Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(gus @ 2008 01 13, 23:44)
g.gif nesupratau,tu gal dalyvavai? bigsmile.gif ta prasme turejai startuot  g.gif

čia apie monetų ralį sukasi dabar kalba, sekmadienio naktis nejamk visko už gryną pinigą. Kažkaip ir aš likau patenkintas savo darbu po visko. miela į jį žiūrėti. ačiū visiems už vertinimus.
Atsakyti
Na va, pagaliau galiu eiti ramiai miegoti.
Kadangi siandien nebuvo jokio objekto mano experementams liko vienintele kandidatura, prasom susipazinti, tai as tongue.gif pagrazinta naujom technologijom biggrin.gif Tai pirmas mano auto, kas ne taip prasau tiesiai sviesiai 4u.gif Fona paminkstinau del labai prastos aplinkos blush2.gif Plius dar pirmas mano bandymas ant Av be blykstes user posted image
Atsakyti
Wyshnia, patinka man tavo naktinė foto. Be to didelio šviestuvo kairėje manau nepatiktų, būtų kažkiek nuobodi, eilinė naktinė foto. O dabar labai faina 4u.gif
Dėl WB tai ne ką galiu pasakyt, man pačiai visai patinka toks šiltas šiltutėlis

Mindoozai, puiki serija, nepalyginsi su pirmuoju variantu. Nors kelis kadrus ir aš išimčiau.

Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 01 13, 23:52)

gero miego ir suminkštinai labai jau per daug. dabar norisi imti ir nukirpti tuos blur'us.
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 01 14, 00:52)

Malonu susipažinti:) Mano portretas avatare blush2.gif Aš irgi esu gavęs kritikod dėl bluro, užteko vieno karto, tai dabar pats matau kad nelabai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 14 sausio 2008 - 00:01
QUOTE(Anasko @ 2008 01 13, 23:52)
Kadangi siandien nebuvo jokio objekto mano experementams liko vienintele kandidatura, prasom susipazinti, tai as  tongue.gif  pagrazinta naujom technologijom biggrin.gif Tai pirmas mano auto, kas ne taip prasau tiesiai sviesiai 4u.gif  Fona paminkstinau del labai prastos aplinkos blush2.gif Plius dar pirmas mano bandymas ant Av be blykstes

Malonu susipazint 4u.gif Tik blooro tai nereikejo, mano nuomone schmoll.gif (nu labai grazi esat 4u.gif ) kaip pirmas bandymas , tai tikrai saunus 4u.gif

Desiree, aciu - va ir dar truputis daugiau pastikejimo wub.gif WB bandau saldyt truputi - reikia iki ryt dienos sviesos palaukt, tada spresiu, kaip geriau smile.gif
Atsakyti
Aciu aciu uz komplimentus 4u.gif Blur'a dariau per pikasso, jklmn, rytoj pasimokysiu PS.
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 01 14, 00:05)
Aciu aciu uz komplimentus  4u.gif Blur'a dariau per pikasso, jklmn, rytoj pasimokysiu PS.

persistengei. Šiaip sumažink tą blurą, labai silpną jį padaryk ir mes į fotokūdrą, tikrai turėtum sulaukti dėmesio.
Atsakyti
Cia be bluro ir be "odos" liko pigmentines demes po nestumo blush2.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 01 14, 00:11)
Cia be bluro ir be "odos" liko pigmentines demes po nestumo

niekas nežiūri į tavo dėmes ar pan, čia vertinamos (dažniausiai) nuotraukos. pirmojoje veidą buvai labai gražiai sutvarkius, tik rankas reikėjo šiek tiek mažiau kleckinti, šonus irgi labai tvarkingai. Taigi, pamėgink nelabai kleckinti rankas, nukirpus jas irgi nesižiūrėtum tad lieka mažiau kleckinti.
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 01 13, 23:11)
Cia be bluro ir be "odos" [color=yellow]liko pigmentines demes po nestumo

na iš dviejų aš rinkčiausi šitą. Man tie odos, veido bruožų išplovimai žiūrisi tuomet, kai tai yra labai gerai atlikta, i atitinka pačios nuotraukos nuotaiką, idėją, ir t.t.
Šiai foto išplovimas nelabai mano nuomone.
Man kas kliūnai tai nuotraukos šonai, bei į fotoaparatą atsuktos alkūnės. Karpyčiau kiek stipriau. Su PS patampyčiau curves, maždaug S raidės forma. Išryškėja tuomet labiau akys.
o šiaip, malonu susipažinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 14, 00:33)
na iš dviejų aš rinkčiausi šitą. Man tie odos, veido bruožų išplovimai žiūrisi tuomet, kai tai yra labai gerai atlikta, i atitinka pačios nuotraukos nuotaiką, idėją, ir t.t.
Šiai foto išplovimas nelabai mano nuomone.
Man kas kliūnai tai nuotraukos šonai, bei į fotoaparatą atsuktos alkūnės. Karpyčiau kiek stipriau. Su PS patampyčiau curves, maždaug S raidės forma. Išryškėja tuomet labiau akys.
o šiaip, malonu susipažinti  4u.gif

As galiu tik paantrinti Desiree - naturali foto geriau ziurisi siuo atveju 4u.gif Tvarkyti oda reiktu tokiai daugiau studijinei nuotraukai g.gif
Atsakyti