O nuvargus aš tai tikrai
ok, dar palaikysiu kiek tikrai įdomu.. bet Sansara taip tiksliai aprašė
Gal kas galit atsiųsti avytess dalintą skriptą vertimui į j/b, bent su senom nuotraukom pažaisiu, kad jau fotkint nėra kuo
astajas@yahoo.com
astajas@yahoo.com
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 14, 16:06)
labai grazios spalvos
QUOTE(ajas @ 2008 01 14, 16:08)
O man visiška depresija
rankas nukapot ilgapirsciams
as siandien pazaidziau su sviesa ir jb...fotografavau savo ligoniuka
kai kur plaukuciai apsviesti, idomu ar trukdo, specialiai atidengiau langa...
cia itariu butu idomesnis kadras jei spinduliuku butu kliuve ant nosytes bent truputi
Vilika, Sayanora, Gaziulka, Pupeliuk, peppi, ačiū už komentarus
Gaziulka, nu pagaliau išlukštenai tą gėrį Fainai.
Man tai pirmoji tavo nuotrauka geriau žiūrisi.
Pupeliuk, nuostabu.... Plaukai natūraliai išsitaršę, teisingi šešėliai, vaikiukui ramu.. Aš matau kasdienybės Madoną su vaikiuku rankose, truputį pavargusią, bet labai šiltą. Nuostabios spalvos. Truputį tavo nugara kompoziciškai prispausta. Ai, bet nesvarbu - man labai patinka ši nuotrauka
Gaziulka, nu pagaliau išlukštenai tą gėrį Fainai.
Man tai pirmoji tavo nuotrauka geriau žiūrisi.
Pupeliuk, nuostabu.... Plaukai natūraliai išsitaršę, teisingi šešėliai, vaikiukui ramu.. Aš matau kasdienybės Madoną su vaikiuku rankose, truputį pavargusią, bet labai šiltą. Nuostabios spalvos. Truputį tavo nugara kompoziciškai prispausta. Ai, bet nesvarbu - man labai patinka ši nuotrauka
QUOTE(Anasko @ 2008 01 14, 12:18)
O man tiesiog toks kylo klausymas kokiu profesiju cia susirinko zmones( arba jei labai tai asmeniska, kokioje srytyje dirbat) Gal anksciau ir raset, tik as kai labiau nuotraukas ziurejau, tai galejau ir nepastebeti. Tiesiog idomu
Pasipasakosiu ir aš.Kažkada baigiau dažytojų kursus, vakarais mokydamasis ekonomikos V.Kapsuko unuversitete. Dirbau aukštybėse, dažydavom visokius velnius virvėm ir trosais apsiraišioje Kaip neužsimušėm, net nežinau. Kai patapau ekonomistu, bandžiau keist profilį, bet supratau, kad vistiek niekur nuo statybos nedingsiu. Tai dabar vadovauju privačiai įmonei, kuri atlieka spec. statybos darbus: gelžbetnio pjaustymas , didelių diametrų technologinių kiaurymių gręžimas per tą patį gelžbetonį, dar šis tas..., etc.
peppi, geriausiai man žiūrisi antroji. Nekrenta į akis pagalvytė, kaip kitose nuotraukose. Patinka , kad plaukučiai apšviesti.
ajas, persiunciau tau j/b, tikiuos, negris, jis toks inoringas..
peppi, man patiko pati ideja spinduliuku apsviesti plaukus/delniuka/pagalve ar dar kzk, bet nei vienoj is nuotrauku tobulai ta sviesa nekrenta, nezinau, kaip pasakyt - nu nesukrenta gerai kompoziciskai apsviesti ploteliai. antra pati artimiausia geram variantui.
Papildyta:
nepyk, bet beje, sveikinimai ir lengvo
as perskaicius Purienos komenara pupeliuko nuotraukai pagalvojau 2:1, bet kzk neabejoju, kad dar bus ir tavo nuomone palaikanciu. jeigu jau pati autore buvo linkusi sutikt, tai matyt, bent is dalies tu teisi.
peppi, man patiko pati ideja spinduliuku apsviesti plaukus/delniuka/pagalve ar dar kzk, bet nei vienoj is nuotrauku tobulai ta sviesa nekrenta, nezinau, kaip pasakyt - nu nesukrenta gerai kompoziciskai apsviesti ploteliai. antra pati artimiausia geram variantui.
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 01 14, 18:10)
Pupeliuk, nekreipk dėmesio į mano kritika, mano skonis maiste jau pasikeitė, tai gal ir nuotraukas netradiciškai suvokiu
nepyk, bet beje, sveikinimai ir lengvo
as perskaicius Purienos komenara pupeliuko nuotraukai pagalvojau 2:1, bet kzk neabejoju, kad dar bus ir tavo nuomone palaikanciu. jeigu jau pati autore buvo linkusi sutikt, tai matyt, bent is dalies tu teisi.
Gal zinote kaip toki melynuma isgauti? Cia kokie filtrai panaudoti ar pan?
http://fotodina.lt/v...i/images/11.jpg
http://fotodina.lt/v...i/images/11.jpg