Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(westa @ 2008 01 14, 15:56)
tai va aš ir už tai, kad minimaliai.. tik kol kas to saiko jausmo nėra

pradzioje visuomet taip buna, po to atrandi mygtuka opacity ir juo labai daznai naudojiesi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 14, 15:58)
Vakar žiūrėjau filmą "Atpirkimas" (Atonement).

na, belieka susirasti kazkur interneto platybese ir perziureti. aciu
Atsakyti
Papeizažinau šiandien. Niūrios lietuviškos spalvos...

user posted image
Atsakyti
O man visiška depresija angel_sadangel.gif
Vis dar seku su pavydu šią temą, bet pati nefotkinu, nes mano fotika D200 su superiniu objektyvu, blykste ir kitais pribumbasais, tvarkingai sukrautais į tašę, pavogė verysad.gif Namie liko tik pigusis 50 mm objektyvas.
Antrą kartą tokios kameros nebeįpirksim, o ko mažiau norėti nežinau unsure.gif

Wyshnia, ar patenkinta naujuoju Canon D40 ? Ar jauti didelį skirtumą nuo senojo ?

P.s. naujoj temoj trinkit lauk mane su mano nebeturima kamera iš sąrašų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 01 14, 13:26)

dar taikaus su ta mintimi. nėra man ji netikėta labai ar atgrasi. tiesiog reik priprasti kad vėl viskas bus kitaip ir tikrai ne paprasčiau  lotuliukas.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 01 14, 15:34)
aš irgi vakare dėl to paties krykštavau biggrin.gif

wub.gif wub.gif sveikinu abi wub.gif
Desiree,man tokios fotosesijos irgi mieliausios sirdziai,gal todel kaip fona su medziagom padaryt net zaliausio supratimo neturiu doh.gif
Westa,asirgi galvojau kad ten tavo nuotraukos darytos bigsmile.gif nes mano drauge ten fotografavosi,po to paziurejau i profili,kad nepanasu biggrin.gif man patiko 4u.gif
del profesiju tai man ne nesilygint su jus profesijom blush2.gif ko as tik nebaigus doh.gif bet paskutiniu metu kankinuosi su grozio terapija,jos egzaminui niekaip neprisiverciu,tingine doh.gif ir gyvenu po vyro sparneliu,jo popierius tvarkau,pamilau fotografija pries pora metu rolleyes.gif
Atsakyti
ajas, kaip gaila... Bjaurybės vagys.
Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2008 01 14, 16:08)
O man visiška depresija  angel_sadangel.gif

unsure.gif kaip liudna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2008 01 14, 17:08)
Vis dar seku su pavydu šią temą, bet pati nefotkinu, nes mano fotika D200 su superiniu objektyvu, blykste ir kitais pribumbasais, tvarkingai sukrautais į tašę, pavogė  verysad.gif  Namie liko tik pigusis 50 mm objektyvas.
Antrą kartą tokios kameros nebeįpirksim, o ko mažiau norėti nežinau  unsure.gif

Wyshnia, ar patenkinta naujuoju Canon D40 ? Ar jauti didelį skirtumą nuo senojo ?

P.s. naujoj temoj trinkit lauk mane su mano nebeturima kamera iš sąrašų  verysad.gif

Uzuojauta verysad.gif Gal dar atsiras.
Pasiziurekit per ebay. Juk 200 dabar ir turetu buti pigesnes (isejus 300).
Atsakyti

dar siandien skaiciau cross per kelis forumus, kad pavogtas kenonas 30d. dabar d200, oj kaip ziauru...
Atsakyti
o kur dingsta fotkės iš kūdros?
mano praėjus parai dingo kažkur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 14, 15:39)
as turiu du hologenus po 500W, bet hologenai nera gerai, nes duoda geltona atspalvi.

O man geltonas atspalvis visai netrukdo ax.gif Daug blogiau melsva arba žalias.

QUOTE(westa @ 2008 01 14, 16:18)
bandau žaist su portretais.. ką manot?  unsure.gif

Spėjau pamatyti mirksiukas.gif ir pritariu tiems, kurie sakė, kad per daug odą nulyginai. Sutinku, kad pradžioje sunku saiką jausti biggrin.gif Aš anksčiau irgi taip savo sesers odą nulygindavau, kad ne tik nelikdavo nei spuogelių nei randukų, bet ir aplamai į veido odą nebūdavo panašu biggrin.gif Ji tas nuotraukas dabar savo albume laiko, o man taip norisi pasiūlyti jas į šiukšlių dėžę išmesti blush2.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 14, 17:06)

Vauuuuu thumbup.gif gražu labai labai man wub.gif 4u.gif Tikiuosi niekas neįsižeis, bet man Sillwio darbus priminė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 14 sausio 2008 - 16:27
QUOTE(sayonara @ 2008 01 14, 16:22)
o kur dingsta fotkės iš kūdros?
mano praėjus parai dingo kažkur biggrin.gif

jei dedi i pelke, surinkus daug gelyciu ir uogu jos iskeliauja i temas, ziurint i kokia tema esi idejus nuotrauka. Jei pelke (portretas), tada ji nukeliauja i tema portretas, Nueik i savo puslapi ir paziurek paspaudus ant nuotraukos kur ji yra, virs nuotraukos matosi.
Papildyta:
QUOTE(Vilika @ 2008 01 14, 16:25)
O man geltonas atspalvis visai netrukdo  ax.gif Daug blogiau melsva arba žalias.

na, jei nuo lubu, sienos tokia atsispindi, tuomet ir gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 14, 16:06)

wow. man - žiauriai gerai smile.gif

O man visiška depresija
Vis dar seku su pavydu šią temą, bet pati nefotkinu, nes mano fotika D200 su superiniu objektyvu, blykste ir kitais pribumbasais, tvarkingai sukrautais į tašę, pavogė  Namie liko tik pigusis 50 mm objektyvas.
Antrą kartą tokios kameros nebeįpirksim, o ko mažiau norėti nežinau  unsure.gif

P.s. naujoj temoj trinkit lauk mane su mano nebeturima kamera iš sąrašų 

vargeli, užuojauta.. nu kas čia pasidarė su tais vagim?..sad.gif

canon 40d aš nusipirkau. skirtumą jaučiu milžinišką..

QUOTE(gus @ 2008 01 14, 16:12)
sveikinu abi

ačiū. bet tik pasidžiaugiau ir fotkė kažkur išnyko..biggrin.gif nerandu, kur ji dabar.. gal trioškių kas pridėjo? bet lyg ir ne..biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 14, 16:30)
jei dedi i pelke, surinkus daug gelyciu ir uogu jos iskeliauja i temas, ziurint i kokia tema esi idejus nuotrauka. Jei pelke (portretas), tada ji nukeliauja i tema portretas, Nueik i savo puslapi ir paziurek paspaudus ant nuotraukos kur ji yra, virs nuotraukos matosi.

dėjau pirmiausiai į pelkę, nes tai buvo mano pati pati pirma nuotrauka ten. ji iškilo į kūdrą. tada į dienos geriausias, o dabar dingo.
ale va, žiūriu kategorijose yra..biggrin.gif niekur nedingo smile.gif 4u.gif
Atsakyti