peržiūrėjau mūsų albumą.. gaila, kad prie geriausių foto ne visi nikus pasirašę. ne visų darbus esu mačius
Anasko, žavingos strazdanėlės, kam jas slėpt .. malonu susipažint puiki pradžia, taip ir toliau
QUOTE(Sansara @ 2008 01 14, 09:18)
labas rytas
nežinau ką sakyt nieko nenufotografavau per savaitgalį ir dar kelios dienos prieš tai diržo man
nežinau ką sakyt nieko nenufotografavau per savaitgalį ir dar kelios dienos prieš tai diržo man
Labas rytas.
Tu tikriausiai juokauji - aš paskutinį kartą fotografavau prieš porą savaičių (jei neskaitysim vieno kadro su medžiu). KAžko nei noro nei idėjų nėr... Spyrio reiktų gero tikriausiai
Visų foto nepakomentuosiu, bet užkliuvo paskutinis portretukas - švelnus toks, su bluru irgi pusė bėdos atrodo (tik jo kiek mažiau norėtusi), bet pritariu daugumai, kad natūralus geresnis.
Dar siūlyčiau kiek apkarpyti, nelabai kaip tos alkūnės žiūrisi
Anasko malonu susipažinti Aš šiek tiek kirpčiau apačios ir iš kairės. Jei nori dėti blūro, tai tą daryk tik su PS, o picassa bent jau man negražiai blurina. Na nebent labai labai švelnų reiktų parinkti. O strazdenėlės tik šarmo nuotraukai prideda
Mindoozas o tu kartais ne mergelė pagal horoskopą? Už kruopštumą reiktų medalį duoti Aš mažiau nuotraukų dėčiau į seriją, bet mintis ir atlikimas labai liuks
Papildyta:
Man visai patiko. Tik jei kalbant apie studijines fotosesijas, tai man asmeniškai vaikai labiau žiūrisi šviesiame fone, juodas man su kūdikiais nelabai dera. Pirmoje ir trečioje nuotraukoje norėtųsi man kitokio kadravimo, ir gal vertikalaus nuotraukos formato. Ketvirta man labai patiko Penkta irgi gera, gaila tik kad mamytė per daug akis nuleido. Ir modeliai labai gražūs, ypač mažiausioji
Mindoozas o tu kartais ne mergelė pagal horoskopą? Už kruopštumą reiktų medalį duoti Aš mažiau nuotraukų dėčiau į seriją, bet mintis ir atlikimas labai liuks
Papildyta:
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 14, 10:33)
Perziurejau 5-ienio fotosesijos rezultatus... Kazkaip likau nusivylus Idedu geriausius darbus.
Man visai patiko. Tik jei kalbant apie studijines fotosesijas, tai man asmeniškai vaikai labiau žiūrisi šviesiame fone, juodas man su kūdikiais nelabai dera. Pirmoje ir trečioje nuotraukoje norėtųsi man kitokio kadravimo, ir gal vertikalaus nuotraukos formato. Ketvirta man labai patiko Penkta irgi gera, gaila tik kad mamytė per daug akis nuleido. Ir modeliai labai gražūs, ypač mažiausioji
Sveiki jau iš Vilniaus grįžau pavargusi, su tuščiu aparatu, žodžiu "atostogos su vaiku" tskant
Dedu viena nuotrauka aptarimui (nuotraukos visos yra šeimyninės, nes fotografavau tik šeimą praktiškai..), bandžiau ieškoti įdomesnės šviesos, tik deja nukirpau rankytę
Šią savaitę grįžtu į darbą, siaubas kaip dar nenoriuuuuu
Dedu viena nuotrauka aptarimui (nuotraukos visos yra šeimyninės, nes fotografavau tik šeimą praktiškai..), bandžiau ieškoti įdomesnės šviesos, tik deja nukirpau rankytę
Šią savaitę grįžtu į darbą, siaubas kaip dar nenoriuuuuu
Iš vakar dienos nuotraukų labai patiko Westos, Wyshnios ir Peppi naktinės foto Nežinau kada aš tą išbandysiu, nes aš viena naktimis bijau viena slampinėti, o vyras man kompanijos tikrai nepalaikys Teks nebent per savo buto langą gatvę bandyti nufotografuoti Dar norėjau paklausti, ar jums nėra nejauku su fotoaparatu vienom vaikščioti? Gal aš ir per didelė bailė, bet gyvenu Dainavos rajone, kur ir vidury dienos pacanai iš bobučių rankinukus atiminėja, tad vakare su savo veidrodinuku bijočiau savo rajone vaikštinėti ir kadrų ieškoti Su muiline buvo paprasčiau, pamatai įtartinus asmenis ir kiši fotiką į kišenę
Vilika, as siandien pirma karta esiu laukan su fotiku mano rajonas irgi pilnas narkomanu, bomzu ir kitu asocialiu zmoniu bet busiu su vezymeliu, tai ten jei ka slepsiu
Laputaites labiausiai patiko 4 foto, tokia neeiline, dar 2 ir 3, o 4 noretusi,kaip rase Vilika, sviesesnio fono. O siaip labai sunku fotografuoti savo vaikus, tai ka sakyti jei fotografuoji svetimus Nenusimink
Pupeliuko Pupeliukukas labai graziai gavosi, ir apsvietimas labi idomus, tik man atrodo kad fokusas ne akyse o kazkur ant peties
Laputaites labiausiai patiko 4 foto, tokia neeiline, dar 2 ir 3, o 4 noretusi,kaip rase Vilika, sviesesnio fono. O siaip labai sunku fotografuoti savo vaikus, tai ka sakyti jei fotografuoji svetimus Nenusimink
Pupeliuko Pupeliukukas labai graziai gavosi, ir apsvietimas labi idomus, tik man atrodo kad fokusas ne akyse o kazkur ant peties
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 13, 22:49)
tai kad pienburnis esu
iš rankos? jei ne, tada reikėjo bent 1 sekundę palaikyti.
tuoj įdėsiu naują centų partiją.
iš rankos? jei ne, tada reikėjo bent 1 sekundę palaikyti.
tuoj įdėsiu naują centų partiją.
nuo statyvo bet kai paskutiniai kadrai matyt pachalturinau...be to ant suoliuko jau garavo kava su snickers sokoladuku
paliksiu spalvas kaip nusifotkino nes cia tai Lightroom jas pasaltino ir nuvalysiu atspindzius, tada vel parodysiu
na o siaip tai su 50mm manau diafragma per mazai priveriau
Vilika, mes su Sayonara dviese buvom, be to antra karta varom fotkinti ir antra karta i kazkoki rengini, kur daug zmoniu ir fotografu...beje pastarieji taip draugiskai sypsosi praeidami
paranoja visai pagrista kai rankose laikai brangu daikta...