Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(valanda @ 2008 01 13, 14:43)
Bijau uzknisti su vaikio nuotraukomis:))
Na, bet del fotografuotoju kasdienybes ir fotografuojanciu mamu vaiku kanciom pamineti idesiu:
ma..., jau gana

user posted image

o, man šita labai patinka..
ir taikliai pastebėta - fotografuojančių mamų vaikų kančios biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 13, 14:37)
netycia nebuna, nebent dievas aki dave mirksiukas.gif

dievas, tai toks čiūvakas, kuris sedi ir dalina na lieva ir na prava biggrin.gif

Atsakyti
aciu uz komentarus del dukriuko foto.... sunku su spalvom verysad.gif nezinau ar susitvarkysiu... man irgi zalsva siek tiek..... bandysiu toliau.. visgi pirmas tvarkomas kadras.. ka noret, kad gaut idealiai....
gal del spalvu ir Sillwio kokiu patarimu turetu?? jam taip gerai sekasi.... vis tiek gi kazkiek matyt jas patvarko PS.... ax.gif
man aktualiausia kaip ta spalvu svelnuma isgaut.... niekaip neiseina.... man nekontrastinant nusikontrastina.... gaunasi nemazas skirtumas tarp sviesaus ir tamsaus... o norisi svelnumo....

o cia su Sillwio action'u dariau save "plastmasine" lotuliukas.gif
vyrui mano patiko lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
vvvv, man nerrodo nuotraukos
Jau rodo. Zinai, man siek tiek "zmogiskumas" dinges:))), o su juo ir asmuo. 4u.gif
Graziausia ta JB, kuria tada isvargai lotuliukas.gif . ji man SUPER!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 13 sausio 2008 - 15:04
QUOTE(valanda @ 2008 01 13, 15:02)
vvvv, man nerrodo nuotraukos
Jau rodo. Zinai, man siek tiek "zmogiskumas" dinges:))), o su juo ir asmuo.  4u.gif
Graziausia ta JB, kuria tada isvargai lotuliukas.gif . ji man SUPER!

tai ta ir norejau parodyti, kad gaunasi kaip plastmase.... nebelieka zmogaus.... gal isdirbus graziai si reikala gautusi neblogas rezultatas..... bet manau ji reikia moketi labai subtiliai panaudoti....

o tavo nuotrauka man pirmoji labai patiko.. vaiko poza ir israiska.... tokia nemoku ivardint, bet zmones buna kai issiskiria tai va nueinant tas paskutinis atsisukimas panasiai atrodo.....
Atsakyti
ups, mano volodia per maždaug valandą iš pelės į kūdrą peršoko. blink.gif žiūriu, nebėra. tai susiprotėjau kūdroj pažiūrėt..
kas man gali papasakoti taisykles, kaip ten kas, kas kiek laiko ir t.t.? tingu skaityt..biggrin.gif
Atsakyti
vvvvv, nors nesu sintetikos dievintoja, man patinko ši "plastmasė". Gyvos tavęs nesu mačius, todėl tai įvardiju "tobulu makiažu". Jei pažinočiau gyvai, tada turbūt natūraliai tas nesižiūrėtų. bet šiuo atveju, man patinka.... blush2.gif

valanda man pirmoji foto thumbup.gif tik ryškumas pabėgęs ant tolimesnės akytės. spalvos super. susitvarkei 4u.gif

sayonaros Volodios nesupratau blush2.gif man nuotraukoj nesijaučia jo asmenybės, kad jis ką tik iš eketės išlindo... kažkoks nukvakęs senukas fantomasas... tikiuos neįžeidžiau 4u.gif

bažnyčios foto labai graži šviesa. nesinori taip nuimti kontrasto, kaip kad valandos nuotraukoj. tie šėšėliai ir šviesa man super.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 01 13, 15:31)
sayonaros Volodios nesupratau  blush2.gif man nuotraukoj nesijaučia jo asmenybės, kad jis ką tik iš eketės išlindo... kažkoks nukvakęs senukas fantomasas... tikiuos neįžeidžiau  4u.gif

biggrin.gif biggrin.gif neįžeidei..smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 13 sausio 2008 - 15:38
QUOTE(peppi @ 2008 01 13, 15:53)
dievas, tai toks čiūvakas, kuris sedi ir dalina na lieva ir na prava biggrin.gif

Patinka moterys su geru jumoro jausmu lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 01 13, 16:31)
sayonaros Volodios nesupratau  blush2.gif man nuotraukoj nesijaučia jo asmenybės, kad jis ką tik iš eketės išlindo... kažkoks nukvakęs senukas fantomasas... tikiuos neįžeidžiau  4u.gif

Sorry, bet ir man panašios asociacijos su tuo Volodia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 13, 15:39)
Sorry, bet ir man panašios asociacijos su tuo Volodia blush2.gif

viskas normaliai, aš rami dėl šitos nuotraukos ir šio žmogaus.. man kas ką besakytų, šitas žmogus be galo gražus ir įdomus..
tik keista, kodėl tai pasakei ne tada, kai pamatei nuotrauką, o tik po to, kai kažkas ją sukritikavo? smile.gif
aš nejautri, mane galima kritikuoti, su salyga, kad be keiksmažodžių. ne todėl, kad susijautrinčiau, o todėl, kad atgal gautum biggrin.gif
Papildyta:
aliuo, gal galit man kas nors papasakot, kaip ten toj kūdroj viskas vyksta?
aš gi vakar registravausi, šiandien nuotrauką įdėjau, nieko nežinau.. kažkokie taškai, pelkės, kažkokia skalė prie niko g.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 13, 16:44)
viskas normaliai, aš rami dėl šitos nuotraukos ir šio žmogaus.. man kas ką besakytų, šitas žmogus be galo gražus ir įdomus..
tik keista, kodėl tai pasakei ne tada, kai pamatei nuotrauką, o tik po to, kai kažkas ją sukritikavo? smile.gif

Pagalvojau, kad gal moterys kiek kitaip jį mato g.gif Jau toks jis visoms buvo fainas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 01 13, 14:31)

man visi lipantys į eketes savu noru atrodo gana keistai. Bet jei pamąstei nukvakęs fantomasas, vis tik kažkiek asmenybės persiduoda. Tik gal Sayonaros pavadinimas kiek klaidina, nes puolam ieškoti eketės, gal dar kažko, kas pasakotų apie tai, jog jis neseniai turškėsi lediniame vandenyje.
Bet personažas charakteringas. Nedaug Sayonara rodė portretų, bet iš tų, kiek pamenu, šis sakyčiau geriausias, stipriausias.Tikiuosi greitu metu sulaukti daugiau jo portretų. Gera pradžia, juk, pusė darbo 4u.gif
Pati galbūt kiek kitaip būčiau kadravusi 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 13 sausio 2008 - 15:52