Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2008 01 14, 11:57)
laputaite, gal aš klystu, bet man spalvos visose nuotraukoje kažkokios ne tokios.. per tamsūs veidai, atspalviai lyg ir yra.. g.gif ką pati apie tai manai?

As pati manau kad kai redagavau nuotraukas buvo monitorius labai uzsviesintas ax.gif Vakar su vyru per naujo sukalibravom tai dabar isvis nebesusigaudau del tu spalvu blush2.gif Kazkaip pagalvojau gal per daug uztamsinom biggrin.gif
Papildyta:
Dekui visiem uz komentarus ir ypac kritika 4u.gif
Atsakyti
Desiree, būtinai pavyks 4u.gif nors tiksliai nežinau dar savao grafiko, bet popietės manau bus laisvos, o ir savaitgalis laisvas kol kas 4u.gif
Atsakyti
O man tiesiog toks kylo klausymas ax.gif kokiu profesiju cia susirinko zmones( arba jei labai tai asmeniska, kokioje srytyje dirbat) Gal anksciau ir raset, tik as kai labiau nuotraukas ziurejau, tai galejau ir nepastebeti. Tiesiog idomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 01 14, 11:18)
O man tiesiog toks kylo klausymas ax.gif kokiu profesiju cia susirinko zmones( arba jei labai tai asmeniska,  kokioje srytyje dirbat) Gal anksciau ir raset, tik as kai labiau nuotraukas ziurejau, tai galejau ir nepastebeti. Tiesiog idomu bigsmile.gif

dabar dirbu mama, o pagal mano naują profilį aišku, kad šį darbą dirbsiu dar kelis metus į priekį ir jau ne su vienu šefu blush2.gif
baigiau biologiją, dirbau iki dekreto viename medicinos institute su statistitka susijusį darbą 4u.gif nieeeeko bendro su kūryba, fotografavimu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 14, 10:56)
Dedu viena nuotrauka aptarimui (nuotraukos visos yra šeimyninės, nes fotografavau tik šeimą praktiškai..), bandžiau ieškoti įdomesnės šviesos,  tik deja nukirpau rankytę sad.gif

Rankytės tikrai gaila, bet nuotrauka labai labai šilta wub.gif Spalvos ir saulutės žaidimai pro žaliuzes viską atperka 4u.gif
Užuojauta, kad jau reikia į darbą grįžti, įsivaiduoju, kaip sunku tau tokį mažulį palikti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 14 sausio 2008 - 11:51
QUOTE(Sansara @ 2008 01 14, 10:50)
dabar dirbu mama, o pagal mano

Sansara 4u.gif 4u.gif 4u.gif mamos darbas tikriausiai pats mieliausias

Aš kol kas irgi mama dirbu, šiaip baigusi chemiją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 14 sausio 2008 - 11:54
As irgi mama dirbu smile.gif
Sansara, o cia tycia tiek tu sefu ax.gif As tai bijau kolkas galvoti apie antra biggrin.gif Jau ir taip laiko turiu 0

Man tai idomiausia butu suzinoti kurie is musu profesionalai 4u.gif Ir kurioj fotografijos srity rolleyes.gif
Atsakyti
As irgi mama biggrin.gif bet baigiau medicina, tik nespejau dirbti pagal profesija unsure.gif Gavau diploma ir po menesio atsiduriau gimdykloje biggrin.gif
Atsakyti
Oi kiek mamu darboholikiu biggrin.gif
As pagal specialybe informatike, 6 metai dirbau programuotoja. Ar uzbaigusi "mamos namuose" karjera toliau busiu programuotoja - nezinau blush2.gif Jei spesiu ismokti, gal tapsiu fotografe bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 14, 11:53)
Sansara, o cia tycia tiek tu sefu  ax.gif As tai bijau kolkas galvoti apie antra  biggrin.gif Jau ir taip laiko turiu 0
fotografijos srity  rolleyes.gif

šefams nepaaiškinsi tyčia - netyčia. tuo šefai ir skiriasi nuo pavaldinių. daro kaip jiem geriau ir nepaprieštarausi, jų žodis paskutinis lotuliukas.gif o galvot aš irgi dar bijau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 14, 11:46)
Jie rinkosi sitas:

Šitie irgi geri kadrai, be reikalo taip nuvertinai fotosesijos rezutatus. Labai labai patiko paskutinė nuotrauka, tik visos kiek tamsokos. Monitorius tikrai pavedė jus mirksiukas.gif

QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 14, 11:52)
Sutaupysiu kibirą baltų centų, o tada tai surengsiu ralį  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Lauksim lauksim mirksiukas.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 01 14, 12:18)
O man tiesiog toks kylo klausymas ax.gif kokiu profesiju cia susirinko zmones( arba jei labai tai asmeniska,  kokioje srytyje dirbat) Gal anksciau ir raset, tik as kai labiau nuotraukas ziurejau, tai galejau ir nepastebeti. Tiesiog idomu bigsmile.gif

Dirbu buhaltere blush2.gif O laisvalaikiu dar mama biggrin.gif
Atsakyti
Ooo, Anasko biggrin.gif tą patį baigėm biggrin.gif aš irgi baigiau mediciną (tai yra dar nebaigiau, dar koki 5 metai lotuliukas.gif ) laikas man grįžti po akademinių atostogų į toliau tęsiamas vaikų chirurgijos studijas..
Atsakyti