati fokusuoju, nes pas mane gi nėra autofokuso, fotikas beveik visai mechaninis:)) O su skaitmeniniu retai kada fotografuoju, bet dažniausiai irgi tik rankom fokusą suvedinėju biggrin.gif

Acius uz atsakyma, taip ir maniau 4u.gif Ech, reikia akis operuotis man....
Atsakyti
Avytess, labai patiko, ypach pirmosios nespalvotos nuotraukos wub.gif
Desiree, aciu uz puikia nuoroda, va tokios fotosesijos man patinka, ish principo nemegstu studijines fotografijos schmoll.gif
ajas, uzuojauta. ms ka tik tokia pat beda ishtiko doh.gif
Atsakyti
noriu komentarų.. tikrai nesiprašau, kad balsuotumėt smile.gif ČIA man visai patiko toks fotografavimas iš pasalų.. stengies kadruot ,,iš akies" , nes slaptai tai darai.. ir netgi keli kadrai man visai vykę atrodo.. smile.gif .. o tai tuoj pulsiu į depresiją ir eisiu paukštelius ir bitutes fotografuot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 14 sausio 2008 - 21:48
QUOTE(westa @ 2008 01 14, 21:46)
noriu komentarų.. tikrai nesiprašau, kad balsuotumėt  smile.gif ČIA man visai patiko toks fotografavimas iš pasalų.. stengies kadruot ,,iš akies" , nes slaptai tai darai.. ir netgi keli kadrai man visai vykę atrodo..  smile.gif  .. o tai tuoj pulsiu į depresiją ir eisiu paukštelius ir bitutes fotografuot  biggrin.gif

Žiūrėk, kad nepagautų smile.gif
Žinai, man ne. Siužetai gana įdomūs, ypač serijoje, bet j/b ir bluras čia labiau minusai negu pliusai. Žinai, matau visas šias nuotraukas spalvotas. Nieko nekeisk, tik parodyk spalvas. Ryškias ir kontrastingas. Gali dar nuvaryt wb kur nors į žalsvumą, kad efektą sustiprint. Manau jis tiktų tokiai serijai iš spalvotų pakuočių, mišrainių.
Atsakyti
Sansara, ir nuo manes 4u.gif

Puriena, niuriai grazus peizazas.

Sillwio, karchenator@gmail.com

O as savo technika nesioju nusenusiam tasiuke, nes kuprines neissirenku. Tokio gal niekas nevogs smile.gif

Wyshnia, man idomus tavpo aprasymas 40D pasirode. Kad maniskis Nikonas visas tas funkcijas irgi turi.

Grazus Avytees puslapiukas. Tik sakyciau, kad 30% nuotrauku grozio yra nuostabios aplinkos, baldu, interjero nuopelnas. Pagalvojau, ar imanoma kazka tokio isgauti vieno kambario butelyje gyvenancios seimos fotosesijoje g.gif

Pupeliuk, pavargusi tu man atrodai. Ir nuotraukose tai jauciasi.

Valanda, sunelio portretukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Be zodziu.

Apsiverkiau pamaciusi sia nuotrauka:

http://fotokudra.lt/...&nav=new&page=4

Pasakykit, kaip yra Lietuveleje. Ar galima fotografuoti zmones gatveje be ju sutikimo ir paskui viesinti nuotraukas? g.gif

Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 14, 21:54)
Žiūrėk, kad nepagautų smile.gif
Žinai, man ne. Siužetai gana įdomūs, ypač serijoje, bet j/b ir bluras čia labiau minusai negu pliusai. Žinai, matau visas šias nuotraukas spalvotas. Nieko nekeisk, tik parodyk spalvas. Ryškias ir kontrastingas. Gali dar nuvaryt wb kur nors į žalsvumą, kad efektą sustiprint. Manau jis tiktų tokiai serijai iš spalvotų pakuočių, mišrainių.

turiu spalvotą variantą, bet atvirkščiai pabijojau tų spalvų.. tos pakuotės su rausvais mėsos gabalais.. su mišrainėm.. šiaip pabandyt galiu.. o dabar įdomu leistų ištrint šitą g.gif
Atsakyti
Aha, jau norejau rashyt, o Sillwio viska parase - man irgi cia norisi spalvu. Tu prekybcentriniu. Kaip serija man idomi.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 14, 21:57)
turiu spalvotą variantą, bet atvirkščiai pabijojau tų spalvų.. tos pakuotės su rausvais mėsos gabalais.. su mišrainėm.. šiaip pabandyt galiu.. o dabar įdomu leistų ištrint šitą  g.gif

Netrink. Gal čia tik man taip atrodo.
Tu spalvas pastumk į šoną. Pabandyk išnaudoti mėsos gabalų ir mišrainių spalvas parodydama jas kitaip.
Atsakyti