laba naktele...
mane turbut vyras is namu isvarys kelinta nakti sedziu prie kompiuterio iki pariciu...
dabar spalvu mokymosi periodas prasidejo.... kuris beje labai sunkiai sekasi.... net gi sunkaiusiai pasakyciau...
bandau is rausvu vakariniu kadru "pagaminti" nuotrauka verta demesio....
vienas bandymas su mano mazge...
"chuliganiskos nuotaikos? neeee... tai gyvenimo budas"
(nezinau kiek melyniu suskaiciuosit jus )
ISO 1600
beje.. atrodo siandien dangteli fotoaparato pameciau idomu parduoda tik juos atskirai?
ir susitikima praziopsojau galvojau nebus...
nuotrauku nepakomentuosiu nes nebeturiu jegu....
beje Biteles foto uzmaciau tai sirdele suvirpino... pirma mintis buvo: "tiiiiikrai ne Vilnius"
Elina, galvojau dingus tai jau kelione megaujies... o pasirodo dar ne...
Gražių vaizdelių jūs čia prigaudot.. Mačiau prieš kelias dienas minėjot PS plug-in'ą Imagenomic Portraiture. Gal kas galėtumėt atsiųst jį? cyprusa7@yahoo.com - būčiau dėkinga labai..
QUOTE(peppi @ 2008 01 13, 00:11)
labai sita patiko, grafiska...
paziurejau dar karta - isdegusi saule ir bangeles ale vistiek ta juodoji puse veza...
paziurejau dar karta - isdegusi saule ir bangeles ale vistiek ta juodoji puse veza...
Kiek žmonių , tiek nuomonių.. Gal ir gerai. Ačiū visiems.
O va čia kažkas pametė ragus
sutrypė
QUOTE(Sapokliaka @ 2008 01 13, 01:45)
O tai, kad pastatai "griuna" tai gerai As architekturos zanru siaip nesu labai susizavejus, bet, kaip suprantu, taisykles visur vienodos turetu galioti...
Pastatai ne "griūna", o "kyla". Kairysis pastatas griūtų ir tai būtų tiesiog banali nuotrauka, jeigu ne bitės sugebėjimas sudėlioti kompoziciją taip, kad visi mes pasakytume "liuks". Labai gerai, bite maja.
QUOTE(sillwio @ 2008 01 13, 10:04)
Pastatai ne "griūna", o "kyla". Kairysis pastatas griūtų ir tai būtų tiesiog banali nuotrauka, jeigu ne bitės sugebėjimas sudėlioti kompoziciją taip, kad visi mes pasakytume "liuks". Labai gerai, bite maja.
ačiū
Papildyta:
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 13, 10:03)
sutrypė
galėjai smilgas paimt
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 13, 02:10)
beje.. atrodo siandien dangteli fotoaparato pameciau idomu parduoda tik juos atskirai?
http://www.fotofabri...as-4768853.html
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 13, 11:03)
Kiek žmonių , tiek nuomonių.. Gal ir gerai. Ačiū visiems.
sutrypė
sutrypė
žinai, Zveriau, pastebėjau, kad vis ta pati klaida pas tave pasikartoja.
Nori parodyti kažką konkretaus, o aplink daug trikdančių detalių pamiršti nukirpt kad ir tie "ragai" ...pabandyk nukirpt gerokai viršų dar gabaliuką apačios ir pastebėsi, jog tavo ragai patys svarbiausi pasidarys fotkėj
QUOTE(sayonara @ 2008 01 13, 10:23)
tikėjaus, kad nuogalių parodysi
man pirma patinka. tik gal plikė šiek tiek peršviesta. taip ant ribos. bet šiaip tipas įdomus. primena kažkokį aktorių
QUOTE(bite maja @ 2008 01 13, 10:28)
tikėjaus, kad nuogalių parodysi
man pirma patinka. tik gal plikė šiek tiek peršviesta. taip ant ribos. bet šiaip tipas įdomus. primena kažkokį aktorių
o aš žinojau, kad visos nuogaliaus tikėjosi!
jo, plikę pati matau, bet turiu neliestą originalą, gal rytoj darbe pamūčinsiu dar..
bet pasakyk, ar man vienai jis be proto fotogeniškas atrodo?
džiaugiuosi, kad sutikau jį. norėsiu dar fotkinti, jei duosis..
pažiūrėjau.. plikė tiesiog visai visai plika ir blizga..
QUOTE(sayonara @ 2008 01 13, 10:30)
bet pasakyk, ar man vienai jis be proto fotogeniškas atrodo?
man jis patinka