QUOTE(inc @ 2008 01 13, 13:03)
o čia ta foto, kur vakar sakiau, kad retsykiais visai žabala būnu
Ma visai neblogai. Gal centras kiek tamsokas, bet tai netrukdo.
QUOTE(sayonara @ 2008 01 13, 13:07)
tame ir esmė, kad RAW nefotkinu, o vakar peppi išzyzė, kad abandyčiau, tai dabar tvarkyti ne tik kad neturiu supratimo kaip, bet ir negaliu pabandyti, nes turiu tik PS, o jis, kaip supratau, neskaito
Skaito. Jei neskaito, parsisiųsk iš Adobe saito nemokamą plug-in'ą Adobe Camera RAW.
QUOTE(Desiree @ 2008 01 13, 13:48)
"Na ir avys, pas senele..."
Gaila man avių kairėje. Veiksmas vyksta kaip tik ten.
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 13, 14:56)
gal del spalvu ir Sillwio kokiu patarimu turetu?? jam taip gerai sekasi.... vis tiek gi kazkiek matyt jas patvarko PS....
man aktualiausia kaip ta spalvu svelnuma isgaut.... niekaip neiseina.... man nekontrastinant nusikontrastina.... gaunasi nemazas skirtumas tarp sviesaus ir tamsaus... o norisi svelnumo....
o cia su Sillwio action'u dariau save "plastmasine"
vyrui mano patiko
man aktualiausia kaip ta spalvu svelnuma isgaut.... niekaip neiseina.... man nekontrastinant nusikontrastina.... gaunasi nemazas skirtumas tarp sviesaus ir tamsaus... o norisi svelnumo....
o cia su Sillwio action'u dariau save "plastmasine"
vyrui mano patiko
Dėl spalvų? Man viskas žalia. Šiaip su spalvom jeigu žaidžiu, tai žaidžiu tik Capture NX. Dažniausiai lokaliai patampau kontrastą. PS spalvų reguliuot nemoku
Negi jūs visi matot "plastmasę"? Portretas puikus. Gal vos vos subtiliau plug-in'ą reikėjo naudot, bet jeigu nebūčiau matęs tavo auto anksčiau, nesuprasčiau, kad kažkas daryta su nuotrauka (gal įtarčiau, bet anyway, jeigu kas ir daryta, tai labai lengvai ). Kiek action'ų bandžiau, nei vienas taip gerai nesusitvarko.
P.S. ar mums, vartant cosmo/ji/stilius/ir kt. LT ir ne LT žurnalus smagiau matyti spuoguotas ir raukšlėtas moteris ar atvirkščiai?
QUOTE(sayonara @ 2008 01 13, 15:57)
dėl ko aš tai sakau? nes kartais pajuntu forumo vyrų nutylėjimą vien todėl, kad fotografijos autorė - moteris ir jis nežinau ar bijo, ar tiesiog nenori atseit jos įžeisti..
čia juk kaip ir mokykla. kritika būtina..
čia juk kaip ir mokykla. kritika būtina..
Žinoma, juk bendraujam su moterimis. Ne kartą esu gavęs pastabų, kad esu netašytas stuobrys ir storžievis. Kartais geriau patylėt
QUOTE(valanda @ 2008 01 13, 16:02)
Klausykit, dabar paklausiu, kaip visiska nemoksa. As fokusuoju autofokusu. mano ekranelyje yra 5 taskai, kurie paima fokusa. pasirenku viena is ju ir "varau". Rankini fokusavima esu bandziusi, man su juo kiek sunkoka(kol kas). Ir stai klausimas...))
Kaip "paimti" fokusa, jei kompoziciskai pvz. akis noriu deti i ta taskuti, kur nera vieno is 5 tasku. nzn ar aiskiai parasiau...
Kaip "paimti" fokusa, jei kompoziciskai pvz. akis noriu deti i ta taskuti, kur nera vieno is 5 tasku. nzn ar aiskiai parasiau...
peppi jau atsakė.
P.S. Volodia manęs visiškai neužkabino. Nežinočiau, kad iš eketės - sakyčiau eilinis, nelabai vykęs, portretas. IMO
Papildyta:
QUOTE(Agniuke* @ 2008 01 13, 20:21)
Silvio, arba kas turi, gal galit atsiusti ta,kur veiduka taisyti ?
mano meilas agne_cepl@yahoo.com
mano meilas agne_cepl@yahoo.com
Ir tu nori pasidaryti "plastmasinį" veidą? Atsiųsiu.