Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2008 01 14, 16:34)
wow. man - žiauriai gerai smile.gif
vargeli, užuojauta.. nu kas čia pasidarė su tais vagim?..sad.gif

"ms" fotokudroj yra, jam pavoge kianona. ech.
Atsakyti
sayonara, net jei ir trioškių pridėjo, prie savo foto matytum. nėra jos ten unsure.gif
gal pati kryžiuką prie jos paspaudei ir ištrynei g.gif na man nėra dar niekad išnykusi nei viena.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 14, 17:34)
dėjau pirmiausiai į pelkę, nes tai buvo mano pati pati pirma nuotrauka ten. ji iškilo į kūdrą. tada į dienos geriausias, o dabar dingo.
ale va, žiūriu kategorijose yra..biggrin.gif niekur nedingo smile.gif 4u.gif

Tu jos ieškojai tarp dienos geriausių nuotraukų, bet praėjus parai po foto įdėjimo iš ten jos dingsta. Būk rami, niekur iš kūdros Volodia nepabėgo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 14 sausio 2008 - 16:43
QUOTE(sayonara @ 2008 01 14, 16:34)
ale va, žiūriu kategorijose yra..biggrin.gif niekur nedingo smile.gif 4u.gif

primink savo koordinates kudroje.
Atsakyti
ai, jei volodios ieškai, tai vaikinas yra lotuliukas.gif tik nukonkuruotas zyliuko tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 01 14, 16:43)
sayonara, net jei ir trioškių pridėjo, prie savo foto matytum. nėra jos ten  unsure.gif
gal pati kryžiuką prie jos paspaudei ir ištrynei  g.gif na man nėra dar niekad išnykusi nei viena.

jau radau kategorijose, Portretuose biggrin.gif

QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 14, 16:45)
primink savo koordinates kudroje.

KristinaP. Tu Volodią pakomentavai, jeigu ką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 14 sausio 2008 - 16:50
ajas, tikrai jau verysad.gif del fotiko console.gif

puriena, man superinis tavo papeizazinimas - svelnus, lietuviskas, tas rukelis... rolleyes.gif beje, vargais negalais vakar vieno kompiuterasto pagalba ispakavau tavo atsiusta avytess j/b, jau kaip dziaugiausi dry.gif
Atsakyti
***nuotrauką išmėiau***

Ajas verysad.gif siaubas kaip susinervinčiau verysad.gif

Jo, pastebėjau kūdroj kad ir ms apvogė, vargas vargas... verysad.gif

Puriena, man visai patinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 14 sausio 2008 - 17:30
zinau, kad problemiska foto ir fokuso nerasta, bet turiu reikala isgelbeti sita nuotrauka. ar didintumet dar kontrasta (tiesa sakant, cia idejus kzk pilkesne foto atrodo negu kad siaip kompe)? Kuris kadravimas geriau - man kzk pirmas nepaisant nukirtos alkunes, pirstu ir virsugalvio - kzk labiau i pilva zvilgsnis susikoncentruoja. ar is salies kitaip atrodo? ilgai laikyti negalesiu.

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 14, 17:06)
Bandžiau šiandien Victorui užduočiai daryti baltą nuotrauką, tačiau nieko nesigavo nes per aštri besileidžianti saulė buvo, tai nuspalvino apšviestus plotus geltonai, tai dedu čia auto, kuris man pačiai visai patinka smile.gif tik nuo plaukų šešėlių gavosi dryžiai per veidą, bet man jie netrukdo smile.gif gal per tamsiai šešėliuose veidai gavosi? na nežinau, šiaip bandymas, kuris man visai patiko smile.gif

user posted image

as vieninteli priekaista del kompozicijos tureciau - norisi siek tiek daugiau erdves is desines (nugaros nunukirptos) ir apacioj. visa kita mano akiai labai miela mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 14 sausio 2008 - 17:35
Pupeliuk nesupyk, bet man auto nepatinko. unsure.gif saulė labai sugriežtino tavo veidą, todėl neliko švelnumo kuris būdingas mamai laikainčiai ant rankų savo vaikutį... linijos, krentantys plaukai visiškai belekaip ir belekur, pusė veido šviesi, pusė ne, sučiauptos griežtai lūpos, įtemptas smakras.... g.gif man toks nuovargis ir įtampa veide, nei ramus auto žaidžiant su vaiku saulėje. vaikas tavo šėšėlyje, tarsi visai nesvarbus, užgožtas tavo nuovargio ir griežtumo. jūsų šioje foto niekas nesieja emociškai, tik balti rūbai... net fiziškai tu atsilošusi nuo vaiko, ką psichologai įvardytų noru atsiriboti... taip matau aš... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 14 sausio 2008 - 17:22
QUOTE(Sansara @ 2008 01 14, 18:19)
Pupeliuk nesupyk, bet man auto nepatinko.  unsure.gif saulė labai sugriežtino tavo veidą, todėl neliko švelnumo kuris būdingas mamai laikainčiai ant rankų savo vaikutį... linijos, krentantys plaukai visiškai belekaip ir belekur, pusė veido šviesi, pusė ne, sučiauptos griežtai lūpos, įtemptas smakras....  g.gif man toks nuovargis ir įtampa veide, nei ramus auto žaidžiant su vaiku saulėje. vaikas tavo šėšėlyje, tarsi visai nesvarbus, užgožtas tavo nuovargio ir griežtumo. jūsų šioje foto niekas nesieja emociškai, tik balti rūbai... net fiziškai tu atsilošusi nuo vaiko, ką psichologai įvardytų noru atsiriboti... taip matau aš...  blush2.gif

Ačiū Sansara, pažvelgiau kitaip ir imu lauk 4u.gif ***** kaip gerai, kad esat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 01 14, 17:19)
Pupeliuk nesupyk, bet man auto nepatinko.  unsure.gif saulė labai sugriežtino tavo veidą, todėl neliko švelnumo kuris būdingas mamai laikainčiai ant rankų savo vaikutį... linijos, krentantys plaukai visiškai belekaip ir belekur, pusė veido šviesi, pusė ne, sučiauptos griežtai lūpos, įtemptas smakras....  g.gif man toks nuovargis ir įtampa veide, nei ramus auto žaidžiant su vaiku saulėje. vaikas tavo šėšėlyje, tarsi visai nesvarbus, užgožtas tavo nuovargio ir griežtumo. jūsų šioje foto niekas nesieja emociškai, tik balti rūbai... net fiziškai tu atsilošusi nuo vaiko, ką psichologai įvardytų noru atsiriboti... taip matau aš...  blush2.gif

dar karta ir dar karta paziurejau - nu kaip vis delto skiriasi zmoniu matymas. as nieko panasaus nematau. man vaikas ramus ciulpia sau pirsta, susidomejes tuo fotiku matyt. mama irgi rami. siek tiek nuovargio veide yra - bet toks mamiskas, budingas, siek tiek abejingumo - bet irgi mamiskai budingas (is serijos - as mama, manes jau niekas nebeisgasdins cool.gif ). siek tiek itampos gal ir yra - man ja isduoda pultelis rankoje. bet kad griezta ir atsiribojusi tai schmoll.gif

Pupeliuk, neisimk, palaikyt dar - dabar tiesiog idomu, kaip kiti mato mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 14 sausio 2008 - 17:32