Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2008 01 13, 16:44)

aliuo, gal galit man kas nors papasakot, kaip ten toj kūdroj viskas vyksta?
aš gi vakar registravausi, šiandien nuotrauką įdėjau, nieko nežinau.. kažkokie taškai, pelkės, kažkokia skalė prie niko g.gif
http://fotokudra.lt/taisykles.php
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 13, 14:44)
aliuo, gal galit man kas nors papasakot, kaip ten toj kūdroj viskas vyksta?
aš gi vakar registravausi, šiandien nuotrauką įdėjau, nieko nežinau.. kažkokie taškai, pelkės, kažkokia skalė prie niko g.gif

bėk taisyklių skaityti 4u.gif tongue.gif o šiaip uogas yra gerai, lelijos irgi, grybai negerai, bet nekreipk į juos dėmesio, nes yra piktybiškai juos dalijančių. Į kūdrą perkelia surinkus dešimt uogų daugiau nei grybų. Visa kita palaipsniui suprasi

Valanda, tavo bernužėlio portretukai, pirmoje, kur įdėjai dėl WB, man patinka spalvos. O ir šiaip patinka, žvilgsnis.
Antroje gaila tik nukirptų rankučių. i, bet paskutiniu metu ir aš sugebu jas karpyti, tai pikta darosi žūrint į negatyvus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 13 sausio 2008 - 15:57
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 13, 15:49)
Pagalvojau, kad gal moterys kiek kitaip jį mato g.gif Jau toks jis visoms buvo fainas wub.gif

Tu nesupyk, nes tuoj nutarkuosiu Tave..biggrin.gif
matai šiame forume fotografiją, kuri nepatinka..? taip ir sakyk. gi neužpjudysim šunim..smile.gif
ta prasme, nesielk su mumis kaip su kokiomis mimozomis. gi sugebam valdytis ir adekvačiai vertinti save, pasaulį ir situacijas biggrin.gif dėl ko aš tai sakau? nes kartais pajuntu forumo vyrų nutylėjimą vien todėl, kad fotografijos autorė - moteris ir jis nežinau ar bijo, ar tiesiog nenori atseit jos įžeisti..
čia juk kaip ir mokykla. kritika būtina..
būūk geras, sakyk atvirai, jeigu kas ne taip.

QUOTE(Desiree @ 2008 01 13, 15:51)
man visi lipantys į eketes savu noru atrodo gana keistai. Bet jei pamąstei nukvakęs fantomasas, vis tik kažkiek asmenybės persiduoda. Tik gal Sayonaros pavadinimas kiek klaidina, nes puolam ieškoti eketės, gal dar kažko, kas pasakotų apie tai, jog jis neseniai turškėsi lediniame vandenyje.
Bet personažas charakteringas. Nedaug Sayonara rodė portretų, bet iš tų, kiek pamenu, šis sakyčiau geriausias, stipriausias.Tikiuosi greitu metu sulaukti daugiau jo portretų. Gera pradžia, juk, pusė darbo  4u.gif
Pati galbūt kiek kitaip būčiau kadravusi  4u.gif

ačiū Tau, Desiree..
dėl pavadinimo klaidinimo. Gal. bet MAN jis - šalia eketės stovintis vyras.. be eketės negaliu..biggrin.gif
Atsakyti
sayonara, na viskas ten paprasta. kol pelkėj, turi sulaukti 10 uogų daugiau, nei musmirių ir persikelia į kūdra foto. tada, jei nubalsavus keliems ten nariams turintiems bent vieną brukšniuką (penkiems ar šešiems) vertinimo vidurkis daugiau nei 3,5, tai foto lieka kūdroj visiems laikams biggrin.gif o jei mažiau, grįžta pelkėn visiems laikams. Taškai priklauso nuo to,kiek vertinantis turi brukšniukų ir dauginasi ten iš koeficiento. Pvz. aš turiu 2 brukšniukus, tai už 5tą tau pridės 3 balus, turintis 3 brukšniukus iš karto pridės 4 balus ir t.t.... minusuojasi skyrus 3 arba 3,5 balus. tai ir minusavimosi dydis priklauso nuo "reitingo" 4u.gif
o viskas detaliau taisyklėse 4u.gif gal kas pasikeitė nuo tada, kai paskutinį kartą skaičiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Klausykit, dabar paklausiu, kaip visiska nemoksa. As fokusuoju autofokusu. mano ekranelyje yra 5 taskai, kurie paima fokusa. pasirenku viena is ju ir "varau". Rankini fokusavima esu bandziusi, man su juo kiek sunkoka(kol kas). Ir stai klausimas...smile.gif))

Kaip "paimti" fokusa, jei kompoziciskai pvz. akis noriu deti i ta taskuti, kur nera vieno is 5 tasku. nzn ar aiskiai parasiau...

mergytes, aciu uz nuotrauku komentarus;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 13 sausio 2008 - 16:03
QUOTE(sayonara @ 2008 01 13, 16:57)
Tu nesupyk, nes tuoj nutarkuosiu Tave..biggrin.gif

Obana, nesupykau 4u.gif Na palauk..it devil.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2008 01 13, 15:52)

pemečiau akimis, tik ten nesurašyta tai, ką va čia merginos surašė žemiau.. 4u.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 01 13, 15:55)
bėk taisyklių skaityti  o šiaip uogas yra gerai, lelijos irgi, grybai negerai, bet nekreipk į juos dėmesio, nes yra piktybiškai juos dalijančių. Į kūdrą perkelia surinkus dešimt uogų daugiau nei grybų. Visa kita palaipsniui suprasi

stengsiuos biggrin.gif
o yra koks nors laiko tarpas, na, ar kas kažkiek laiko privalai įdėti nuotrauką? ar kada nori ir turi, tada ir dedi?

QUOTE(Sansara @ 2008 01 13, 15:57)
sayonara, na viskas ten paprasta. kol pelkėj, turi sulaukti 10 uogų daugiau, nei musmirių ir persikelia į kūdra foto. tada, jei nubalsavus keliems ten nariams turintiems bent vieną brukšniuką (penkiems ar šešiems) vertinimo vidurkis daugiau nei 3,5, tai foto lieka kūdroj visiems laikams biggrin.gif o jei mažiau, grįžta pelkėn visiems laikams. Taškai priklauso nuo to,kiek vertinantis turi brukšniukų ir dauginasi ten iš koeficiento. Pvz. aš turiu 2 brukšniukus, tai už 5tą tau pridės 3 balus, turintis 3 brukšniukus iš karto pridės 4 balus ir t.t.... minusuojasi skyrus 3 arba 3,5 balus. tai ir minusavimosi dydis priklauso nuo "reitingo"
o viskas detaliau taisyklėse  gal kas pasikeitė nuo tada, kai paskutinį kartą skaičiau 

ačiū, aiškiau dabar biggrin.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 13, 16:02)
Obana, nesupykau  4u.gif Na palauk..it

aš tiesiog labai vertinu atvirumą..biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 13, 17:06)

o yra koks nors laiko tarpas, na, ar kas kažkiek laiko privalai įdėti nuotrauką? ar kada nori ir turi, tada ir dedi?

Yra. Nepamenu, koks, kai dar neturi raudonu bruksniuku. Berods 1 per diena. Kuo daugiau turi raudonu bruksneliu, tuo dazniau gali deti;)

Pabandyk deti kita nuotrauka, ir tau parasys, kada gali deti sekancia;)
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2008 01 13, 16:09)
Yra. Nepamenu, koks, kai dar neturi raudonu bruksniuku. Berods 1 per diena. Kuo daugiau turi raudonu bruksneliu, tuo dazniau gali deti;)

Pabandyk deti kita nuotrauka, ir tau parasys, kada gali deti sekancia;)

pabandysiu ryt gal.. ačiū..smile.gif
bet kaip suprantu, ribojamas dažnumas, o ne retumas? smile.gif per dažnai negali dėti, kol neturi pakankamai brūkšniukų..
ai, "metodom naužnovo tykanija" suprasiu.. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 13, 17:11)
pabandysiu ryt gal.. ačiū..smile.gif
bet kaip suprantu, ribojamas dažnumas, o ne retumas? smile.gif per dažnai negali dėti, kol neturi pakankamai brūkšniukų..

teisingai;)
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 13, 15:39)
Patinka moterys su geru jumoro jausmu

su juodu ta prasme biggrin.gif

QUOTE(valanda @ 2008 01 13, 16:02)
Kaip "paimti" fokusa, jei kompoziciskai pvz. akis noriu deti i ta taskuti, kur nera vieno is 5 tasku. nzn ar aiskiai parasiau...

paspaudi mygtuka iki puses nusitaikiusi su taskeliu i vieta, kuria nori tureti fokuse ir neatleisdama pusiau nuspausto mygtuko pasuki kur tau reikia - tada spaudi iki galo mirksiukas.gif

Sayon, kol kas gali deti tik i pelke, viena foto per para, viena bruksneli prie vardo gausi tada kai turesi viena nuotrauka surinkusia du melynus bruksnelius ir dvi po viena bruksneli mirksiukas.gif tada galesi deti i pelke kiek sirdis geidzia o i kudra viena i para mirksiukas.gif
nezinau kokie navarotai turint daugiau nei viena bruksneli nes tokiu aukstumu dar nepasiekiau biggrin.gif
man beje tavo Volodia nieko mirksiukas.gif svarbu tau patinka mirksiukas.gif o kokybe, kaip jau cia buvo pamineta - gera mirksiukas.gif tad nesistenk itikti visiems, nedaryk popso mirksiukas.gif tu ir nedarai... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 13 sausio 2008 - 16:25
peppi, ačiū.. jau aiškiau biggrin.gif
popsą visi darom. c'est la vie..
bet su Volodia manęs nesupykdys niekas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti