QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 10, 22:33)
Labas visoms ir visiems:) Na va, atrodo atstatė mano vaizduoklį. Net akys pailsi žiūrint. Persimečiau krūvą nuotraukų ir radau porą kadriukų žvėriškų
Smagūs tavo žvėriški kadriukai Kaip ir žodis vaizduoklis O iš paskutinės foto galima ir daugiau išspausti ilgiau su ja pažaidus. Ir modelis geras labai, tik atrodo fotografais nelabai pasitiki
QUOTE(Anasko @ 2008 01 10, 23:20)
Sveiki, as jau seniai cia paskaitineju, bet vis neturejau drasos pas jus prasytis
Sveika prisijungusi
QUOTE(westa @ 2008 01 10, 23:42)
įdėsiu kelias foto.. gal kas pasiilgo žalumos ..
Pirma labai patiko, jaučiasi gylis ir tikrai norisi pasivaikčioti bent jau žvilgsniu. O jūra iš anksčiau įsidėmėjau, tik vis pamiršdavau pagirti
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 11, 00:17)
Kaunieciai,ar esat atrade fotopro nuotrauku darykla priesais Mcdonalda?Super.Labai patiko,kad gavau tai ko tikejaus,o ir spalvos visiskai atitiko mano reikalavimus.O ir salia reminimas ir laminavimas tai labai patogu.va.ce reklamos trupuciuka.Bet negaliu atsidziaugt kokybe...
Aš jau senokai ten esu atradusi fotopro Dabar tik ten nešu darytis nuotraukas, nes daugiau nežinau, kur Kaune pakankamai kokybiškai jas darytų. Jei kas žinot, tai prašau parekomenduokit, gal moderatoriai nesupyks už reklamą.
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 11, 00:38)
Noreciau jusu nuomones dar vienai nuotraukai. Nemoku is Kudros cia ikelti, tad idesiu nuoroda. Jei kas turesit laiko, zvilgtelkit
Nuotrauka tai nereali, bet kodėl tu taip smakrą nurėžiai? Ar taip jau nufotografavai? Jei orginale modelis su smakru, gal gali čia jį įkleti? O šiaip kokybė nepriekaištinga, modelisir jo akys mane labai sužavėjo
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 11, 05:40)
Bandau įsivaizduot kurioje konkrečiai vietoje tai yra Bandysiu paieškoti. Ačiū, Žuvelia
Matau aš čia ne viena kaunietė Tikrai nesunkiai surasi fotopro. Kitoj gatvės pusėj prie Macdonaldo yra įvažiavimas į baldų sandėlius, tad paėjusi kelis žingsniu ir rasi tą labą. Be to prie pat gatvės yra rėminimas, tad iš karto pamatysi reklamines iškabas.
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 11, 09:17)
Galvojau apie tai...bet nesinori mazinti erdves aplink vaika.
Nemoku sluoksniuot, jauciu butu galima sluoksniais pataisyti ta "svytejima"
Nemoku sluoksniuot, jauciu butu galima sluoksniais pataisyti ta "svytejima"
Labai graži nuotrauka, tik apačią ir aš manau reiktų pakirpti. Labai jau jai daug dėmesio atitenka. O švytėjima galima panaikinti pažymėjus tą vietą ir šiek tiek pamažinus kontrastą. O nuo miegančio gražuolio negaliu akių atitraukti