Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

Apsvietimas tiesioginis (neatspindetas), sviesos minkstinimui naudoju marle biggrin.gif bigsmile.gif Man 2000W mazokai doh.gif 100W uztektu nebent nejudanciu objektu fotografavimui.
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 14, 14:28)
Apsvietimas tiesioginis (neatspindetas), sviesos minkstinimui naudoju marle  biggrin.gif  bigsmile.gif Man 2000W mazokai  doh.gif 100W uztektu nebent nejudanciu objektu fotografavimui.

as turiu du hologenus po 500W, bet hologenai nera gerai, nes duoda geltona atspalvi.
Atsakyti
Desiree, aciu ir is manes uz nuoroda 4u.gif Idekite ja i bloga gal kas nors mirksiukas.gif

as psichologe, siek tiek destytoja ir kaip ir dauguma - mama mirksiukas.gif
Atsakyti
bandau žaist su portretais.. ką manot? unsure.gif

išėmiau.. kai įdėjau pačiai nebepatiko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 14 sausio 2008 - 15:28
QUOTE(westa @ 2008 01 14, 15:18)
bandau žaist su portretais.. ką manot?  unsure.gif

veida per daug islyginai. Per daug.

pakelsiu sau uodega 4u.gif , pirma karta kudroje tarp geriausiu dienos patekau. Ilgokai sios dienos reikejo laukti, bet sulaukiau, aciu visiems uz vertinima, uz idejas ir t.t. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindoozas: 14 sausio 2008 - 15:29
QUOTE(westa @ 2008 01 14, 15:18)
bandau žaist su portretais.. ką manot?  unsure.gif

išėmiau.. kai įdėjau pačiai nebepatiko  doh.gif

aš dar spėjau pamatyti tongue.gif . Mano nuomone nereiktų vaikų odos dar lyginti su PS ar pan. ji ir taip lygi ir skaisti. Vaikai žavūs tuo savo natūralumu.

QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 14, 15:29)

pakelsiu sau uodega 4u.gif , pirma karta kudroje tarp geriausiu dienos patekau. Ilgokai sios dienos reikejo laukti, bet sulaukiau, aciu visiems uz vertinima, uz idejas ir t.t.  drinks_cheers.gif

Sveikinimai Mindoozai 4u.gif

Na matai, objektas tas pats o perteikimas visiškai kitoks - ir visa serija super žiūrisi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 14 sausio 2008 - 15:34
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 14, 15:29)
pakelsiu sau uodega 4u.gif , pirma karta kudroje tarp geriausiu dienos patekau. Ilgokai sios dienos reikejo laukti, bet sulaukiau, aciu visiems uz vertinima, uz idejas ir t.t. 

sveikinu smile.gif aš irgi vakare dėl to paties krykštavau biggrin.gif
Atsakyti
o aš visai kažko nesureikšminu tų rezultatų kūdroj... nors ir dvi mano foto tarp savaitės geriausių, kažko visai man nedžiugu..

kiek perlyginau veidą, sutinku... ale buvo visa tokia negražiai nuraudus unsure.gif .. žodžiu smile.gif .. toliau mokomės

norėčiau į kūdrą savo vadovo portretą įdėt, betgi leidimo jo neturiu.. kai sutiksiu jį pabandysiu paprašyt.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 14 sausio 2008 - 15:38
Labas dienas 4u.gif

Desiree, tavo sunelio nuotrauku serija kudroje wub.gif wub.gif wub.gif Spalvos, veiduko israiska. Viskas, viskas. Man labai. Gal isduosi, su kokia juosta fotografavai ir kur nesei ja ryskinti?

Sillwio, ir as noriu plugino. blush2.gif

Klauset apie profesijas. Esu mazos imones menedzere biggrin.gif (vireja, aukle, skalbeja, lygintoja, finansininke, silumos skleideja namuose biggrin.gif ). Cia taip nuo lapkricio. Iki tol buvau bankininke.

Mes rytoj isvykstam pasizmoneti i Miunchena. Ir planuoju mums kovui kelione i Meksika arba Thailanda thumbup.gif (na va, dar ir kelioniu agente).
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 01 14, 15:31)
aš dar spėjau pamatyti  tongue.gif . Mano nuomone nereiktų vaikų odos dar lyginti su PS ar pan. ji ir taip lygi ir skaisti. Vaikai  žavūs tuo savo natūralumu.
Sveikinimai Mindoozai  4u.gif

aciu drinks_cheers.gif
del action, plug-in naudojimu, tai kam naudoti juos pilnu pajegumu, juk nededat savo vaiku i zurnala, ten reikalingi plastmasiniai veidai, seimos albume jie nereikalingi, bent jau mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 14, 15:54)
aciu  drinks_cheers.gif
del action, plug-in naudojimu, tai kam naudoti juos pilnu pajegumu, juk nededat savo vaiku i zurnala, ten reikalingi plastmasiniai veidai, seimos albume jie nereikalingi, bent jau mano nuomone.

tai va aš ir už tai, kad minimaliai.. tik kol kas to saiko jausmo nėra
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Fantastiškos Desiree nuorodos nuotraukos wub.gif Kokie momentai...

Vakar žiūrėjau filmą "Atpirkimas" (Atonement). Labai rekomenduoju ir jums, mylintiems fotografiją 4u.gif Filmas sužavėjo tuo, kad beveik kiekvieną kadrą galima sustabdyti, kaip nuostabią nuotrauką... Toks tiesiog fotografinis filmas wub.gif Be to ir pats siužetas vertas dėmesio..

Dėl profesijos. Aš esu baigusi tekstilės dizaino ir technologijos studijas. Kol kas dar mėgaujuosi namais, bet neužilgo teks eiti darban smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 14 sausio 2008 - 16:01