Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(Anasko @ 2008 01 13, 22:51)
Turiu klausyma, kodel kai sutvarkau oda, visa nuotrauka nueina kvadraciukais?  g.gif

Reikėtų paskaityti iki galo, ką aš laiške parašiau smile.gif
Atsakyti
Turiu klausyma, kodel kai sutvarkau oda, visa nuotrauka nueina kvadraciukais?  g.gif

uj, truputi netaisyklingai laikai fotoaparatą wink.gif
Silwio jau paaiškino, savo spėjimą ištryniau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindoozas: 13 sausio 2008 - 22:59
QUOTE(sillwio @ 2008 01 13, 22:58)
Reikėtų paskaityti iki galo, ką aš laiške parašiau smile.gif
Tai kad as blondine lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 01 14, 00:01)
Tai kad as blondine  lotuliukas.gif

Gal reik biškutėlį plaukus tamsiau dažyt? Turėų padėti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 13 sausio 2008 - 23:07
Zveris, westa, bitele, sillwio, aciu uz komentarus 4u.gif ryt, jei nelis bandysiu vel ten nueit ir kazkaip be to zibinto fotografuosiu, siandien ten per 5 min viskas gavosi - namo skubejom smile.gif ir kaip ismokti suprast kompozicija doh.gif jau buvo mintis pas Viktora pagalbos prasyt. bitele, del WB tai tongue.gif va, cia kaip sakant netvarkytas kadras, tik kirptas, tai ir WB gal kiek per daug siltas ax.gif atleiskit biggrin.gif ir aciu sillwio uz nuoroda, paskaitysiu 4u.gif

westa, aha, as salia Londono smile.gif o tavoji naktine man kazkaip i desne krenta g.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 01 13, 22:27)
Siaip tai dar vienas testas bus man ateityje. smile.gif

bandyk dabar, kol anksti temsta - vasara labai sunku bus vidurnakti kur istrukt mirksiukas.gif

Turiu klausyma, kodel kai sutvarkau oda, visa nuotrauka nueina kvadraciukais?  g.gif [img]

Ar tau abu failai issiarchyvavo? ar instaliavai? ar pakeitei ta .8by faila? g.gif

peppi, grazus tas Vilnius nakti 4u.gif nors man siek tiek siltesnio taip pat noretusi smile.gif
Atsakyti
Viskas dabar kompe instaliuota, tik nemoku as 8by faila irasyti blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 13, 23:07)
o tavoji naktine man kazkaip i desne krenta g.gif

krenta krenta.. vienas pirmųjų mano kadrų.. ir viena dažniausiai pasitaikančių mano bėdų. dabar tokiu kampu stengiuos nebefotografuot.. smile.gif ..anyway, man ši foto miela.. o ir žvaigždutės gavosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 13, 23:07)
ryt, jei nelis bandysiu vel ten nueit ir kazkaip be to zibinto fotografuosiu, siandien ten per 5 min viskas gavosi - namo skubejom

O aš apie pačią nuotrauką žiū nieko neparašiau doh.gif Man tokia kompozicija tinka. Be priekinių šviestuvų sugriūtų kompozicija, mano manymu.

QUOTE(Anasko @ 2008 01 13, 23:10)
Viskas dabar kompe instaliuota, tik nemoku as 8by faila irasyti  blush2.gif  doh.gif

Tiesiog nukopijuoti, ten kur parašiau vietoj jau esančio failo, tokiu pat pavadinimu.
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 01 13, 22:24)
va mano vakarinis dramteatris

Pražiopsojau šitą.
Manau jeigu grįžtum ten dabar, parodytum mums jį ir aikštę, kaip mes dar nematėm 4u.gif
Atsakyti
Na ką, nauja centų serija, su šiokia tokia mintimi. Vertinkit, peikit, galit čia, galit kūdroj.
Paryžius - Dakaras
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 13, 23:10)
krenta krenta.. vienas pirmųjų mano kadrų.. ir viena dažniausiai pasitaikančių mano bėdų. dabar tokiu kampu stengiuos nebefotografuot..  smile.gif ..anyway, man ši foto miela.. o ir žvaigždutės gavosi  smile.gif

na su tuo tai nepasigincysi biggrin.gif

QUOTE(sillwio @ 2008 01 13, 23:14)
O aš apie pačią nuotrauką žiū nieko neparašiau  doh.gif Man tokia kompozicija tinka. Be priekinių šviestuvų sugriūtų kompozicija, mano manymu.

Jezus, tai kaip dabar zinot blink.gif As taip kirpau, kadangi man taip ziurisi, bet kadangi turiu bedu del kadro komponavimo, tai jauciuosi labai nekompetetinga ir net nebandau savo nuomones gint doh.gif Bet kuriuo atveju aciu uz tavo nuomone (as, kaip ir daugelis cia, visada laukiu tavo kritikos 4u.gif ), eisiu, bandysiu kitu kampu pafotografuot - o gal ir dar ka idomaus uzmatysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 13, 23:20)
Na ką, nauja centų serija, su šiokia tokia mintimi. Vertinkit, peikit, galit čia, galit kūdroj.
Paryžius - Dakaras

šiaip man patiko.. kelias foto išimčiau.. o šiaip idėja verta pliuso
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 13, 23:20)

Oi, Mindozai, pasirodo tau reikia tik šiknon įspirt smile.gif ir tu parodai, ką gali. Maladiec. Atsirado idėja ir papasakojai istoriją. Prie smulkmenų galima kabinėtis, bet ne šį kartą smile.gif Kiek laiko tupinėjai aplink?
Einu balsuot.
Atsakyti