Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2008 01 13, 16:28)
popsą visi darom. c'est la vie..

tavo Volodia ne popsas mirksiukas.gif del to ir sulaukei priestaringu vertinimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 01 13, 17:23)
su juodu ta prasme biggrin.gif
paspaudi mygtuka iki puses nusitaikiusi su taskeliu i vieta, kuria nori tureti fokuse ir neatleisdama pusiau nuspausto mygtuko pasuki kur tau reikia - tada spaudi iki galo mirksiukas.gif

Taip ir darau, tik nebuvau garantuota,kad fokusas islieka vietoje;)
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2008 01 13, 14:13)
Atrodo,su jusu pagalba , emiau geriau tvarkyti WB. Fonas trintas blush2.gif (nekreipkit demesio, jei galit). O kaip spalvos?

siek tiek minkstinciau trynimo rezultatus su veidu, ypac prie zando.
Papildyta:
QUOTE(valanda @ 2008 01 13, 14:43)
Bijau uzknisti su vaikio nuotraukomis:))

kodel tiek daug atveri skyle? priverk iki kokiu 8. Negaliu paziureti exif, bet man rods, kad cia maximum atverta.
Papildyta:
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 13, 14:56)
aciu uz komentarus del dukriuko foto.... sunku su spalvom  verysad.gif nezinau ar susitvarkysiu... man irgi zalsva siek tiek..... bandysiu toliau.. visgi pirmas tvarkomas kadras.. ka noret, kad gaut idealiai....

uj, kad nupudravai
Papildyta:
QUOTE(valanda @ 2008 01 13, 16:02)
Klausykit, dabar paklausiu, kaip visiska nemoksa. As fokusuoju autofokusu. mano ekranelyje yra 5 taskai, kurie paima fokusa. pasirenku viena is ju ir "varau". Rankini fokusavima esu bandziusi, man su juo kiek sunkoka(kol kas). Ir stai klausimas...smile.gif))
Kaip "paimti" fokusa, jei kompoziciskai pvz. akis noriu deti i ta taskuti, kur nera vieno is 5 tasku. nzn ar aiskiai parasiau...
mergytes, aciu uz nuotrauku komentarus;)

Jei fotografuoji ant auo fokuso, tai fotoaparatas parenka fokusavimo taska, ne tu. Rankiniu fokusu gali pasirinkti pati.
Jei nori pasirinkti tam tikra fokuso taska, tuomet tenka rinktis rankini fokusavima, arba kreipti fotika taip, kad jis atspetu, ka tu nori sufokusuoti.

jei mergaitems dekoji uz komentarus, tai ir berniukams padekok, ju cia taip pat yra. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 13, 18:22)
siek tiek minkstinciau trynimo rezultatus su veidu, ypac prie zando.
Papildyta:
kodel tiek daug atveri skyle? priverk iki kokiu 8. Negaliu paziureti exif, bet man rods, kad cia maximum atverta.

Jei fotografuoji ant auo fokuso, tai fotoaparatas parenka fokusavimo taska, ne tu. Rankiniu fokusu gali pasirinkti pati.
Jei nori pasirinkti tam tikra fokuso taska, tuomet tenka rinktis rankini fokusavima, arba kreipti fotika taip, kad jis atspetu, ka tu nori sufokusuoti.

jei mergaitems dekoji uz komentarus, tai ir berniukams padekok, ju cia taip pat yra.  ax.gif

Aciu, anksciau budavo, bet nebudavo uz ka dekot.O dabar ir berniukams dekui;)
Skyle ten 2.5. kambarys, prie naturalaus apsvietimo, daugiau neuzveriu, nes neislaikysiu...
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2008 01 13, 17:33)
Skyle ten 2.5. kambarys, prie naturalaus apsvietimo, daugiau neuzveriu, nes neislaikysiu...

as vienu metu pasinaudojau konteineriu, kada fotografavu naktini miesta neturedamas trikojo, tai namuose taip pat galima kazka susirast, o siaip 1/20, iso 800 ir f/8 pamegink. VIen del to, kad noriu paziureti kaip atrodytu platesne ryskumo zona.
Atsakyti
oho kiek prirašėt..

patiko bitutės namai su džiūvenom rūbais .. labai patiko tiek kampas tiek spalvos.. smile.gif

sayonaros Volodia ... tikėjaus kitokio biggrin.gif ...

Zveris kriauklė ir ta su išdegusiu dangum man liux ..

vvvv žinai, o man gražu ir taip .. gal moteriškai vertinu, bet oda tokia šilkinė.. nu kas tokios nenorėtų smile.gif ..

inc bažnyčia wub.gif .. tas šviesos kritimas.. kompozicija man tikrai netrukdo.. tokius monumentalius pastatus mėgstu simetriškus...

kas ten vestuves fotografavo? noriu pamatyt bigsmile.gif

Elina, ale galvojau, kad išvažiavai jau.. galgi būsi jau vasario 16 grįžus.. mes čia meetuką organizuojam šiokį tokį

o aš vakar pas draugę leliuką jos 6 mėnesinį fotografavau.. gėris tokius modelius turėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 13, 13:48)
"Na ir avys, pas senele..."

Buvom Zoo šiandien. Tiesiog vienas kadras iš ten.

man šiek tiek per tamsi gal ax.gif , bet ta mergaitė tikrai gražiai įsikomponuoja toje tamsoje.

QUOTE(sayonara @ 2008 01 13, 13:55)
canon 40d. sunkus, bjaurybė  wub.gif

smagu tau 4u.gif sveikinu 4u.gif

QUOTE(valanda @ 2008 01 13, 14:13)
Atrodo,su jusu pagalba , emiau geriau tvarkyti WB. Fonas trintas blush2.gif (nekreipkit demesio, jei galit). O kaip spalvos?

toks ramus, paprastas, tvarkingas kadras. spalvos šiltos, gražios ax.gif

QUOTE(vvvvv @ 2008 01 13, 14:56)
o cia su Sillwio action'u dariau save "plastmasine"  lotuliukas.gif
vyrui mano patiko  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu man tai ir visai patinka biggrin.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 01 13, 15:31)
sayonaros Volodios nesupratau  blush2.gif man nuotraukoj nesijaučia jo asmenybės, kad jis ką tik iš eketės išlindo... kažkoks nukvakęs senukas fantomasas... tikiuos neįžeidžiau  4u.gif

doh.gif taigi va ką jis man primena - Lui de Fines'ą lotuliukas.gif
Atsakyti
Valanda, Bite Maja, ačiū, kad pastebėjot nutorauką.
Dėl tamsumo net nežinau. Žiūrėjau pagal veiduką, tai jis atrodė nei per šviesus nei per tamsus. Gal paliksiu taip, kaip yra 4u.gif

Sapokliaka, tikiuosi pavyks ir tau sudalyvauti organizuojamame susitikime 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 13 sausio 2008 - 18:40
westa, kokio? biggrin.gif nuogo? biggrin.gif aš aktais dar neužsiimu biggrin.gif

bite_maja biggrin.gif biggrin.gif nu ūgis nuo Fineso LABAI skyrėsi wink.gif dėl aparato - aha.. smagu.. ir įpareigoja.. bet va volodia jau su nauju..biggrin.gif

va ką pamiršau, Desiree zoo sodą. nežinau, ši man asmeniškai nelabai. unsure.gif atleisk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 13 sausio 2008 - 18:41
QUOTE(sayonara @ 2008 01 13, 18:37)
westa, kokio? biggrin.gif nuogo? biggrin.gif aš aktais dar neužsiimu biggrin.gif

nu kodėl būtinai nuogo smile.gif .. kitokio tiesiog .. šiaip matosi, kad neeilinis veidas smile.gif .. egi neblogai gi.. mirksiukas.gif .. tik tikėjaus kitokio smile.gif

prisiminiau ..dar valandos pirma berniuko foto patiko . spalvos gerulės ir pats modeliukas wub.gif

einu Desirees foto ieškot, matyt praleidau.. tik , kad jau daug kas pakomentavo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 13 sausio 2008 - 18:45
QUOTE(sayonara @ 2008 01 13, 18:37)
nuogo? biggrin.gif aš aktais dar neužsiimu biggrin.gif

o be reikalo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 13, 17:51)

kas ten vestuves fotografavo? noriu pamatyt  bigsmile.gif

as mirksiukas.gif
artimiausiu metu tikrai ka nors parodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 13 sausio 2008 - 18:54