Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(westa @ 2008 01 13, 23:24)
šiaip man patiko.. kelias foto išimčiau.. o šiaip idėja verta pliuso

aprašymą ilgiau galvojau, nei fotkes apdirbinėjau biggrin.gif o jei rimčiau, tai ilgiausiai užtruko trasos statymas
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 13, 23:23)
Jezus, tai kaip dabar zinot blink.gif As taip kirpau, kadangi man taip ziurisi, bet kadangi turiu bedu del kadro komponavimo, tai jauciuosi labai nekompetetinga ir net nebandau savo nuomones gint doh.gif Bet kuriuo atveju aciu uz tavo nuomone (as, kaip ir daugelis cia, visada laukiu tavo kritikos 4u.gif ), eisiu, bandysiu kitu kampu pafotografuot - o gal ir dar ka idomaus uzmatysiu  smile.gif

Matyt nesupratai. Aš kaip tik sakau, kad tokia kompozicija (su šviestuvais) kaip tik tinka. Nieko nekeisčiau.
Atsakyti
Einu dazytis doh.gif lotuliukas.gif vyras padejo Aciu Silwio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 13, 23:25)

biggrin.gif dabar tave ir kudroj pazinosiu biggrin.gif pasirodo ir rasytojas megstamiausias pas mumi tas pats biggrin.gif

Sillwio, supratau 4u.gif tik visi pries tai kalbejusieji sake, kad sviestuvo nereikia, as ir patikejau - po to ateini tu ir sakai, kad viskas okis biggrin.gif ir zinok zmogau doh.gif o tas, kad tau tokia kompozicija patiko, man suteike pasitikejimo 4u.gif Pabandyt noriu ir kitais kampais, gal kas kito idomaus gausis, bet sia nuotrauka taip pat pasiliksiu - ne be tavo pagalbos nusprendziau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 14, 00:20)
Na ką, nauja centų serija, su šiokia tokia mintimi. Vertinkit, peikit, galit čia, galit kūdroj.
Paryžius - Dakaras

Idėja - super drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 13, 23:31)
biggrin.gif dabar tave ir kudroj pazinosiu biggrin.gif pasirodo ir rasytojas megstamiausias pas mumi tas pats biggrin.gif

ach.. kaip malonu susipažinti.

Idėja išsirutuliojo visiškai netikėtai. Buvau suplanavęs pozavimą prie centų kolonų, tačiau bestatant kolonas gavosi trasa ir surengiau varžybas, tik teko ilgokai ieškoti teisėjų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 13, 23:34)

Idėja išsirutuliojo visiškai netikėtai. Buvau suplanavęs pozavimą prie centų kolonų, tačiau bestatant kolonas gavosi trasa ir surengiau varžybas, tik teko ilgokai ieškoti teisėjų biggrin.gif

Ir nors kokia paguoda tiems, kurie laukė tikrųjų Dakaro lenktynių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 13, 20:51)
Nežinau, ką jūs matot, bet aš matau mergytę, kuri bijo šių avyčių. Pažiūrėkit kaip ji rankutes sudėjusi, jaučiu judesį, nes ji lėtai, bet nori atitolti nuo jų.

Desiree,man labai patiko sita foto,is karto pastebejau,nes as nesu tokia gera su komentavimu,arba mano akis uzmato arba ne biggrin.gif
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 13, 23:20)
Na ką, nauja centų serija, su šiokia tokia mintimi. Vertinkit, peikit, galit čia, galit kūdroj.
Paryžius - Dakaras

bigsmile.gif nu grazu bigsmile.gif o tu fanas ar kaip del ralio g.gif ?nu nors tu suorganizavai lenktynes thumbup.gif
Wyshnia,mano nuomone tau nesvarbi,bet kadras geras,zibintai ispudingai gavosi bigsmile.gif
Westa,mano irgi pirma mintis buvo kad svyra pastatas i desne,bet galvojau kad vakare jau akys susikraipe doh.gif bet man patiko,is vis nakties nuotraukos man lb patinka ax.gif
Peppi,tavo paskutine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 14, 00:34)

Būtent, geriausios idėjos gimsta ekspromtu (netyčia nestuke.gif )
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 13, 23:37)
Ir nors kokia paguoda tiems, kurie laukė tikrųjų Dakaro lenktynių  smile.gif

taip, o taip norėjau žiūrėti jas.. ech...
Papildyta:
QUOTE(gus @ 2008 01 13, 23:38)
bigsmile.gif nu grazu bigsmile.gif o tu fanas ar kaip del ralio g.gif ?nu nors tu suorganizavai lenktynes thumbup.gif

taip, organizavau, telefonas tris paras netilo, visi norėjo dalyvauti, reklamuotis ir t.t. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 13, 23:38)
Būtent, geriausios idėjos gimsta ekspromtu (netyčia  nestuke.gif )

uj, reikia būti tsartsargiam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 13, 23:43)
taip, organizavau, telefonas tris paras netilo, visi norėjo dalyvauti, reklamuotis ir t.t. biggrin.gif

:hm nesupratau,tu gal dalyvavai? bigsmile.gif ta prasme turejai startuot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 13 sausio 2008 - 23:46
QUOTE(gus @ 2008 01 13, 23:38)
Wyshnia,mano nuomone tau nesvarbi,bet kadras geras,zibintai ispudingai gavosi bigsmile.gif

Oi gausi lupt kai susitiksim ponia biggrin.gif
Atsakyti