Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

tfu tfu tfu, - diafragmą blush2.gif blush2.gif blush2.gif nusišnekėjau(žiūriu filmą dar priedo ir prie kompo sėdžiu) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 13, 22:13)
Paskutinė geriausia. Apie atspindžius ką tik rašiau. Gali juos užklonuot tokioj vietoj. wb šiltesnį palikčiau, nes labai šaltas.

ziema gi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 01 13, 22:02)
is vakar vakaro prie seimo ax.gif

paskutinė ne prie seimo, bet tiek to, man pasirodė, kad spalvos kažkokios kastruotos. Kokie nustatymai?
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 13, 23:13)
Žvėrie, grįžta e-mail'as atgal.

Matyt pilna dėžė žinučių, tuoj pratrinsiu doh.gif Usio, jau yra vietos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 13 sausio 2008 - 22:25
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 13, 22:00)
Niponial? Kokį autobusą? o diafragmą reik pačiam kuo mažesnę nustatyt kokį f/22, tada gausis žvaigždės. Čia jau 100 proc.

turiu su išlaikymu fotografuotą autobusą važiuojantį.. toks ilgas gavosi smile.gif

va mano vakarinis dramteatris

user posted image
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 13, 21:43)
Nu man tai labai grazu, dar nemoku matyti trukumus. Matau tik privalumus.
Siaip tai dar vienas testas bus man ateityje. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 13, 23:24)
turiu su išlaikymu fotografuotą autobusą važiuojantį.. toks ilgas gavosi smile.gif

va mano vakarinis dramteatris

user posted image

Nu gražu thumbup.gif Dar pora vaiduoklių (matyt aktoriai po darbo namo nenori eiti smile.gif )
Atsakyti
Siaubas, kokia ziopla doh.gif
e-mail`as: viskis@yahoo.com
Dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 13 sausio 2008 - 22:37
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 13, 22:19)
paskutinė ne prie seimo, bet tiek to, man pasirodė, kad spalvos kažkokios kastruotos. Kokie nustatymai?

tamstele kupinas jaunatvisku issireiskimu doh.gif
iso400 f6,3 1/8s
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 01 13, 22:46)
tamstele kupinas jaunatvisku issireiskimu doh.gif
iso400 f6,3 1/8s

tai kad pienburnis esu biggrin.gif
iš rankos? jei ne, tada reikėjo bent 1 sekundę palaikyti.
tuoj įdėsiu naują centų partiją.
Atsakyti
Turiu klausyma, kodel kai sutvarkau oda, visa nuotrauka nueina kvadraciukais? g.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 13 sausio 2008 - 22:56
QUOTE(sayonara @ 2008 01 13, 14:37)
...
aš tą detalė kaip iki šol tiesiog prie fotiko prisriegsiu ir visada turėsiu šalia. kai jo toks svoris ir gabaritai, ta detalė nebepakenks biggrin.gif

bet turbūt būtų patogiau palikt prie trikojo wink.gif
QUOTE(Desiree @ 2008 01 13, 14:48)
"Na ir avys, pas senele..."

Buvom Zoo šiandien. Tiesiog vienas kadras iš ten.

Tiesa, aš taip pat bandžiau fotografuoti į RAW, bet man kol kas nepasiteisino. Nežinau ko aš noriu iš to raw formato. Žiūriu į rezultatus ir nežinau ką su jais daryti. Gal tiesiog nepribrendo reikalas, todėl ir nepakanka motyvacijos domėjimuisi, bandymams.

kad mergytė bijo, tai matosi, bet kad avytės pikčiurnos, tai nelabai. bent jau man atrodo, kad jos tiesiog sau ramiai vaikšto, o mergytė bando išvengt susidūrimo su jomis. o šiaip man patinka thumbup.gif

na ir man su raw panašiai. tiesiog nežinau, ką su juo pradėt daryt wink.gif

QUOTE(valanda @ 2008 01 13, 14:55)
man ji labai patinka.jei nesupyksi, kadruociau sitaip;

didelis dėkui tau už bandymus 4u.gif kur gi čia pyksi biggrin.gif
šiaip aš gan sąmoningai taip apkirpau. maniau, kad radau visai nebogą variantą su šiokia tokia mintim... g.gif
štai kaip atrodė originalas originalas

QUOTE(sayonara @ 2008 01 13, 14:55)
inc, labai gerai pataisė kadrą valanda. pasimatė grožis. prieš tai kompozicija i man užkliuvo.

a sakai g.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 01 13, 15:01)
kuria prasme, visai žabala būni?

fotkinau saulutės spindulius prasiskverbiančius per langus. man jie tokie gražūs atrodė... fotkinau fotkinau ir po kokių 4 kadrų pamačiau link manęs pareinatį kunigą, o aš jo nei priklaupusio nemačiau, einančio taip pat ... kai namie peržiūrėjau nuotraukas radau visai netikėtų vaizdų biggrin.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 01 13, 16:31)
bažnyčios foto labai graži šviesa. nesinori taip nuimti kontrasto, kaip kad valandos nuotraukoj. tie šėšėliai ir šviesa man super.

aha ir man tos šviesos labai patinka smile.gif

QUOTE(westa @ 2008 01 13, 18:51)
inc bažnyčia  .. tas šviesos kritimas.. kompozicija man  tikrai netrukdo.. tokius monumentalius pastatus mėgstu simetriškus...

drinks_cheers.gif

QUOTE(sillwio @ 2008 01 13, 21:29)
Ma visai neblogai. Gal centras kiek tamsokas, bet tai netrukdo.

biggrin.gif thumbup.gif

QUOTE(avytess @ 2008 01 13, 21:36)
Va, o aš įmetu pirmą kadrą, darytą su Hasseliu, labai nebauskit doh.gif  biggrin.gif
p.s. palikau taip, kaip nufotkinau - nieko nekarpiau:))

spalvosl tikrai labai išraiškingos.
kai probėgšmais žiūrėjau, tai net akytės neužkliuvo. kai kitą kartą grįžau pažiūrėt, tai jau taip, bet pati save prigavau, kad kilo noras lįst link ekrano, kad į akis jam pažiūrėt thumbup.gif
šiaip aš katiną daugiau ėmiausi žiūrinėt blush2.gif pati vasarą labai vargau norėdama įamžinti tėvų juodąjį katinėlį doh.gif matyt, dėl to daug kas ir praslydo pro akis (net sagą pavėluotai pastebėjau).

QUOTE(MyWay @ 2008 01 13, 21:42)
Šiandien įvykis, išėjau su dukryte pasivaikščioti ir šiek tiek parnesinešėm naujienų Jums:

man "žiema" geriausiai žiūrisi. mergytės žvilgsnis toks skvarbus thumbup.gif
Atsakyti