Sveiki
Vvvvv - labai grazi, del manes net plastmase ne sugadina grozio. O siaip autoportretai man patika jb
Valandos berniukas kiek pirmoje nuotraukoje tiek antroje nuotraukoje patiko ir spalvos ir pati kompozicija
Desiree zoo atrodo tamsokas, nors tadu graziau mergyte atrodo
Sayonaros Volodia man grazesnis 1 nuotraukoje, noretusi jo visa veida matyti, nors tada nesijaustu kad jis is eketes
Bites majos patiko eiline diena ir spalvos ir nuotaika ir net nezinau kas . Viskas.
QUOTE(peppi @ 2008 01 13, 18:53)
rodyk greičiau
nu chebra, padekit susiinstaliuoti avytess jb Plugina - kam pavyko? vargom su Puriena, kol pavyko jai man ji atsiust (aciu, aciu, aciu), bet dabar nesuprantu, kaip jis isideda i PS. kAI BANDAU JI ISARCHYVUOti, jis lyg rodo, kad atsidaro, bet jokio failo nematau - nei tame archyvavimo programos lange, nei PS. kaip daret???
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 13, 19:51)
nu chebra, padekit susiinstaliuoti avytess jb Plugina - kam pavyko? vargom su Puriena, kol pavyko jai man ji atsiust (aciu, aciu, aciu), bet dabar nesuprantu, kaip jis isideda i PS. kAI BANDAU JI ISARCHYVUOti, jis lyg rodo, kad atsidaro, bet jokio failo nematau - nei tame archyvavimo programos lange, nei PS. kaip daret???
jei susiinstaliavai, tai atsidarius ieškok per PS, ten kur Filter, turi būti pačioj apačioj
QUOTE(westa @ 2008 01 13, 19:57)
jei susiinstaliavai, tai atsidarius ieškok per PS, ten kur Filter, turi būti pačioj apačioj
o tau praejo kzk instaliavimo procedura, kuria matei, patvirtinai ir pan? nes man tik rodo, kad atidaro, bet paskui nieko nebematau, nei failo, nei instaliavimo proceso. ir PC nieko nematau
QUOTE(sayonara @ 2008 01 13, 19:42)
bite, banditka Tu su tuo savo Finesu
o ką neteisybė? man jis Fineso kopija
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 13, 20:00)
o tau praejo kzk instaliavimo procedura, kuria matei, patvirtinai ir pan? nes man tik rodo, kad atidaro, bet paskui nieko nebematau, nei failo, nei instaliavimo proceso. ir PC nieko nematau
nu jo.. .. o tai kai atsidarai per Filter nematai nieko ?
QUOTE(westa @ 2008 01 13, 20:05)
nu jo.. .. o tai kai atsidarai per Filter nematai nieko ?
nematau - tiksliau, matau, kad nieko naujo ten nera. bet man pati programa jauciu, neissiarchyvuoja, nes as jokios instaliavimo proceduros dar nemaciau
QUOTE(bite maja @ 2008 01 13, 20:03)
o ką neteisybė? man jis Fineso kopija
nežinau, man pirma asociacija jį pamačius - jūros žmogus.. kiekvienam vis kitaip
Papildyta:
nu negaliu nepasigirti.. mano Volodia - tarp dienos geriausiųjų..
soory, kad kaip vaikas džiūgauju.. man tiesiog faina, kad patiko ne tik man šis veidas.. balionas visiems, kurie balsavo.. ačiū..
Silvio, arba kas turi, gal galit atsiusti ta,kur veiduka taisyti ?
mano meilas agne_cepl@yahoo.com
mano meilas agne_cepl@yahoo.com
QUOTE(sayonara @ 2008 01 13, 20:13)
nu negaliu nepasigirti.. mano Volodia - tarp dienos geriausiųjų..
soory, kad kaip vaikas džiūgauju.. man tiesiog faina, kad patiko ne tik man šis veidas.. balionas visiems, kurie balsavo.. ačiū..
šaunuolė