avytess, nuotraukos nuostabios Labai grazu matyti augancia tavo dukryte.
Pataisyk jeigu klystu, bet visose man pasirode kad fotografuota prie naturalaus, o ne studijinio apsvietimo
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 14, 19:59)
avytess, nuotraukos nuostabios Labai grazu matyti augancia tavo dukryte.
Pataisyk jeigu klystu, bet visose man pasirode kad fotografuota prie naturalaus, o ne studijinio apsvietimo
hihi, ne, ten ne mano dukrytė, o mano sesutė
Taip, fotografuota prie naturalaus apšvietimo..Studijoje aš beveik nefotografuoju, nes tiesiog nelabai patinka( nors pastaruoju metu bandau kažka išlaužti ir namie), o manau dienos šviesa yra geriausias draugas portretinei fotrografijai
Avytess, nuostabios nuotraukos
Šiandien buvau darbo reikalais Palangoj. Na, aišku, valandėlę pasivaikščiojau. Liudnoka kurorte...
Jei patiks dar turiu kelias... Aišku laukiu kritikos
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 14, 20:17)
paskutinė gerai atrodo, antrosios norisi kiek platesnės, kad ne šaligatvis, o gatvė būtų, o gal čia ji ir yra (nemėgstu Palangos, todėl galiu nežinoti )
Sveiki, plepučiai
Baigiau taikomąją matematiką, programavau kurį laiką (6 m irgi, kaip kažkuri čia ) ... Paskui iiiilgas laikas vaikams buvo skirtas, o dabar vėl lendu darban po truputį
Diiideliausi sveikinimai
Kaip Erlickas kažkurioj dainoj "eikšekit vaikeliai..." Fainai
Ojei, kaip liūdna...
Man ir atrodo, kad mama pavargusi... Bet užtai vaikiukas pilnas energijos ir su susidomėjimu žiūri, kur tas paukščiukas išskris
Antra graži, pirmoj, ketvirtoj, penktoj viršaus man trūksta
Labai gražu
QUOTE(Anasko @ 2008 01 14, 11:18)
O man tiesiog toks kylo klausymas kokiu profesiju cia susirinko zmones( arba jei labai tai asmeniska, kokioje srytyje dirbat)
Baigiau taikomąją matematiką, programavau kurį laiką (6 m irgi, kaip kažkuri čia ) ... Paskui iiiilgas laikas vaikams buvo skirtas, o dabar vėl lendu darban po truputį
QUOTE(Sansara @ 2008 01 14, 11:50)
dabar dirbu mama, o pagal mano naują profilį aišku, kad šį darbą dirbsiu dar kelis metus į priekį ir jau ne su vienu šefu
Diiideliausi sveikinimai
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 14, 16:06)
Kaip Erlickas kažkurioj dainoj "eikšekit vaikeliai..." Fainai
QUOTE(ajas @ 2008 01 14, 16:08)
O man visiška depresija
Ojei, kaip liūdna...
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 14, 17:31)
O nuvargus aš tai tikrai
ok, dar palaikysiu kiek tikrai įdomu.. bet Sansara taip tiksliai aprašė
Man ir atrodo, kad mama pavargusi... Bet užtai vaikiukas pilnas energijos ir su susidomėjimu žiūri, kur tas paukščiukas išskris
QUOTE(peppi @ 2008 01 14, 17:55)
as siandien pazaidziau su sviesa ir jb...fotografavau savo ligoniuka
kai kur plaukuciai apsviesti, idomu ar trukdo, specialiai atidengiau langa...
kai kur plaukuciai apsviesti, idomu ar trukdo, specialiai atidengiau langa...
Antra graži, pirmoj, ketvirtoj, penktoj viršaus man trūksta
QUOTE(avytess @ 2008 01 14, 19:36)
Aš tai va neseniai vaikų fotografijos puslapiuką susikūriau, įmetu linką, gal kam idomu bus:)
Labai gražu
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 14, 21:24)
paskutinė gerai atrodo, antrosios norisi kiek platesnės, kad ne šaligatvis, o gatvė būtų, o gal čia ji ir yra (nemėgstu Palangos, todėl galiu nežinoti )
Tu teisus, čia šaligatvis. O Palangos ir aš nelabai mėgstu. Važiuoju ten, tik ne sezono metu, arba darbo reikalais
Dabar ramu ten, žmoniu beveik nėra
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 14, 20:33)
būtent todėl ten lankausi tik žiemą.
QUOTE(de Nada @ 2008 01 14, 14:07)
Sillwio gamta visad ypac spalvinga - ne marga, bet pilna nuostabiu grynu spalvu. as vat vis svarstau - cia sviesa tokia, fotografimo stilius, dar kazkas? neisivaizduoju, taciau man labai patinka...
Ačiū. Kaip taisyklė šviesa tokia. Būna, kad atsikėlęs 5 ryto važiuoju 300 km dėl tam tikro apšvietimo prieš tai pasitikrinęs orų prognozę. Kartais pavyksta pasiekti, ko tikėjausi, bet labai dažnai būna, kad meteorologai apgauna ir kelionė nueina veltui Na, gal ne veltui, nes kažką parsivežu visada, bet dažniausiai ne tai, ko tikėjausi PS ir visas kitas softas tik kosmetikai.
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 14, 15:44)
Sillwio, ir as noriu plugino.
e-mail'ą primink
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 14, 16:06)
Papeizažinau šiandien. Niūrios lietuviškos spalvos...
Labai gerai. Viskas puikiai.
QUOTE(ajas @ 2008 01 14, 16:08)
O man visiška depresija
Vis dar seku su pavydu šią temą, bet pati nefotkinu, nes mano fotika D200 su superiniu objektyvu, blykste ir kitais pribumbasais, tvarkingai sukrautais į tašę, pavogė. Namie liko tik pigusis 50 mm objektyvas.
Vis dar seku su pavydu šią temą, bet pati nefotkinu, nes mano fotika D200 su superiniu objektyvu, blykste ir kitais pribumbasais, tvarkingai sukrautais į tašę, pavogė. Namie liko tik pigusis 50 mm objektyvas.
Užuojauta. Aš turbūt pražilčiau, jei mano kuprinę kas nutemptų.
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 14, 17:11)
zinau, kad problemiska foto ir fokuso nerasta, bet turiu reikala isgelbeti sita nuotrauka. ar didintumet dar kontrasta (tiesa sakant, cia idejus kzk pilkesne foto atrodo negu kad siaip kompe)? Kuris kadravimas geriau - man kzk pirmas nepaisant nukirtos alkunes, pirstu ir virsugalvio - kzk labiau i pilva zvilgsnis susikoncentruoja. ar is salies kitaip atrodo? ilgai laikyti negalesiu.
Iš šių dviejų antra geresnė.
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 14, 17:31)
Į temą balta/juoda nuotrauka gal ir nelabai (nekiltų asociacijos su balta niekaip), bet man labai patinka. Tavo pavargęs žvilgsnis, poza, šviesa man groja.
Pultelio nemačiau, kol kažkas neparašė
Papildyta:
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 14, 18:25)
Gal zinote kaip toki melynuma isgauti? Cia kokie filtrai panaudoti ar pan?
Nematau čia filtro. Manau originalas toks.
QUOTE(drugys333 @ 2008 01 14, 19:21)
[SIZE=14][COLOR=darkviolet]
Sveiki norėčiau pasiteirauti ką šioje temoje galima daryti?kokia jos esmė,nes aktik ją tik pastebėjau.Šiaip fotografija domiuosi,ir įdomu būtų sužinoti kuo ši tema galėtu praplėsti mano žinias.
Sveiki norėčiau pasiteirauti ką šioje temoje galima daryti?kokia jos esmė,nes aktik ją tik pastebėjau.Šiaip fotografija domiuosi,ir įdomu būtų sužinoti kuo ši tema galėtu praplėsti mano žinias.
Labas
Galima pasimokyti fotografuoti. Galima kitus pamokyti. Draugiškai rekomenduoju atsiversti kokią 15 temą ir pradėti nuo ten.
QUOTE(avytess @ 2008 01 14, 19:36)
Aš tai va neseniai vaikų fotografijos puslapiuką susikūriau, įmetu linką, gal kam idomu bus:)
Gerą akį turi
Šiandien buvau darbo reikalais Palangoj. Na, aišku, valandėlę pasivaikščiojau. Liudnoka kurorte...
Pirmoj gražiai sugalvojai apverstą "S" panaudot, bet negražiai sugrojo saulė pro šakas. Antroj nereik šiukšliadėžės, o vat trečia ledas. Labai graži abstrakcija.
Šias dvi fotografuodamas manau skubėjai
O, Palangė
Pirmoj tai atspindžiai kažkaip nelabai..
Antra patiko, ale kur žmogeliai? Anei vieno O jei šitoj pakirpt dešinę pusę ir daryt vertikalų kadrą? Kairė tai įdomi, o vat dešinėj betvarkė visiška Dar gerai apžiūrėjau, o ten po šiukšliadėže kažkos paukštis pėdina. Varna gal. Gaila, kad neryški ir neišėjo ji labiau į priekį. Geras kadras būtų Poilsiautojai...
Trečia graži, geri ten suoleliai
Tu teisus, čia šaligatvis. O Palangos ir aš nelabai mėgstu. Važiuoju ten, tik ne sezono metu, arba darbo reikalais
Čia pirmoj kažkaip viskas pagriuvę dešinėn Ir baisiai tuuuščia ir nyku....
Antra kažkaip bažnyčia ir tiek. Ir dar už bokšto šaka užkliuvo
Visų spalvos tokios fainos ir ryškios