Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 10, 22:33)
Labas visoms ir visiems:) Na va, atrodo atstatė mano vaizduoklį. Net akys pailsi žiūrint. Persimečiau krūvą nuotraukų ir  radau porą kadriukų žvėriškų smile.gif

Smagūs tavo žvėriški kadriukai thumbup.gif Kaip ir žodis vaizduoklis mirksiukas.gif O iš paskutinės foto galima ir daugiau išspausti ilgiau su ja pažaidus. Ir modelis geras labai, tik atrodo fotografais nelabai pasitiki biggrin.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 01 10, 23:20)
Sveiki, as jau seniai cia paskaitineju, bet vis neturejau drasos pas jus prasytis blush2.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif

QUOTE(westa @ 2008 01 10, 23:42)
įdėsiu kelias foto.. gal kas pasiilgo žalumos  smile.gif ..

Pirma labai patiko, jaučiasi gylis ir tikrai norisi pasivaikčioti bent jau žvilgsniu. O jūra iš anksčiau įsidėmėjau, tik vis pamiršdavau pagirti thumbup.gif

QUOTE(zuvialia @ 2008 01 11, 00:17)
Kaunieciai,ar esat atrade fotopro nuotrauku darykla priesais Mcdonalda?Super.Labai patiko,kad gavau tai ko tikejaus,o ir spalvos visiskai atitiko mano reikalavimus.O ir salia reminimas ir laminavimas  tai labai patogu.va.ce reklamos trupuciuka.Bet negaliu atsidziaugt kokybe...

Aš jau senokai ten esu atradusi fotopro ax.gif Dabar tik ten nešu darytis nuotraukas, nes daugiau nežinau, kur Kaune pakankamai kokybiškai jas darytų. Jei kas žinot, tai prašau parekomenduokit, gal moderatoriai nesupyks už reklamą.

QUOTE(wyshnia @ 2008 01 11, 00:38)
Noreciau jusu nuomones dar vienai nuotraukai. Nemoku is Kudros cia ikelti, tad idesiu nuoroda. Jei kas turesit laiko, zvilgtelkit 4u.gif

Nuotrauka tai nereali, bet kodėl tu taip smakrą nurėžiai? Ar taip jau nufotografavai? Jei orginale modelis su smakru, gal gali čia jį įkleti? O šiaip kokybė nepriekaištinga, modelisir jo akys mane labai sužavėjo wub.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 11, 05:40)
Bandau įsivaizduot kurioje konkrečiai vietoje tai yra g.gif  Bandysiu paieškoti. Ačiū, Žuvelia 4u.gif

Matau aš čia ne viena kaunietė 4u.gif Tikrai nesunkiai surasi fotopro. Kitoj gatvės pusėj prie Macdonaldo yra įvažiavimas į baldų sandėlius, tad paėjusi kelis žingsniu ir rasi tą labą. Be to prie pat gatvės yra rėminimas, tad iš karto pamatysi reklamines iškabas.

QUOTE(californiagirl @ 2008 01 11, 09:17)
Galvojau apie tai...bet nesinori mazinti erdves aplink vaika.
Nemoku sluoksniuot, jauciu butu galima sluoksniais pataisyti ta "svytejima" g.gif

Labai graži nuotrauka, tik apačią ir aš manau reiktų pakirpti. Labai jau jai daug dėmesio atitenka. O švytėjima galima panaikinti pažymėjus tą vietą ir šiek tiek pamažinus kontrastą. O nuo miegančio gražuolio negaliu akių atitraukti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 11 sausio 2008 - 09:14
Žuveliok, Galera Užupio 2. Užupio gatvė (mano gimtoji ax.gif ) prasideda nuo Vilnelės tilto prie Maironio g., prie Cerkvės smile.gif O Galera yra prie pat vilnelės, bet nuo gatvės ne pirmas namas, o kiemuose kažkiek. Ten visas dailininkų kvartalas yra. Pirmas namas prie gatvės "Užupio kavinė" (beje, nebloga vieta pasisedėjimui taip pat mirksiukas.gif ), už jos pasukus į kiemus, eiti kol baigsis ilgas namas kairėje, praeiti arką. Patenki į tokį kiemuką , tai vat galera yra toks pailgas pilkas namukas ant Vilnelės kranto (buvo pilkas, dabar turbūt spalvotas biggrin.gif). Ant jo didelis užrašas Galera. Durys nuo vilnelės pusės (nesu buvus, bet ten bėgiojau, kai dar jokios galeros nebuvo biggrin.gif)
bandysiu ir aš prisijungt. nors vyras susimylėjo su manim pavažinėt (man egzas regitoj po sav), tai tik savaitgalį tai galim daryt, bet gal nukelsiu į sekmadienį tada pavairavimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 10, 17:01)
koki dabar turi?

lotuliukas.gif Tik dabar perskaičiau temos pabaigą ir pamačiau, kad beskubėdama klaidą įvėliau ir nesąmonę buvau parašius. Canon 400D turiu, ir nereikia čia tyčiotis biggrin.gif Va dėl to, kai buvo nauja tema kuriama, mano fotoaparato sąraše ir nepakeitė bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 11 sausio 2008 - 09:33
QUOTE(Sansara @ 2008 01 11, 09:13)
Žuveliok, Galera Užupio 2. Užupio gatvė (mano gimtoji  ax.gif ) prasideda nuo Vilnelės tilto prie Maironio g., prie Cerkvės smile.gif

davai tada susitinkam Užupio kavinėj... nereiks niekur klaidžiot, kaip manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2008 01 11, 09:30)
Canon 400D turiu, ir nereikia čia tyčiotis  biggrin.gif 

oj, tikrai nesitycioju, nezinau kodel tai tureciau daryti, jei gerai atsimenu, kazkaip skaitydamas tavo zinute supratau, kad nori savo fotika pasikeisti i kianona, del to ir klausiau ka dabar turi.
Atsakyti
mano viena pirmųjų fotografijų. pirmasis sniegas lapkričio pradžioje ar tai spalio pabaigoje. tikriausiai nieko verta, bet kadangi aš kankinuosi be fotiko, tai metu seną.

"nesinervinam"

išėmiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 11 sausio 2008 - 09:55
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 11, 10:42)
oj, tikrai nesitycioju, nezinau kodel tai tureciau daryti, jei gerai atsimenu, kazkaip skaitydamas tavo zinute supratau, kad nori savo fotika pasikeisti i kianona, del to ir klausiau ka dabar turi.

Kažką man atrodo maišai. Fotiko aš keisti nenoriu, nes neseniai įsigijau, tiksliau kalėdų senis atnešė ax.gif Tik skundžiausi savo kitiniu objektyvu tongue.gif
Atsakyti
Mindoozai, gal Tu mane turėjai omenyje, čia aš nenuvažiuoju iki parduotuvės fotiko nusipirkti..biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, stai ir as 4u.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 01 10, 21:29)
oi, tikrai Vaugos stinga

manes pasigedo!! user posted image

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 10, 21:33)
radau porą kadriukų žvėriškų

cia man, kaip gyvunijos myletojai, aki pamaloninai drinks_cheers.gif Kaip faina, kad mokat daryt kokybiskai, ryskiai....

QUOTE(Anasko @ 2008 01 10, 22:20)
Ar priimsyte

sveika prisijungusi wink.gif

QUOTE(westa @ 2008 01 10, 22:42)
eime pasivaikščiot? 
ir jūra be rėmų  smile.gif

eime! drinks_cheers.gif O jura kokia nuostabi... Tie slapi akmenys , bangeles, tolis.... Liuks, respektas! user posted image

QUOTE(Desiree @ 2008 01 10, 23:21)
turim bilietus kitam penktdieniui

i Vilniu pargrisit? darom susitikima? bigsmile.gif

QUOTE(westa @ 2008 01 11, 00:11)
šita foto turbūt būtų tikus į Nd temą

man cia noretusi kitokio dangaus... kokio- nezinau lotuliukas.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 01 11, 04:42)
O as pratesiu mieganciu vaiku tema

kaip saldziai, net zandukas iraudes.... wub.gif Grazi ir gera foto, man tos pagalves ne per daug, tik kad blizga.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 11, 10:46)
mano viena pirmųjų fotografijų. pirmasis sniegas lapkričio pradžioje ar tai spalio pabaigoje. tikriausiai nieko verta, bet kadangi aš kankinuosi be fotiko, tai metu seną.

"nesinervinam"

išėmiau

O kodėl išėmei? Man ji visai patiko, tikrai kažkuo patraukianti akį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 11 sausio 2008 - 10:05
QUOTE(Vilika @ 2008 01 11, 10:03)
O kodėl išėmei? Man ji visai patiko, tikrai kažkuo patraukianti akį.

ai, nežinau.. man rodos, kad ji tik man dvelkia ramybe. paprasta fotkė ir tiek..smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2008 01 11, 09:48)
Kažką man atrodo maišai. Fotiko aš keisti nenoriu, nes neseniai įsigijau, tiksliau kalėdų senis atnešė  ax.gif Tik skundžiausi savo kitiniu objektyvu  tongue.gif

ai, cia kazkaip man visai nesibendrauja, maisausi visuomet. turbut ir si karta kazka nususkaiciau iki galo smile.gif
kit'as - dangtelis fotkikui, o ne objektyvas, objektyvu jo vadinti negaleciau, nors kazkas su kit'u ir vestuves fotkina.
Atsakyti