Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

dekui uz komentarus 4u.gif
man asmeniskai pirmoji labiausiai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 01 14, 19:10)
Pupeliuk, nekreipk dėmesio į mano kritika, mano skonis maiste jau pasikeitė, tai gal ir nuotraukas netradiciškai suvokiu  unsure.gif

Beje sveikinimai dideliausi ir lengvo nešiojimo 4u.gif

Ne ne, tikrai viskas ok, man pačiai ji dar patinka, bet tu žinok labai tiksliai pastebėjai - ir dėl griežtumo, ir dėl atsilošimo, dėl berniuko šešėlyje unsure.gif na reiks kada dar žaisti.. jei atvirai, tai užmanymas visai kitoks buvo, net kameros padėtis bloga doh.gif tiesiog šis kadras liko visus kitus ištrynus kaip absoliučiai nevykusius, apie užduoties įvykdymą net nekvepėjo unsure.gif

Peppi, man antroji labai patinka! 4u.gif

Laputaite, vargu ar čia naudoti filtrai, tiesiog atspalvis vos vos į šaltesnį, dar tą duoda melsvi marškinukai ir atspindėtas melsvumas nuo jų
Atsakyti
Pupeliuk, prisimenant tavo ankstesnius farbus šis man mažiau patinka. Man kas kliūna tai balta medžiaga, fonas, labai jau ryškios sulankstymo žymės. Man kažkodėl balta asocijuojasi su švelnumu, tyrumu, gėriu... labai tinkama spalva vaikų bei mamos drabužiui fotosesijoms. Bet šiuo atveju nuotaika pati nuotraukos kitokia. Nelabai susigroja.
Na o kas labiausiai akį traukia tai juodas pultelis.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 14, 19:38)
Pupeliuk, prisimenant tavo ankstesnius farbus šis man mažiau patinka. Man kas kliūna tai balta medžiaga, fonas, labai jau ryškios sulankstymo žymės. Man kažkodėl balta asocijuojasi su švelnumu, tyrumu, gėriu... labai tinkama spalva vaikų bei mamos drabužiui fotosesijoms. Bet šiuo atveju nuotaika pati nuotraukos kitokia. Nelabai susigroja.
Na o kas labiausiai akį traukia tai juodas pultelis.

Taip, balta ir man taip asocijuojasi, tai dėl to ir nepavyko mano užmanymas.. o dėl baltos medžiagos teisingai tu čia, tiesiog neturiu jokio fono ir nesiruošiu jo daryti, norėjau užkloti parketo grindis, užklojau paklode, kitą syki reiks fotografuotis ant sofos čiužinio.. ačiū už visus komentarus, labai labai 4u.gif per daug šviežias darbas, ir klaidų pati nepastebėjau 4u.gif
Atsakyti
Pupeliuk, o man tas audinių susiglamžymas kaip tik savo nuotaikos duoda. Na nemoku net tiksliai paaiškint, bet kažkaip viskas taip natūralu, organiška... Plaukai susivėlę, drabužiai suglamžyti ir vistiek tyra. Tokia laukinė naminė motinystė smile.gif
Pribūriau... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 14 sausio 2008 - 19:08
[SIZE=14][COLOR=darkviolet]
Sveiki 4u.gif norėčiau pasiteirauti ką šioje temoje galima daryti?kokia jos esmė,nes aktik ją tik pastebėjau.Šiaip fotografija domiuosi,ir įdomu būtų sužinoti kuo ši tema galėtu praplėsti mano žinias.
Atsakyti
QUOTE(drugys333 @ 2008 01 14, 18:21)
[SIZE=14][COLOR=darkviolet]
Sveiki 4u.gif norėčiau pasiteirauti ką šioje temoje galima daryti?kokia jos esmė,nes aktik ją tik pastebėjau.Šiaip fotografija domiuosi,ir įdomu būtų sužinoti kuo ši tema galėtu praplėsti mano žinias.

hmmm, temoje šiaip viską galima daryti, plepėti, nuotraukas savo rodyti, komentuoti, ar šiaip tyliai stebėti.
Visus vienija tai, kad patinka fotografija, o ką tau gali atnešti tema, gal prisijung ir pažiūrėk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 14, 21:28)
hmmm, temoje šiaip viską galima daryti, plepėti, nuotraukas savo rodyti, komentuoti, ar šiaip tyliai stebėti.
Visus vienija tai, kad patinka fotografija, o ką tau gali atnešti tema, gal prisijung ir pažiūrėk  4u.gif

pabandysiu,tik va idečiau čia savo foto,bet,kad va nemoku įdėti,gal kas gali paaiškinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugys333: 14 sausio 2008 - 19:37
ajas vajė.. tikrai užuojauta unsure.gif unsure.gif

Puriena patiko man Tavo medžiukai smile.gif

Pupeliuk jei nuotraukoj norėjai atspindėt nuovargį tai tau puikiai pavyko smile.gif ..

o aš šiandien ryžaus avantiūrai.. fotografavau prekybcentryje, kadruodama kaip išeis.. kad nepamatytų apsauginiai biggrin.gif .. einu žiūrėt, gal kas įmomaus gausis šiandieninei serijai ,,Shopping and... " smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 14, 12:52)
O man iš fotosesijų štai toks stilius patinka. Į jį ir lygiuojuos, jei tenka fotografuoti
http://www.dinamariephotography.com/

Super fotografijos:)) - kaip tik ir mano skonio. Man asmeniškai nepatinka, kai būna perkrauta PS, paryškintos baisiai akys.. Apskritai aš manau, kad grožis yra paprastume ir natūralume:))
QUOTE(westa @ 2008 01 14, 13:00)
peržiūrėjau .. tikrai gražu.. avytess , gaila neteko matyt.. tik kelias.. bet jos irgi labai patiko.. turi kažką savito..

avytess, gal gali patart ką dėl foto.. tiesiog namų sąlygomis fotografuojant.. baltų paklodžių randu o va juodų..  smile.gif ačiū  4u.gif
Papildyta:

nieko neturiu, tik vieną stalinę lempą kol kas  doh.gif .. ir lempų reik pirktis  unsure.gif .. o kam tau mano apšvietimas.. galgi galvoji, kad ten mano foto.. ne mano  smile.gif

Aš tai va neseniai vaikų fotografijos puslapiuką susikūriau, įmetu linką, gal kam idomu bus:)
http://flickr.com/photos/vaikai

Oo juoda - labai niūru, aš rinkčiausi gal baltą, nors šiaip tai labiausiai mėgstu, kad kokia lova matytusi, įdomus daiktai, langas, laiptai..
Atsakyti
QUOTE(avytess @ 2008 01 14, 19:36)

Aš tai va neseniai vaikų fotografijos puslapiuką susikūriau, įmetu linką, gal kam idomu bus:)
http://flickr.com/photos/vaikai

avytess, lenkiu galvą ... super wub.gif
Atsakyti
Oooo Avytess wub.gif Super! Tavo ir Desiree užrodyto puslapio fotosesijų stilius būtent toks kokį pati mėgstu ax.gif man irgi labai patinka, kai matosi aplinka, ją labai gražiai galima užmaskuoti bokeh..
Atsakyti