QUOTE(Sansara @ 2008 01 14, 17:19)
Pupeliuk nesupyk, bet man auto nepatinko.
saulė labai sugriežtino tavo veidą, todėl neliko švelnumo kuris būdingas mamai laikainčiai ant rankų savo vaikutį... linijos, krentantys plaukai visiškai belekaip ir belekur, pusė veido šviesi, pusė ne, sučiauptos griežtai lūpos, įtemptas smakras....
man toks nuovargis ir įtampa veide, nei ramus auto žaidžiant su vaiku saulėje. vaikas tavo šėšėlyje, tarsi visai nesvarbus, užgožtas tavo nuovargio ir griežtumo. jūsų šioje foto niekas nesieja emociškai, tik balti rūbai... net fiziškai tu atsilošusi nuo vaiko, ką psichologai įvardytų noru atsiriboti... taip matau aš...
dar karta ir dar karta paziurejau - nu kaip vis delto skiriasi zmoniu matymas. as nieko panasaus nematau. man vaikas ramus ciulpia sau pirsta, susidomejes tuo fotiku matyt. mama irgi rami. siek tiek nuovargio veide yra - bet toks mamiskas, budingas, siek tiek abejingumo - bet irgi mamiskai budingas (is serijos - as mama, manes jau niekas nebeisgasdins
). siek tiek itampos gal ir yra - man ja isduoda pultelis rankoje. bet kad griezta ir atsiribojusi tai
Pupeliuk, neisimk, palaikyt dar - dabar tiesiog idomu, kaip kiti mato