Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(wyshnia @ 2008 01 10, 23:38)
Noreciau jusu nuomones dar vienai nuotraukai. Nemoku is Kudros cia ikelti, tad idesiu nuoroda. Jei kas turesit laiko, zvilgtelkit 4u.gif

pirmi dalykai, kuriuos pastebejau - graziai sufokusuota i akis, ir negraziai nukirpta smakra. Virsugalvius nukirpti ne taip skaudziai atrodo, kartais ir papildomo zavesio suteikia. Smakras turbut retai kada. Dar patiko, kad su nuotaika portretas

Purienos drauges portretas labai patiko pacios Purienos varinats, toks minkstas, svelnus. jeigu dar merginos charakteris panasus, tai super, kad forma sutampa su turiniu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 10 sausio 2008 - 23:47

QUOTE(wyshnia @ 2008 01 10, 22:38)
Desiree perdarytas portretas tikrai kaip is albumo! Gaila, kad nepameni, kaip darei biggrin.gif

Noreciau jusu nuomones dar vienai nuotraukai. Nemoku is Kudros cia ikelti, tad idesiu

žinau, kad tampiau curves i kairę ir į dešinę, ir daug kartu, bet neužsirašinėju ką darau. Va ir Vvvvv gali paliudyti, kad nepamenu ką darau lotuliukas.gif

O šį tavo portretą jau buvau užmačiusi prie kitų darbų ir kėsinausi komentuoti, bet pamaniau, dar palauksiu ir vis užsuksiu pažiūrėti...
Kalbantis portretas. Pasakoja apie nerealiai gerą žmogų. Žvilgsnis koks, akys kokios gyvos.
Tik labai labai norisi nenukirpto smakro bei pakaušio. Nors gal čia jau kabinėjimasis. na bet žiūrint man jų trūksta.
Nepaisant to, nuostabus portretas.
Atsakyti
Man Westos labiausiai 1 nuotrauka istrigo labai sodrios spalvos ir jauciasi misko giluma. Atrodo kad ziuri pro langa, ar esi miske uz objektyvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 10, 21:42)
įdėsiu kelias foto.. gal kas pasiilgo žalumos  smile.gif ..

pirmoji tokia, viliojanti.. kviečia pavaikštinėti.
Antroji, kas jau sakė, kad kirptų kiek apačios. Aš irgi kirpčiau vos vos. O šiaip gera
Trečioji, man tiesiog prašyte prašose rėmelio. nežinau kokio. O gal tiesiog aš pati nebemoku žiūrėti į nuotraukas be rėmelių.

Šiaip šaunuolė esi. Aišku, kad dėk, tik ne į Pelkę Jei neklystu jau gali dėti tiesiai į kūdrą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 11 sausio 2008 - 00:02
ačiū už nuomones.. tikrai nesitikėjau, kad antra nors kiek kabins.. iš tikrųjų norėjau kažkaip kitaip pabandyt.. paeksperimentuot.
Desiree, sutinku dėl rėmelio .. manau bandysiu baltą ir tiek .. lengvą tokį..

Wyshniuk, savo nuomonę aš jau pasakiau ..

šita foto turbūt būtų tikus į Nd temą

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 11 sausio 2008 - 00:24
Laba 4u.gif

Westa, prmoji nuotrauka kaip patiko... matyt tavo nuotraukose pasiilgau spalvų. Medžių išsidėstymas labai gražiai veda 4u.gif

QUOTE(zuvialia @ 2008 01 10, 23:17)
[
Kaunieciai,ar esat atrade fotopro nuotrauku darykla priesais Mcdonalda?Super.Labai patiko,kad gavau tai ko tikejaus,o ir spalvos visiskai atitiko mano reikalavimus.O ir salia reminimas ir laminavimas  tai labai patogu.va.ce reklamos trupuciuka.Bet negaliu atsidziaugt kokybe...

Bandau įsivaizduot kurioje konkrečiai vietoje tai yra g.gif Bandysiu paieškoti. Ačiū, Žuvelia 4u.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 10, 23:45)
Purienos drauges portretas  jeigu dar merginos charakteris panasus, tai super, kad forma sutampa su turiniu

Taip ir yra 4u.gif

Wyshnia, tikrai geras portretas. Charakteringas, stiprus... Labai patinka 4u.gif

Anasako, labas 4u.gif Gerai, kad prisijungei.
Atsakyti
Sveiki,

Visu nuotrauku nekomentuosiu, nepykit... blush2.gif neimanoma...as ne vvvvv biggrin.gif 4u.gif

Labai patiko Wyshniuko "Autoportretas", ilgos kojos pas panele biggrin.gif Ir didziojo wyshniaus portretas man butu be priekaistu, jei ne nukastas smakras. Pakausis nukapotas nekliuna visai, o va smakro man truksta... 4u.gif

Patiko Westos juros vaizdai 4u.gif

Ir vvvvv vyro portretas thumbup.gif Man pirmasis j/b variantas labiau prie sirdies ax.gif
Kokie vyrai pas jus geri, pas Elina, Wyshniuka, vvvv, Desireee- leidziasi fotografuojami t.y. pozuoja net thumbup.gif As saviskiui siuliau nuogam miske nusifotografuot, net pasnige truputi buvo...sakau i tema "svetimas", jis klausia "tai kuo as cia jau svetimas"...Sakau- miske, zveriu pasauly busi svetimas lotuliukas.gif Sako, tai duok geriau as tave nufotkinsiu nuoga miske...Taip ir nesusitarem biggrin.gif

O as pratesiu mieganciu vaiku tema(Kudroj siandien prisiziurejau daug ju biggrin.gif )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 11, 04:42)
O as pratesiu mieganciu vaiku tema(Kudroj siandien prisiziurejau daug ju biggrin.gif )

kirpciau taip graziai siek tiek apacios ir desinio sono, kad pagalves liktu kuo maziau. nes ji dabar sviecia ryskiausiai.
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 11, 07:13)
kirpciau taip graziai siek tiek apacios ir desinio sono, kad pagalves liktu kuo maziau. nes ji dabar sviecia ryskiausiai.

Galvojau apie tai...bet nesinori mazinti erdves aplink vaika.
Nemoku sluoksniuot, jauciu butu galima sluoksniais pataisyti ta "svytejima" g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 10, 23:03)
niu,manau galim derint 14 valandai Geleroj,kurios dar neradau,bet ieskau.Atleksiu su sese,kuri dar pataria koki tai bohemiskaji"Paryziu" pasisedejimui. Bite,o arbata ne pas mane,bo as ne Vilniuj..bet visada prasom ...siai dienai Kaunan  4u.gif
Papildyta:
Radau
"Galera": Uzupio g 2. tai tureciau rast,jei sugalvosiu nuo kurios puses ta gatve prasideda hihihi.gif

"Paryzius":Didzioji g. 1

man nieko nesako.Cia,kur Didzioji g,tai centre turbut?  blush2.gif Bite,ka tau sako?Ar buvus,kur skanesne arbata? [juokauju]

ne tai omenyje turėjau. pvz., pas mane pietai prasideda nuo 11.30, o pas tave, pasirodo, kad apie 14 val. hihihi.gif
galim Galeroj tada 14 val., jeigu daugiau žmonių netyčia ateitų unsure.gif kas dar norit prisijungt prie mūsų?

Papildyta:
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 10, 23:28)
Zuvialia, "Paryziu" lengva rasti, Didzioji g. tai paciom Senamiescio centre. ar zinai Pilies gatve - kur pardavineje visokius dirbinius, simbolika, pirstines ir pan? tai ji plavno perneina i Didziaja gatve. Einant Pilies gatve nuo Katedros, Parryzius bus po desine. Lbai netoli Rotuses.

čia kur yra (ar buvo) prancūzų kažkoks centras ar kažkas panašaus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 10, 21:18)
O pati atejau greitom pasakyt,kad sestadieni planuoju buti Vilniuje.Apie pietus galetume planuoti susmatyma,kas norit arbatos..Bandau surast,kur ta Galera..sakau,visai noreciau ten pabuvot.O seip ..visiskai nesigaudau Vilniuje,tai galiu ir veluot.Nors netikiu,kad veluosiu,nes pasizymiu "nevelavimu" hihihi.gif

aš irgi norėčiau ir galėčiau. iš ryto nulekiu nusiperku fotiką, o per pietus jau su sūnum galim užsirodyt biggrin.gif
į AŽ bitei parašiau savo mobilų, parašyk man Tu savo..smile.gif

QUOTE(zuvialia @ 2008 01 10, 23:03)
niu,manau galim derint 14 valandai Geleroj,kurios dar neradau,bet ieskau.[/color]

jei 14 val., tai gal net be vaikio atlėkčiau..smile.gif bo pietų miegas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 11, 08:17)
Galvojau apie tai...bet nesinori mazinti erdves aplink vaika.
Nemoku sluoksniuot, jauciu butu galima sluoksniais pataisyti ta "svytejima" g.gif

zinoma, kad galima pataisyti, taciau nemanau, kad cia problema, man atrodo, kad yra nereikalingas plotas, kuris blasko zvilgsni, del to ir noreciau pakirpti.
Atsakyti